Şey gibi olmuş kız.Yuvaniz yok ki yikilsin.
Bazen bazi konulari okuyunca ayni o sekilde bagirasim geliyor benimde.Şey gibi olmuş kız.
Senin yuvan yok ki. Se-nin yu-van yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen
Eşim epilepsi hastası kullandığı ilaçlar yüzünden çok sinirli . Hatta doktoru dedi ki ben bu ilaçların dozunu artırırsam vurar kırar geçirirsin etrafı. Eşimin rahatsızlığını bile bile evlendim ama epilepsinşn çok çeşidi varmış benim eşim de çok sinir yapıyor böyle olduğunu bilmiyordumIyi insanlar ama agzimdan kotu laf cikacak diye ogluna soyleniyor soyledikleriniz icin.
Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum sadece korkuyorum yeni bi hayat kurabilecek miyim ailem çok arkamda değil .Cocugunu bile dusunmeyen adama esim diyorsun. olse adamin umrunda olmayacak. Ailesine gelene kadar bin kez ayrilman gerekirdi. Mazosistsin galiba aman yikilmasin yuvan aci cekmeye devam
Zaten bebeğim prematüre doğdu eşimi suçladım bu konuda çünkü stres yüzünden erken doğum yaptım. Hastanede kaldığım sürede bile annesine dediği bugüne kadar o mu var dı sen vardın dedi. Doktorların ölün riski var dediği eşi için. Zaten bebeğim yaşayacak mı yaşamayacak mj korkusu ile. Eşim beni ezmeye çalışıyor . Ben buna tahammül etmeyip ses çıkardığım için kötü oluyorumYuvam yıkılmak üzere mi? Valla önemsiz birşeydir hallolur belki diye okudum konuyu ama ortada yuva falan yok ki.adamin size yapmadığı kalmamış sizi ve evladını istemiyor niye çekiyorsunuz bu adamı.evet kolay değildir boşanıp çocukla tek başına hayat kurmak ama böyle de yasanmaz ki.cocugunuz böyle sevgisiz, saygısız bir ortamda büyümemeli madem o adam bunu düşünemeyecek kadar odun bari siz yavrunuzu düşünün de boşanın.yazik çocuğa.
İşte ailesine dedim çok sinirli biri oğlunuz dedim bunun farkında Msınız dedim sen ona destek ol dediler ben de o bana oldu mu ki dedi. Ben olayım iki de bu çocuğu istemiyorum diyen birine çok. Bile katlandım dedimEşinizin ailesi gerçekten iyi insanlar olsa sizce de eşinezi uyarıp böyle yapma etme diye uyarmazlarmı?
Sizi sevmiyor. Seven insan böyle yapmaz. Mesleğiniz de varmış çekmek zorunda değilsiniz.
Zaten bebeğim prematüre doğdu eşimi suçladım bu konuda çünkü stres yüzünden erken doğum yaptım. Hastanede kaldığım sürede bile annesine dediği bugüne kadar o mu var dı sen vardın dedi. Doktorların ölün riski var dediği eşi için. Zaten bebeğim yaşayacak mı yaşamayacak mj korkusu ile. Eşim beni ezmeye çalışıyor . Ben buna tahammül etmeyip ses çıkardığım için kötü oluyorum
Demekki ben iyi insan görmemişİnsan gerçekten iyi insanlarla muhattap olmayınca iyi kötü kavramı da şaşıyor anlıyorum.
Bilseniz gerçekte iyi insan nasıl olur..
Ah bilseniz..
Yanımda değil işte ne zaman aile mi arasam onun gibi birini zor bulursun diyorlarAileme boşanmak istiyorum dedim. Onun gibi iyi birisini zor bulursun sen de ters huylu birisin dedi babam bana ikinci evlendiğin çok mu iyi olacak dedi
Aileme boşanmak istiyorum dedim. Onun gibi iyi birisini zor bulursun sen de ters huylu birisin dedi babam bana ikinci evlendiğin çok mu iyi olacak dedi
Demekki ben iyi insan görmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?