- 2 Şubat 2020
- 341
- 416
- 18
- 34
Bu anlattiklariniz gercekse bence artik kendinize azicik aciyin ve kendinizi bebeginizi kurtarin.O ne zannediyor kendini be!Ailen yok mu ya da bir guvendigin?Isin saglam mi?Birak o adami eski kafasiyla basbasa....Ne icim cekion saygi yok sevgi yokk hatta cocugunu bile istemiyor.Yuva diosun nerde yuva?Lutfen kendine gel sende insansin sende bir ananin evladisinBeni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Neyini tebrik ediyosun ki anlamadım? Kendine işkence yapmış resmen. Yorumları bir daha oku bence herkes kendisine yaptığı haksızlığa değinmiş, en azından çoğunluğu.Yorumları okuyorum okuyorum okuyorum herkes yuvanmı vardıda olmayan yuva vs yazmış. Kimse senin verdiğin mücadeleye değinmemiş bazen bişeyler bittimi biter zorladıkça kendinden gider bu yüzden artık kendi muhakemeni yap ve düzenini kur tebrik ediyorum seni zor bir yuvada bu kadar savaş verdiğin için. Bazen insanlara konuşmak kolaydır.
Demi?Bunu bende anlamadim.Sükur ki iyilermisss yoksa dusunemiom...Iyi insanlar ama agzimdan kotu laf cikacak diye ogluna soyleniyor soyledikleriniz icin.
Eğer emeğini mümkün olan şeylere harcasaydı bende taktir ederdim. Ama adamda bir değişme olmayınca kendisinden bukadar vermesi??Neyini tebrik ediyosun ki anlamadım? Kendine işkence yapmış resmen. Yorumları bir daha oku bence herkes kendisine yaptığı haksızlığa değinmiş, en azından çoğunluğu.
Hemen vazgeçmeyip yuvasını belki düzelir umuduyla sürdürmesi bu sabrı göstermesi bu kadar şeye katlanması benim için takdire şayan. En ufak bişeyde pes edip gitmek bana göre değil. Bazen evliliğe yada başka bir hayata başlarken neler getireceğini bilemeyiz ama bilmediğimiz halde evleniriz ve bazen sabırlı davranırız kadın yinede katlanmış bunu hiçe sayıp eleştiriler yapılması Dogru değil herkes birşekilde mücadele verir.Neyini tebrik ediyosun ki anlamadım? Kendine işkence yapmış resmen. Yorumları bir daha oku bence herkes kendisine yaptığı haksızlığa değinmiş, en azından çoğunluğu.
Tamam bak buna diyeceğim asla yok ama düzelmeyeceğini bile bile oraya yuvam demesi evliliğini bitirmek konusunda hala daha net olmadığını gösterir. Kendisini bunkadar çok hiçe saydırması doğru değil. Baktın düzelmiyo harcama çaba bir an önce kendi düzenini kurHemen vazgeçmeyip yuvasını belki düzelir umuduyla sürdürmesi bu sabrı göstermesi bu kadar şeye katlanması benim için takdire şayan. En ufak bişeyde pes edip gitmek bana göre değil. Bazen evliliğe yada başka bir hayata başlarken neler getireceğini bilemeyiz ama bilmediğimiz halde evleniriz ve bazen sabırlı davranırız kadın yinede katlanmış bunu hiçe sayıp eleştiriler yapılması Dogru değil herkes birşekilde mücadele verir.
Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Kadınlar hemen düzenlerini yerle bir edemezler belkide kendini hazır hissetmiyor belkide eşinin onu sevdiğini ama bilmediği sebeplerden dolayı uzaklaştığını düşünüyordur. Haklısın Dogru tektir ve değişmez ama bazen Dogru oldugunu umursamaksızın kopamazsın bazı şeylerden arkadaştan şuan tam bu noktada.Tamam bak buna diyeceğim asla yok ama düzelmeyeceğini bile bile oraya yuvam demesi evliliğini bitirmek konusunda hala daha net olmadığını gösterir. Kendisini bunkadar çok hiçe saydırması doğru değil. Baktın düzelmiyo harcama çaba bir an önce kendi düzenini kur
Ya zaten bugüne kadar başımıza ne geldiyse karşımızdaki insanların zorbalıkları yüzünden gelmedi mi? Kopamadığımız için belki değişir desiğimiz için. Dediklerin evet birçok kadın için böyle ama böyle devam etmemeli. İstemediğimizde hayır demeliyiz, yeri gelince gitmeyi bilmeliyiz. Hayatın getçekleri senin söylediklerin ama doğru olan değil. Aynı konuyu savunup farklı şekillerde söylüyoruz. Konumuzda haklı haksız yok, hemfikir varKadınlar hemen düzenlerini yerle bir edemezler belkide kendini hazır hissetmiyor belkide eşinin onu sevdiğini ama bilmediği sebeplerden dolayı uzaklaştığını düşünüyordur. Haklısın Dogru tektir ve değişmez ama bazen Dogru oldugunu umursamaksızın kopamazsın bazı şeylerden arkadaştan şuan tam bu noktada.
Kesinlikle onun için sabrettim meslek Sahbi olduğum halde eşim olacak adam gibi boşanalım demedim . Sabrettim evliliğin ilk anları zor geçer fikir uyuşmazlıkları var dedim. Düzelir diye bekledim hep.rahatsızlığından dolayı böyle dedim. Ki doktorun ağzından duydum kullandığı ilaçlar sinir yapar diye ama olmuyor çünkü sürekli herşeye kızan bi adam. Yuva sanmıştım yuvam diye sahiplendim mücadele ettim. Yani boşanmak evet benim çarem . Ama ilk önce kendime düzen kurmam lazım çocuğuma bakacak biri işe başladığımda ailem bakmam derse ortada kalmaktan korkuyorumKadınlar hemen düzenlerini yerle bir edemezler belkide kendini hazır hissetmiyor belkide eşinin onu sevdiğini ama bilmediği sebeplerden dolayı uzaklaştığını düşünüyordur. Haklısın Dogru tektir ve değişmez ama bazen Dogru oldugunu umursamaksızın kopamazsın bazı şeylerden arkadaştan şuan tam bu noktada.
Kesinlikle onun için sabrettim meslek Sahbi olduğum halde eşim olacak adam gibi boşanalım demedim . Sabrettim evliliğin ilk anları zor geçer fikir uyuşmazlıkları var dedim. Düzelir diye bekledim hep.rahatsızlığından dolayı böyle dedim. Ki doktorun ağzından duydum kullandığı ilaçlar sinir yapar diye ama olmuyor çünkü sürekli herşeye kızan bi adam. Yuva sanmıştım yuvam diye sahiplendim mücadele ettim. Yani boşanmak evet benim çarem . Ama ilk önce kendime düzen kurmam lazım çocuğuma bakacak biri işe başladığımda ailem bakmam derse ortada kalmaktan korkuyorum
Neden kuramayasınız hanımefendi kendinize güvenin lütfen arkanızda bir erkek olmadan da yapabilirsiniz.Maaşınız varmış onu idare edememek mi sizi korkutan .Tek maaşla geçinen milyonlarca insan var bu ülkede .Asgari ücretle açlık sınırında yaşayan insanlar var.Bence cesarete ihtiyacınız var biraz.Biryerden başlamanız lazım eşiniz size sürekli boşanmaktan bahsederken resti çekerek başlayabilirsiniz mesela .Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum sadece korkuyorum yeni bi hayat kurabilecek miyim ailem çok arkamda değil .
Seni anlıyorum sen Dogru olanı yaptın ve düşüncelerin çok olgun plana ihtiyacın var senin benim de benzer durumların var ama bende bazı şeyler değişiyor umarım sende çocugunla mutlu bir hayat kurarsın..Kesinlikle onun için sabrettim meslek Sahbi olduğum halde eşim olacak adam gibi boşanalım demedim . Sabrettim evliliğin ilk anları zor geçer fikir uyuşmazlıkları var dedim. Düzelir diye bekledim hep.rahatsızlığından dolayı böyle dedim. Ki doktorun ağzından duydum kullandığı ilaçlar sinir yapar diye ama olmuyor çünkü sürekli herşeye kızan bi adam. Yuva sanmıştım yuvam diye sahiplendim mücadele ettim. Yani boşanmak evet benim çarem . Ama ilk önce kendime düzen kurmam lazım çocuğuma bakacak biri işe başladığımda ailem bakmam derse ortada kalmaktan korkuyorum
kendinize bu kadar haksızlığı nasıl sindirebildiniz? üstelik bir de para kazanıyorsunuz hop orda dur benimde söz hakkım var niçn demediniz? bunu şunun için söylüyorum sizinde ekonomik bağımsızlığınız elinizde böyle davranan bi adamın sırf bundan sebep size saygı göstermesi çekinmesi gerekmez miydi? çok mu pohpohladınız eşinizi..Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?