Yuvam yıkılmak üzere...

Ya bu çukurdan çıkıp varolursunuz ya da kaybolup gidersiniz. Herşey ortada gayet de iyi tespitte bulunmuşsunuz. Artık harekete geçme zamanı değil mi ?

Acı çekmekten, üzülmekten haz alıyor olabilir misiniz? Bu işkenceye katlanıyor olmanızın, yuvanız olduğunu düşünmenizin başka mantıklı açıklaması yok gibi

Eşinizin ailesi ıyı degıl bunu unutmayın herkes kendi ailesini kendi cocugunu tutar sız ailenizle nasılsınız mesela benım kimsem yok olsaydı durmazdım ama mecbur duruyorum

Boşanmak istiyorum ama çocuğuma bakıcı bakacak bin küsur lira ev kirası nasıl geçineceğim sadece onu düşünüyorum

Evet ben de sahip olsaydın uçkuruna dedim bi kere ile hamile kalınacağını bilmiyordum dedi. Yani büyük günaha giriyorsun millet çocuk diye yırtınırken dedim. .çocuk ortak verilecek karar dedi kendi kendine hamile kaldın dedi. Zaten hamile iken de hiç hamileymişim gibi davranmadı bana

Koca olacak bana ailesinin yanında ezmeye çalışıyorum ben de buna müsade etmiyorum. Etmediğim için beni boşamak istiyor

Boşanmak istiyorum ama çocuğuma bakıcı bakacak bin küsur lira ev kirası nasıl geçineceğim sadece onu düşünüyorum

Bir müddet annenlerde kalirsin onlar bakar. Sonrada kendi evine geçersin. Cocugu bahane etme. Cidden çoçugu düsünseydin, siddet olan yerde büyümesine izin vermezdin.

Ailen (biraz geri kafaliysa) tabiki telefonda "yapma etme eyleme" diyecek. Sende ciddi adimlar atmadigina göre öyle diyorlar. Sen bavulunu topla, çoçuk ile onlarin kapisina git. Bir söylenir, iki söylenir sonrada onlarda durumu kabullenir. Senin ciddi oldugunu, mutsuz oldugunu görürler.

Su an senin ciddi oldugunu görmüyorlar. El ne der diyede sevkini kirmaya çalisiyorlar. Sen güçlü dur, kararli ol ve bosanma davasini aç.

Caanim calisiyorsan koy kalinin onune hepsini boyle olma birak biraz istemedigi çocuğu ozlesin bu ne yaa ezdirme kendini adam kendini iyi ce kabadayi yaomis

hangi yuva hangi hatır bu nedir ya

Reactions: 000
benim tek söylemek istediğim kendi adıma, her şeyi unutuyor insan sineye çekiyor da gebelik, lohusalık gibi hassas dönemlerde yaşadıkları kalıyor içinde unutamıyor, affedemiyor ve artık küçük bir şey bile tartışmaya dönüyor

Eşinin ailesi iyi mi? Ailesi iyi olan adam eşine böyle davranmaz. 2×2=4 yani. Bide kp in yanında dediğiniz yanlış. Eğer böyle gereksiz mudahaleleriniz varsa hep. Eşiniz ondan size ters davranıyor da olabilir.

Ailesi iyi insanlar demişin bu erkekler böyle güzelim ailenin yanında sürekli sen onu pohpohlucaksin oda seni sürekli azarlicak onlar gidince tekrar kediye döncek bende cok bosanmayi dusunuyorum sobra bakiyorum esim iyi bir baba kotu bir eş
Ama sizin eşiniz kötü baba kotu eş se katlanmaya ve mutsuz olmaya degmez

Evet kesinlikle onun her yüzüne baktığımda hamilelikte bana yaşattıkları geliyor aklıma hem de ölüm riski olan birine. Ne hamileliğime sevinebildim ne doğum yaptığıma.

Konu sahibinin tüm konularını biliyorum.
Eyvah eyvah yaşım geçiyor çocuğum olmayacak diye 31, 32 yaşında bu eşiyle tanımadan zaman geçirmeden hemen evlendi...

Sonuç bu maalesef..

Kendinizi ezdirmediğinize emin misiniz? Sizi gayet eziyorlar. Hem o hatrı için katlandığınız eş ailesi hem kocanız olacak odun. Kendinize biraz saygınız olsun ki başkasından saygı bekleyebilin. Çok mu güzel yuvanız var da yıkılmasının derdine düştünüz?

Son düzenleme:
Evet çok pişmanım
Pişmanlıktan dönebilirsiniz.
O zamanlar alel acele evlenecek olmanıza çok şaşırmıştım. Fakat keşke o korunmadan olan ilişkiden sonra ertesi gün hapı alıp korunsaydınız. Böyle bir adamla ayrılsanız da arada görüşmek zorunda kalmazdınız.

Yanlıştan dönün. Daha 30 civarısınız.
Üzgünüm ama eşiniz sizi hayatında istemiyor.
Katlanmayın bu duruma..

1+1 tutun daha az kira parası ödeyin ama gidin evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…