• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüz görümlüğü

damargirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
244
18
118
34
Ankara
mrb kızlar bn 2012 de evlendim bizde adet vardır düğünden sonra eve gelinince erkek yüz görümlüğü takar geline duağını açar kW diğer iki gelinine 4 lü altınlardan vermiş oğulları onları takmış eşlerine ve eltilerimde duruyor onlar bnada büyük eltim gitmiş düğünde eşimin amcasının taktığı bileziği getrmiş sebep 4 lü altın yokmuş bnde işe başladım bileiklerimi bankaya attık aralarında oda vardı bize ev alındı o bilezikler satılarak ve yüz görümlüğü olarak takılanda gitti çok bozuldum bu olaya eşime diyorum ama cwp vermiyor alırım diyip gçiştiriyor haksızlık değil mi bu herkesin evi var yüz görümlüğü duruyor benim ki satıldı hakkımı yediler iznim olmadan sattılar bileziğimi ama kaynım bilmiyodur onun yüz görümlüğü olduğunu nasıl isticem bn:((

Son düzenleyen: Moderatör:
kim sattı tatlım :26:
Vermeseydin keşke ..
mrb kızlar bn 2012 de evlendim bizde adet vardır düğünden sonra eve gelinince erkek yüz görümlüğü takar geline duağını açar kW diğer iki gelinine 4 lü altınlardan vermiş oğulları onları takmış eşlerine ve eltilerimde duruyor onlar bnada büyük eltim gitmiş düğünde eşimin amcasının taktığı bileziği getrmiş sebep 4 lü altın yokmuş bnde işe başladım bileiklerimi bankaya attık aralarında oda vardı bize ev alındı o bilezikler satılarak ve yüz görümlüğü olarak takılanda gitti çok bozuldum bu olaya eşime diyorum ama cwp vermiyor alırım diyip gçiştiriyor haksızlık değil mi bu herkesin evi var yüz görümlüğü duruyor benim ki satıldı hakkımı yediler iznim olmadan sattılar bileziğimi ama kaynım bilmiyodur onun yüz görümlüğü olduğunu nasıl isticem bn:((

kim sattı tatlım :26:
Vermeseydin keşke ..

büyük ksynım sattı canm tüm bileziklerimle beraber parasıylada ev alndı bize işe bşladım bn yni geln olduğumu da biliyorlardı evde durmasın diye kynıma verdim bankaya attı ama ev için altınları bozarken oda gitti

Ne güzel bir eviniz olmuş neden dert ediyorsunuz ki bu kadar?
Saçma sapan bir şeye gitmemiş, elinizden almamışlar.
Bence bu kadar dert etmeyin.
Benim ne evim var ne yüz görümlüğüm:ssz:
Huzurunuz yerinde olsun her şey olur, yerine konur.

anladım cnm. .
Eşin alır sana gene cnm ..
büyük ksynım sattı canm tüm bileziklerimle beraber parasıylada ev alndı bize işe bşladım bn yni geln olduğumu da biliyorlardı evde durmasın diye kynıma verdim bankaya attı ama ev için altınları bozarken oda gitti

Ne güzel bir eviniz olmuş neden dert ediyorsunuz ki bu kadar?
Saçma sapan bir şeye gitmemiş, elinizden almamışlar.
Bence bu kadar dert etmeyin.
Benim ne evim var ne yüz görümlüğüm:ssz:
Huzurunuz yerinde olsun her şey olur, yerine konur.

canm Allaha şükür durumumuz iyi ama diğerlerine de bu şekilde ev alındı ve onlarınki duruyor bnm ki neden satılsın buna üzülüyorum bnde eşimden hatıra die saklar kıızıma veriridim:(

canm Allaha şükür durumumuz iyi ama diğerlerine de bu şekilde ev alındı ve onlarınki duruyor bnm ki neden satılsın buna üzülüyorum bnde eşimden hatıra die saklar kıızıma veriridim:(

Anladım canım ama şuan yapabileceğin bir şey yok ki dert etme kendine boşu boşuna.
Eminim kızına hatıra bırakacak daha güzel şeylerin olur.

ne var ki bunda, kendi kendine dert ediyosun. evini almışsın. eşin zamanı gelince alır sana. çok mu önemli yüz görümlüğü. huzurun var mı tamam. yok eltimin ki duruyor benimki yok falan. bu kadar şeyleri dert edip zor olan hayatınızı daha da zorlaştırmayın. demek ki para çıkışmamış satılmak zorunda kalınmış.

Anladım canım ama şuan yapabileceğin bir şey yok ki dert etme kendine boşu boşuna.
[/

bazn boşver diyorum eşim seviyor değer veriyor yetr diyorum ama sonra nie onlarn 4 altını var bnm yok die aklıma gelmiyor değil han kW de üç gelinimede 4 lü altn tktık diyince cinlerim tepeme geliyor

[/

bazn boşver diyorum eşim seviyor değer veriyor yetr diyorum ama sonra nie onlarn 4 altını var bnm yok die aklıma gelmiyor değil han kW de üç gelinimede 4 lü altn tktık diyince cinlerim tepeme geliyor

E yeter tabiki eşinin sevmesi değer vermesi. Ya boşver onların varsa var napalım yani. Böyle ömür geçmez ki onlarda var bende neden yok diye.
Dert arama kendine. İnsanlar nelerle uğraşıyor canım

Tek problemin bu olsun :)

Dert ettigin seye bak :) esin sana deger veriyomus, eviniz olmus e durumunuz da iyi. Daha ne olsun. Altin degil mi alinir yine...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum kızlar haklısınız belkide ama oyun oynandı gibi geliyor bana 4 küçk altında gtrilebilirdi ablamda kızdı bu duruma takılmış şeyi ne diye getrdiniz ki die dediğiniz gibi huzurum yernde bunada şükür şükürsz bir insan değilim ama konu açılınca bozuluyorm bnde kW diyebilirdi bozmayın die

Baskasindan gelecek malin hesabini yapip, beklentiler icine girmeyin derim. Daha size verilmemis bir seyi bile sahiplenmissiniz. Yuz gorumlulugu.
Kimsenin size borcu yok degil mi? Ona vermis, buna vermis, size vermemis. Vermesin. Cok mu onemli? Araniz nasil bilmiyorum ama belki sizden hoslanmiyorlar? Ya da en iyi ihtimalle durumlari yok? Elinizdeki altini sattilar da ceplerine mi attilar? Size ev alinmis yahu, komsuya degil.

Ne bileyim adet madet adi altinda insanlardan bu kadar maddi beklenti benim hosuma gitmiyor. 2 senedir buna takik olmaniz ise cok tuhaf. Bence asin artik bunu. Ilk geceye ait, 2 senedir takilmayan sey artik takilmaz. Takilsa da anlami olmaz. Esinize bosu bosuna baski yapmayin, kendinizi kucultursunuz.

yani olmasa ne olur ki

gerçekten ben cok garipsiyorum bu para altın işlerini ya:44:

huzurunuz var mı? varsa boşverin ya gençsiniz çalışır her şeyi alırsınız. bu kadar düşünmeye değer mi

Baskasindan gelecek malin hesabini yapip, beklentiler icine girmeyin derim. Daha size verilmemis bir seyi bile sahiplenmissiniz. Yuz gorumlulugu.
Kimsenin size borcu yok degil mi? Ona vermis, buna vermis, size vermemis. Vermesin. Cok mu onemli? Araniz nasil bilmiyorum ama belki sizden hoslanmiyorlar? Ya da en iyi ihtimalle durumlari yok? Elinizdeki altini sattilar da ceplerine mi attilar? Size ev alinmis yahu, komsuya degil.

Ne bileyim adet madet adi altinda insanlardan bu kadar maddi beklenti benim hosuma gitmiyor. 2 senedir buna takik olmaniz ise cok tuhaf. Bence asin artik bunu. Ilk geceye ait, 2 senedir takilmayan sey artik takilmaz. Takilsa da anlami olmaz. Esinize bosu bosuna baski yapmayin, kendinizi kucultursunuz.

Kesinlikle katiliyorum. Eviniz olmus 4 tane altinin pesine niye dusuyorsunuz.esiniz ya da ailesi icinden gelse alirdi yeniden. Zorlamayla aldirip mutlu olmazsınız ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sever değer verir eşimin ailesi bir sıkıntımız yok herkesin kndi evi kimse kirada oturmuo bnm olmamış bir şey değil eşim bana hediye etti onu kimseini şahsi hediyesine dokunulmadı bnmki karambole geldi kaynım bilimor benm yüz görümlüğümün olduğunu paragöz bir indan değilim söyleyemedim zatn o benmdi tekrar alıp verin die nasıl istiyebilirim die fikir aldım sizden öyle bir inşa olsm şimdiye kavga çıkarıır ortalığı krıştırır alıdırırdım ony
u

anlıyamadım nasl bana verlmemiş şeyi sahiplenmişim

bilmiyorum kızlar haklısınız belkide ama oyun oynandı gibi geliyor bana 4 küçk altında gtrilebilirdi ablamda kızdı bu duruma takılmış şeyi ne diye getrdiniz ki die dediğiniz gibi huzurum yernde bunada şükür şükürsz bir insan değilim ama konu açılınca bozuluyorm bnde kW diyebilirdi bozmayın die

niye bozuluyorsun ki. dua atde Allah başka dert vermesin. Kv niye desin ki bozmayın diye. ihtiyaç varsa bozulucak tabikide

Back
X