Yüz yüze bile tanışmamışken aşık oldum demesi, evlilik planları yapması ..

Cuma günü gelecek bakalım.. dedim ki eşyalarını kalacağın yere bırak öyle gel boşuna taşıma falan.. yok eşya bırakmakla vakit kaybedemem seni bi an önce görmek, çok vakit Geçirmek istiyorum dedi.. Daha önce benim de netten tanıştığım ilk görüşte aşık olduğum bi çocuk olmuştu.. ama yüz yüze gelince olmuştu o.. öncesinde sadece çok hoşlanmıştım.. duyguların yüz yüze gelmeden bu kadar yoğun yaşanabilmesi çok ilginç geliyor.. sonuçta ergen değiliz.. kendisi de 37 yaşında

Aynen katılıyorum daha bismillah demi. Görmeden etmeden. Tabiki internet üzeri bır araya gelinebilir ama adam acayip bence.

Arkadaşlar ben de hemen hemen sizinle aynı fikirdeyim ...bu şekilde davranması bana da garip geliyor ama yaşayıp görmek istiyorum.. Çünkü ben de de biraz hoşlantı ve elektriklenme oldu yani ... Bugün telefonda ciddi ciddi sordum .. dedim sen boşunalı yedi yıl olmuş bu yedi yılda neden yeniden evlenmedin hiç mi karşına birisi çıkmadı falan diye sordum.. O da inceleyip sık dokumak gerekiyor diye bir cevap verdi.. İnsanlar kendini ilk başta farklı gösteriyorlar ama sonrasını gösterdikleri gibi bir insan olmadığını anladım şimdiye kadar falan dedi .. Yani anladığım kadarıyla bana bu şekilde yaklaşması hani %100 seninle Evleneceğiz sen benim hayatımın kadınısın demek değil ..yani niyetim o yönde ama olurda anlaşamazsak eyvallah moduna geçer gibime geliyor haliyle... ne bilim işte bana sen çocuk ister misin ben bir çocuğum olsun çok isterim dedi .. Ben de artık teslim oldum kısmet , tabi isterim neden olmasın falan diyorum .. eğer bu bir taktik ise biz de o taktikleri uygulamayı iyi biliriz

Belki adam yalnızlıktan bikmistir ve artık evlenmek istiyor dur bı görüş bklm abla hayırlısı ise olsun yoksa Allah görmeyi bile nasip etmesin takipteyiz

Dost acı söyler belki eleştiriler hoşunuza gitmiyor olabilir ama üzülmenizi istemediğimiz icin.Yoksa elbet bu şekilde tanışıp mutlu olanlar vardır.
Gelişmeleri yazın olur mu? :)
Herşey gönlünüzce olsun mutlu olursunuz insallah..

Zaten ciddi adamlar böyle oluyor tatlım.Zamanında ciddi düşündüğüm erkek arkadaşlarım oldu sonra eşimle tanıştım adam çok koşmuştu peşimden sevgili olarak 1. Buluşmamızda biz ne zaman nişanlanıcaz dedi seneye nişan öbür sene düğün diyodum adam bana içinden he hee demiş 1. Ayda isteme 3. Ayda nişan 1. Senede düğün oldu şuan 5 senelik evliyim çokta mutluyum.Ciddi adam zaten karşına çıktığında direk farkını belli ediyo

Bu yaşıma kadar çok erkek arkadaşım oldu. ciddi tipler gerçekten kendini belli ediyor..hatta en son sevgilimde ilişkimizin 1. Haftasında benimle ciddi düşündüğünü belli etmişti.. sonra evlilik olmadı ama ben ondan ayrıldığım için olmadı.. mesela bu çocuk diğer bi çok erkeğin aksine bana çok hevesli geldi.. senelerdir bi erkekten bu kadar ilgi görmemiştim.. hasret kalmışım.. günümüzde erkekler çok umursamaz, paragöz, terbiyesiz.. aslında inancımı kaybetmeye başlamıştım.. ama Allah’tan çok istedim.. sürekli dua ettim.. o gönlünden geçeni biliyor ve gönderdi galiba öyle birini dedim .. enerjimi belki de doğru kullandım.. allah da karşıma çıkardı sanki.. tabi yüz yüze gelmeden ne söylense boş ama benim içimde sanki yüz yüze de çok iyi anlaşacakmışız gibi bi his var.. bana diyor ki seni özlüyorum ,bi an önce Cuma olsun istiyorum...bu nasıl olur diyor..işin garibi ben de aynı duyguları hissetmeye başladım.,,

Çekim diye bişey var sonuçta. Adam demekki sizi çok beğendi etkilendi uzun zamandır bekarmış sevgiye aç belliki kalbide ısınınca duygularını dillendirmekten çekinmemiştir. Ben anormal bir durum göremedim yüz yüze gelmek için de çabalamış telefon muabbeti yapmıyor sizinle. Tanışır görüşürsünüz zamanla olucaksa olur. Oda hemen yarın evlenelim demiyor sadece ciddiyetini belli ediyor hani eğer olursa seninle şunları şunları yaparız gibi hayaller. Akışına bırakın allah mutluluk versin inşallah hayırlısıysa olsun

internetten tanışmak bu devirde artık normal sayılacak kadar sık görünen bir şey - ben de ciddi bir ilişki içerisinde olduğum erkek aradşımla internetten tanıştım ama hemen buluştuk, bir birbirimizi tanıdıktan sonra ilişkiye başladık. Yani ilk tanışma internetten oldu ama hemen bodozlama ilişki yaşamaya başlamadık. Zaten bir insan ile yüz yüze vakit geçirmeden tanıyamazsınız - özellikle sadece sanalda konuşup aşık olmka bence mümkün değil - çok polyanacı bir bakış açısı. Bu sebepten ötürü bence flörtün aşığım dediğine çok da inanma - olgun ve ayakları yere basan birisi kendisini bu şekilde ifade etmez - kaldı ki sen daha yüz yüze görüşmemişsin bile. Ben bu tarz erkeklerden hep uzak durmayı tercih ederim - lakin seninle ciddi düşünen birisi bu şekilde bodozlama aşığım evlenmeyi düşünüyorum demez. Bence yavaştan al ve kendisini önce 'gerçekten' tanımaya bak. Ben erkek arkdaşıma 133487348 soru sorup internetten ne var ne yok araştırıp her konuda emin olduktan sonra ilişki yaşama teklifini kabul ettim mesela. Dışarda özellikle sanal alemde okadar çok çöp adam var ki - dikkatli olmanı tavsiye ederim.

bence de buluşmadan bu kadar romantizme bağlaması biraz rahatsız edici ya da nasıl desem, işkillendiriyor insanı. Ben mesela çok hoşlansam da yüzyüze konuşana kadar bunu belli etmemek için çaba harcıyorum çünkü olur da elektrik uyuşmaz, o beni beğenmez ben ona ısınamam falan kendimizi utandırmayalım, hayal kırıklığı olmasın diye. Cumaya kadar belli ki aşk naraları dozajını arttıracak, vakit yaklaştıkça heyecan artacak çünkü. Mümkün olduğunca onu da kendini de dizginlemeye bak bence.

Selam kızlar.. açıkçası ben de huylanmıyor değilim.. bilmiyorum henüz yüz yüze bile gelmedik ama bende hafiften bi soğuma , heves kaçması var..!! Neden derseniz.. adam aşırı aşırı kıskanç .. benim instaya girip tek tek bütün fotolarımı, tatilde , deniz kenarı yerlerde çekilmiş olanlar falan(eski sevgilimle gitmiştim) , videolarımı inceleyip sonra da arayıp diyor ki buraya kimle gittin.. erkek mi kız mı ? Soruyor.. kız arkadaşlarım vardı falan diyorum inanmıyor .. geçmişe takılıyor sürekli .. diyorum ki canım geçmişe takılma, önümüze bakalım, eskileri salla gitsin.. yok anacım... Ve devamlı ilgi bekliyor, aşırı alıngan... adam hızını alamıyor.. aşkım, bebeğim, sevgilim falan diyor bana.. ben de henüz sevgili değiliz hele bi dur yüz yüze gelelim deyince trip atıyor.. ve bu adam 37 yaşında düşünün..!! Ama hareketler ergen tavırları...sürekli bi melankolik haller, vay ben hayatın sillesini yedim, aldatıldım, güvenmek, sevmek istiyorum diye konuşup duruyor sürekli.. ve ben bundan inanılmaz sıkılmaya başladım.. dişarı çıktığımda arkadaşın kız mı erkek mi diye sorup duruyor ... anladığım kadarıyla biraz paranoyaklık da var kendisinde.. kafasında kuruyor gibi hissediyorum.. bi de dediğiniz gibi niyeti ciddi adam tutar kendini.. bi yüz yüze gelmeyi bekler falan..!! Hani bazı erkekler vardır ya. Önüne gelen her kadına yavşar, herkese göz kırpar .. sanki öyle biriymiş gibi hissetmeye başladım.. bi de telde konuşurken bazen sesini çocuk sesi gibi yapıyor.. acayip soğuyorum o an.. erkek adam çocuk gibi mıy mıy yapar mı yahu Dengesiz de aynı zamanda.. daha yazarım da yoruldum.. bilmiyorum hevesim baya bi kaçık yani

Acaba diyorum telefonda böyle saatlerce konuşarak olayı biraz vıcık vıcık mı yaptık.. aslında ben yeni tanıştığım kişilere mesafe koyma konusunda iyiyimdir.. ama bunda direkt kendi kendine gelin güvey olma durumu var.. o yüzden ne kadar mesafe koysan da boş.. kendi çalıp kendi söylüyor ...dediğim gibi biraz yavşaklık var sanki bi de geçmişime bu kadar takılıyor ya.. kaç tane sevgilin oldu, kimle gittin falan filan.. sorup duruyor... o yüzden bi eziklik, özgüvensizlik var diye düşünüyorum kendisinde.. bu akşam gerçekten sinirlendim... yani bi haftadır tanıdığım yüzünü görmedim adamın bana sanki yıllanmış sevgilimmiş gibi trip atıp durması çok sinir bozucu.. ben böyle şeylere gelemem.. eyvallahım olmaz yani.. neyse şimdi çağırmış bulundum artık.. geldiğinde de aynı saçma hareketlerine devam edecek olursa direkt yol verecemm... 3 günlük dünyada kimsenin şımarıklığını çekemicem çünkü...yani kızlar yanlızlık allah a mahsus, bi sevdiğimiz olsun diyoruz.. çabalıyoruz.. sonuç bu mu olmalı .. Yemin ederim ortalık akıl hastası dolu ... neyse hikayemizin devamı gelecek bölümlerde

Konu cok benziyor ama roller degisik . Benim arkadaşim da internette biri ile tanişti ilk görüste aşik oldugunu soylemişti ben şok olmuştum ilk görüste aska inanmadigim için. Neyse bi hafta nette telefonda konuştular sonra yüzyüze görüstüler . Adam sevgili olarak devam etmek istedi kiz evlilik hayalleri kuruyor . Böyle böyle aylar gecti , arkadasim facesinde ne kadar kiz varsa hepsini tek tek inceleyip adama sordu hatta arkasliktan cikarmasini istedi bir bazilari sebebiyle ise kavgalar ettiler.

Bi süre ayri kaldilar kiz yalvar yakar geri baristi. Adami eski sevgilisinden kiskaniyor hatta kizdan nefret ediyor bin türlü hakaret ediyor . Bak normal degil bu diyorum ben iyiyim bu kadar mükemmel bi erkek nasil böyle bir kizi sever falan . Gecmis bitmis seni ilgilendirmez diyorum cıx.

Bugun gece 1 den 4 e kadar anlattim anlamadi en son o kadar konusmama karşilik böyle adi bir kizi nasil sever ya hazmedemiyorum deyince gec oldu kapatalim dedim kapattik . Aylardir anlatiyorum anlamadi . Sürekli kavga halindeler ama ayrilmiyor da .
Adam mutsuzsan benden ayril demiş gunlerce agladi bu lafina , benim ayrilmami bekliyor istemiyor beni diyerek. Ayrilma sebebi olacak her seyi yapiyor ama ayrilalim dediginde hep aglayan vazgecirmeye calisan modda.

Tanistiginiz kisi de böyle olabilir . Iyi düsünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…