- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Aynen katılıyorum daha bismillah demi. Görmeden etmeden. Tabiki internet üzeri bır araya gelinebilir ama adam acayip bence.Yani ablamlar tanısmalarının ücüncü günü evlenmeye karar verip suanda neredeyse yirmi yıllık aşk dolu evliler
Kez ben eşimle ücüncü bulusmamda evet ben bu adamla evlenirim dedim ki ortada ne evlilik var ne bişey yeni tanıyorum bende evlendim mutluyum şükür
Ama bu fotografa bakıp telefonda sesini duyup olucak sey değil buna inanmıyorum
Tamam begenir hosuna gider vs ama erkegin bu kadar cok yukardan ucması heleki evlenmiş bosanmıs agzı yanmıs evlilikten ama görmedigi birine evlilik hayali kurdurması hic inandırıcı gelmiyor
Banada güven vermediAynen katılıyorum daha bismillah demi. Görmeden etmeden. Tabiki internet üzeri bır araya gelinebilir ama adam acayip bence.
Aynen canım .. cuma gününü iple çekiyorum..hafta sonu boyunca gezicez bakalım son durumu buradan yazarımBelki adam yalnızlıktan bikmistir ve artık evlenmek istiyor dur bı görüş bklm abla hayırlısı ise olsun yoksa Allah görmeyi bile nasip etmesin takipteyiz
Tam bekliyoruz heyecan laAynen canım .. cuma gününü iple çekiyorum..hafta sonu boyunca gezicez bakalım son durumu buradan yazarım
Ayyy güldürdün beni kızTam bekliyoruz heyecan labak bu hızla pazartesi evlendim deme bize dusrr bayılırız adam çocuk fln diyo
Ayıp ittin hep öyle derlerAyyy güldürdün beni kızalemsin
hadi inşallah maşallahhhhhhAynen canım .. cuma gününü iple çekiyorum..hafta sonu boyunca gezicez bakalım son durumu buradan yazarım
Dost acı söyler belki eleştiriler hoşunuza gitmiyor olabilir ama üzülmenizi istemediğimiz icin.Yoksa elbet bu şekilde tanışıp mutlu olanlar vardır.Arkadaşlar ben de hemen hemen sizinle aynı fikirdeyim ...bu şekilde davranması bana da garip geliyor ama yaşayıp görmek istiyorum.. Çünkü ben de de biraz hoşlantı ve elektriklenme oldu yani ... Bugün telefonda ciddi ciddi sordum .. dedim sen boşunalı yedi yıl olmuş bu yedi yılda neden yeniden evlenmedin hiç mi karşına birisi çıkmadı falan diye sordum.. O da inceleyip sık dokumak gerekiyor diye bir cevap verdi.. İnsanlar kendini ilk başta farklı gösteriyorlar ama sonrasını gösterdikleri gibi bir insan olmadığını anladım şimdiye kadar falan dedi .. Yani anladığım kadarıyla bana bu şekilde yaklaşması hani %100 seninle Evleneceğiz sen benim hayatımın kadınısın demek değil ..yani niyetim o yönde ama olurda anlaşamazsak eyvallah moduna geçer gibime geliyor haliyle... ne bilim işte bana sen çocuk ister misin ben bir çocuğum olsun çok isterim dedi .. Ben de artık teslim oldum kısmet , tabi isterim neden olmasın falan diyorum.. eğer bu bir taktik ise biz de o taktikleri uygulamayı iyi biliriz
Bu yaşıma kadar çok erkek arkadaşım oldu. ciddi tipler gerçekten kendini belli ediyor..hatta en son sevgilimde ilişkimizin 1. Haftasında benimle ciddi düşündüğünü belli etmişti.. sonra evlilik olmadı ama ben ondan ayrıldığım için olmadı.. mesela bu çocuk diğer bi çok erkeğin aksine bana çok hevesli geldi.. senelerdir bi erkekten bu kadar ilgi görmemiştim.. hasret kalmışım.. günümüzde erkekler çok umursamaz, paragöz, terbiyesiz.. aslında inancımı kaybetmeye başlamıştım.. ama Allah’tan çok istedim.. sürekli dua ettim.. o gönlünden geçeni biliyor ve gönderdi galiba öyle birini dedim .. enerjimi belki de doğru kullandım.. allah da karşıma çıkardı sanki.. tabi yüz yüze gelmeden ne söylense boş ama benim içimde sanki yüz yüze de çok iyi anlaşacakmışız gibi bi his var.. bana diyor ki seni özlüyorum ,bi an önce Cuma olsun istiyorum...bu nasıl olur diyor..işin garibi ben de aynı duyguları hissetmeye başladım.,,Zaten ciddi adamlar böyle oluyor tatlım.Zamanında ciddi düşündüğüm erkek arkadaşlarım oldu sonra eşimle tanıştım adam çok koşmuştu peşimden sevgili olarak 1. Buluşmamızda biz ne zaman nişanlanıcaz dedi seneye nişan öbür sene düğün diyodum adam bana içinden he hee demiş 1. Ayda isteme 3. Ayda nişan 1. Senede düğün oldu şuan 5 senelik evliyim çokta mutluyum.Ciddi adam zaten karşına çıktığında direk farkını belli ediyo
Çekim diye bişey var sonuçta. Adam demekki sizi çok beğendi etkilendi uzun zamandır bekarmış sevgiye aç belliki kalbide ısınınca duygularını dillendirmekten çekinmemiştir. Ben anormal bir durum göremedim yüz yüze gelmek için de çabalamış telefon muabbeti yapmıyor sizinle. Tanışır görüşürsünüz zamanla olucaksa olur. Oda hemen yarın evlenelim demiyor sadece ciddiyetini belli ediyor hani eğer olursa seninle şunları şunları yaparız gibi hayaller. Akışına bırakın allah mutluluk versin inşallah hayırlısıysa olsunBu yaşıma kadar çok erkek arkadaşım oldu. ciddi tipler gerçekten kendini belli ediyor..hatta en son sevgilimde ilişkimizin 1. Haftasında benimle ciddi düşündüğünü belli etmişti.. sonra evlilik olmadı ama ben ondan ayrıldığım için olmadı.. mesela bu çocuk diğer bi çok erkeğin aksine bana çok hevesli geldi.. senelerdir bi erkekten bu kadar ilgi görmemiştim.. hasret kalmışım.. günümüzde erkekler çok umursamaz, paragöz, terbiyesiz.. aslında inancımı kaybetmeye başlamıştım.. ama Allah’tan çok istedim.. sürekli dua ettim.. o gönlünden geçeni biliyor ve gönderdi galiba öyle birini dedim .. enerjimi belki de doğru kullandım.. allah da karşıma çıkardı sanki.. tabi yüz yüze gelmeden ne söylense boş ama benim içimde sanki yüz yüze de çok iyi anlaşacakmışız gibi bi his var.. bana diyor ki seni özlüyorum ,bi an önce Cuma olsun istiyorum...bu nasıl olur diyor..işin garibi ben de aynı duyguları hissetmeye başladım.,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?