Yüz yüze bile tanışmamışken aşık oldum demesi, evlilik planları yapması ..

Evlenip ayrılan bi insan ikinci evliligine bukadar hizli baslamaz resme asık olmak ne demek 1 haftada birde subay olmasi da ayrica kafa karisikligi dolandiricilar hep subay polis falan oluyo cünkü aman ha dikkat edin evli bile olabilir benim aklıma yatmadı içime de sinmedi basınıza bir iş gelmesin

Konumun devamını okusaydınız.. son durum yazıyor

Hay hayy terk ediyorum tabi ki size de sanal hayatınızda gerçek olmayan karakterlerle sanal mutluluklaar diliyorum

İyi bari bir an yoğun ilgiye karşı koyamayıp devam edeceksin diye korkmuştum. kesin psikolojik sorunları olan biri bu. Böyle çirkefleşmezdi yoksa.

az önce youtube'da şu videoya denk geldim, benim de internetten tanışma maceram olmuştu çok güzel bir video. izlemeni isterim ve internetten tanışan herkes izlesin bence :)
Yaaa yeminle konumda bahsettiğim hıyarı anlatıyor resmen..!! beni iki çift güzel lafla yatağa atabileceğini sandı dangalak.. muhtemelen bu tekniğin işe yaradığı kadınlar vardır ne yazıkki .. Keşke kimse böyle şeylere düşmese, kanmasa değil mi!!.. evlerden ırak.. tam bir sırtlandı yemin ederim Ama ne oldu ne oldu sırtlanlığıyla kaldı.. Geldiğinin ertesi günü kıçına tekmeyi yedi manyak, ruh hastası herif.!!

Ben nisanliyim temmuzda ıns evleniyoruz. Ilk basta bende istemedim siteden tanışıp evlenmek olmaz dedim büyüksün benden güvenmiyorum da dedim sonra zaman yani bana dedi 4 ay sonra nişanlanmış buldum. Allaha şükür çok iyiyiz hiç kavga yaşamadık benim yaşantımı aile tarzımı bildiği için uzmemeye aynı şartlara uğraşıyor kötülerin içinde arada iyiside çıkar mutlaka şans tanıyın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…