Yüz yüze bile tanışmamışken aşık oldum demesi, evlilik planları yapması ..

Evet benziyor gerçekten... beni de fazla bunaltıyor.. sürekli bi ilgi isteği.. çocuk gibi mıy mıy mıy.. ben bu kadar baskıya kıskançlığa gelemem

Evet benziyor gerçekten... beni de fazla bunaltıyor.. sürekli bi ilgi isteği.. çocuk gibi mıy mıy mıy.. ben bu kadar baskıya kıskançlığa gelemem
Ayni arkadaşimda oyle surekli ilgi sevgi bekliyor. Çok seviyorum benimle surekli ilgilensin istiyorum diyor. Kizin sosyal arkadaşligi çok güzel ama ilişkiler konusunda çok takintili ve müdaheleci . Iyi düşünün sonrasinda ayrilmaniz zorlaşabilir. Arkadasim adam her ayrilmak istediginde adama beni birakma diye agliyor . Ben hayatta yapamam bunu ya siz de boyle bir durumla karşilasabilirsiniz .

Canım takıntılı bir insan dikkatli ol...
Mutlaka bize de bildir yarın Cuma.
Ben açıkçası tedirginim üzülmenden...Tabiki kim mutluluğu istemez ama baştan bu kadar hayal kurduranlar hep fos çıkıyor ne yazık ki... Benim beş ayım öyle gitti...

Kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama Bi de bu dans kursuna giden erkeklere benim ön yargım var.... yani gidip orda samba, tango öğrenecen de nolucak.oralarda sallana sallana sonra kırıtarak yürümeye başlıyorlar falan.. sorsan hepsi sapına kadar erkek.. pehh... sanki hep kız bulmaya gidiyorlarmış , hepsi yavşak tiplermiş gibi geliyor bana.. bilmiyorum kendi düşüncem..!!

Ben pek takilmiyorum samba tango ogrenebilir kendi tercihi . Bununla tavirlarinin bir ilgisi oldugunu sanmiyorum . Bence siz dikkatli olun takintili biri oldugu her halinden belli

Cidden çok itici ne öyle çocuk gibi konuşmalar tam soğumalık hareketler ve negatif enerjisi sizi bunaltmıyormu sıkılmıyormusunuz ?

Benim de aklıma 2 sene evvel yaşadığım bir deneyim geldi - Ozamanlar instagram dan sanırım birisiyle tanışıp konuşmaya başladık filan. Şimdi düşününce aşırı saçma geliyor am aozamanlar boşluktaydım yaptım bi kere neyse ben gayet normal konuşuyorum - çocuk birbirimizi bulduk, ben hep seni beklemişim falan filan demeye başladı . Ben de hafiften bir kıllanmaya başladım - bunları derken sadece yazışıyoruz bu arada. Sonra laf lafı açtı meğer annesi bunu evden kovmuş, şu an bir arkadaşında kalıyormuş, piskolojik sorunları varmış filan derken ben kusura bakma ben bu görüşmeyi ilerletmek istemiyorum filan dedim gayet nazik bir dille. Karşı çıktı saçma sapan şeyler söyledi ben de sildim engelledim her yerden - telefon dahil. Sonra bu beni bilinmeyen numaralardan aramaya devam etti - ben de beni artık rahat bırak. Bırakmazsan polise gider şikayet ederim seni dedim ve bana dediği komik laf - 'hakkımı sana helal etmiyorum' dedi hangi haktan bahsediyor acaba Bi dur yani daha bismilliah yazışmışız bir kaç gündür bu ne hız bu ne kendi kendine gelin güvey olma halleri.
Yani demem o ki aşırı dengesiz insanlar (erkekler) var ve dikkatli olmak gerekiyor gerçekten.

Eski eşi ile konuşmak ya da eşinin çevresinden birileriyle irtibat kurmak lazım. Neden boşanmış? Bence en önemli soru bu. :) Çünkü kadınlar çok önemli bir sebep olmadıkça boşanmaz.

Buluştunuz mu nasıl geçti merak ettim :)
Selam kızlar dün görüştük.. neresinden tutsam bilmiyorum.. Ben Ömrüm boyunca böyle bir alınganlık görmedim yemin ederim beş yaşındaki çocuktan farkı yok öyle bir alınganlık ... Ama beyimiz kendisi saçma sapan hareketler yapmakta özgür biz abuk subuk bir şeyler dediğinde ben tepki gösteriyorum ben samimiyetimden söyledim deyip çıkıyor işin içinden saçmalık ... dün zorla telefonuma kendini sevgilim diye kaydettirdi Adam ilgi aşığı ilgi manyağı..Dün gece dışarda Aydık işte eğlenmeye gittik ...sen de gelsen de gel gitme gitme dedi durdu tabii ki de dinlemedim evime geldim akşam.. Şimdide bu akşam için illa gitme beraber kalalım diye ısrar edip duruyor... tabii ki de kalmayacağım zaten soğudum buz gibi oldum.. benden anlayış bekliyor kendisi aşırı derecede anlayışsız.Üzerimde sürekli bir hakimiyet kurma çabası. Bir de beni çok rahatsız eden hareketleri oldu mesela dün mekandan çıktık köfte ekmek yedik ayran içtik falan.., onun kabuklarını kaldırıma atıp gitmeye kalktı ben de kızdım niye atıyorsun şurada çöp var çöpe atalım dedim ...aman boşver falan yapıyor olur mu öyle şey.. Ben çevreye karşı duyarsız insanlara asla tahammül edemiyorum ... Ve asker olacak bundan vatanseverlik beklersin değil mi vatansever insan çevresini pisletmez..!! Bomba konuya gelecek olursam..!! eglenirken bir taraftan fotoğraf çekindik ..fotoğrafı kendi Instagram’ına atmaya kalktı düşünebiliyor musunuz engel oldum hayır dedim daha bir dur ya bu ne hız dedim şu an Instagram’a fotoğraf atacak konumda mıyız dedim.. attırmadım .. Ona da söyledim dedim bu tarz bir şey bana sanki başka birine nispet yapıyormuşsun gibi bir his uyandırıyor beni kullanaraktan dedim.. Ele güne gösterecek beni beyimiz.. şaka gibi.. birazdan çıkmam gerekiyor zaten kahvaltı sözü verdim kendisine ama hiç de gitmek istemiyorum ama neyse devamını yazarım hikayemizin

Bie cacık olmaz aynen dediğim gibi.

Kahvaltı mı? Saat 4e geliyor

Olumsuz geçmiş gibi ama hala görüşmeye devam ettiğinize göre bir ihtimal var gibi de.
Hayırlısı olsun.

Sanalda olan ilişki evlilik gün gelir sanal olur pufff diye uçar gider hayaller. Çok kaptırmışsınız beyefendinin yalanlarına kendinizi. Şunu söyleyim bırakın diger dediklerini subay bile olduğu şüpheli bence. Özür dilerim ama konunuzu okurken bir gülme geliyor nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere..... ayyy şimdi konunuz devamını okudum da birlikte eğlenmeye gitmiş foto falan çektirmişisinz nasıl güveniyorsunuz böyle adamlarada foto çektiriyorsunuz gerçekten hayretler içinde okudum resiminiz yüzünüzü kullanarak fotoshoplanmış bir şekilde bilmem hangi sitelerde kullanıldığını görürseniz bir gün şok olmayın. Bu devirde bu ne cesaret telefon numarası vermek beraber footo çektirmek akşam mekanlara gidip eğlenmek peesss doğrusu

Son düzenleme:
Herkes kendinden sorumlu.. size ters gelen bi şey bana ters gelmeyebilir.. ayrıca foto konusunda bu kadar hassasiyetiniz varsa insta, face kullanmadığınızı varsayıyorum..neyse o kısmı beni alakadar etmiyor.. ben gece çıkıp eğlenmekte sakınca görmüyorum.. büyük şehirde yaşıyorum, özgürüm, kendi paramı kazanıyorum çok şükür.. eğer bundan rahatsız olduysanız konumu terk etmenizi rica ediyorum.!!

Buna ben de takıldım.
Edit: Yol verdim gitti şekerler ama bana bi msjlar attı görmeniz lazım.., ne para yiyiciliğim kaldı, ne basit kadınlığım.., yuhhh ya.. kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı... diyor ki zaten ben de İstanbul a döndüğümde bitirecektim... ya bu erkek milleti işine gelmeyince ne kadar da çirkefleşiyor... şaka gibi

Aynı durumu bugün yaşadım maalesef...meğer ne kadar karektersizmiş.!!! Ama işte allah tan bu tarz tipler gerçek yüzünü hemen gösteriyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…