Yüzsüz komşular kv de dahil ??

Havanın sıcak ve nemli olması ne demek ya ...
Klimayla yaşıyorum zaten çarptı diye mecbur kaldim kapıyı actim .
Bir daha olsa.bir daha yaparım
cekemeyen anlamaz valla polisi araman cok guzel olmuş. Turkiyede polisler gelirmi diye hic sanmıyordum denemek lazim bir gun gecen sene komsumun eşi bagirmisti, bu sene bagirmadi balkondan

Bu tur insanlarin merak ediyorum hic evlerinde isleri yokmu sabah aksam sokakta yasamak nedir.
Gecen yil haberlerde izlemistim bir tane adam sokakta oturan kadinlari susmasi icin uayrmis tartisma cikinca silahla vurmus kadini allah korusun tabi ama demeki her yerde var bu sikinti.

Bu konu acilmadan, sade bizim sokakta oluyor diye dusunuyordum bu insanlarin kocalari vardıyalı calıştıgı icin dışardalar ,sıkısıyla bir otursunlar

Havanın sıcak ve nemli olması ne demek ya ...
Klimayla yaşıyorum zaten çarptı diye mecbur kaldim kapıyı actim .
Bir daha olsa.bir daha yaparım

sen yaptığının arkasındaysan sorun yok
ama sürekli arkanı kolla bundan sonra en küçük açığında arkandan kuyunu kazacak düşmanlar edinmişsin

Valla bende 1.5 yildir bunun cevabını bulamadim ki işleri yok demekki eve girmiyolar ki kirlensin . Ya böyle mahallelerde hep olurda benim geldiğim yerde ayıp bu

Kocan nerde?

Bu konu acilmadan, sade bizim sokakta oluyor diye dusunuyordum bu insanlarin kocalari vardıyalı calıştıgı icin dışardalar ,sıkısıyla bir otursunlar
Aaa bizmkilerin kocalarida oturuyor
Kandinli erkekli oturuyorlar adamlar emekli kafalarina birde ortu veresim geliyor yolda karilariyla dedikodu yapiyorlar
Bide heo birlikte oturuyorlar sonra aralarisnna biri kalkinca hemen o kalkanin ddikodusunu yapiuorlar
Ama bizim sokagin cete lideri bir teyze var arada evinden giderse aokak sakin o varsa milettide cagiriyor gelin oturalim diye kadin sokagi kendi evi saniyor evine davet eder gibi sokakta oturmaya davet ediyir

Canım ben sana biraz kibirin var derken bunu hakaret olarak değil bir huy olarak yazdım.Bana yazdığın cümlelerin her kelimesi kibir dolu farkındamısın?
Pardon farkın da olsan zaten yazmazdın
Gelelim bana ben 40 yaşındayım hayatım boyunca hiç kapıda oturmadım lakin güzel memleketim Türkiye'de gezmedik yer bırakmadım diyebilirim.
Çerkes kökenli ve 13 kuşak İSTANBUL'lu bir ailenin kızıyım Üniversite mezunuyum 3 yabancı dilim var çok modern bir aile de yetiştim yıllardır Bodrum'da yaşıyorum.Ama nereye gidersem gideyim yaşadığım doğduğum yeri gittiğim yere götürmedim, gittiğim yere göre davrandım yaşantımla alakası olamadığı halde her gittim yere ayak uydurdum kah yerde yemek yedim kah ahır temizledim yeri geldi tarlada çalıştım basma şalvar giydim başımı örttüm köyler de yaşlı insanların evini temizledim hastalara baktım çünkü ben hadislere göre değil ALLAH teâlânın âyetlerine göre yaşıyorum.
"Yaratılanı yaratandan ötürü severim"
Ayrıca ayıp nedir biliyormusunuz ayıp kişinin kalbindedir niyetindedir özündedir beynindedir?
Geldiğim yer dediğiniz "YER" geride kaldı artık şu anda geldiğiniz yere ayak uydurmanız gerek.
Hani bir söz vardır "Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin"
Size bir tavsiye de bulunayım.
Madem yaşadığınız yere ayak uydurmak istemiyorsunuz o halde tüm mahalleliye geldiğiniz yerin ayıplarını öğretin onlar size ayak uydursun.
Ölüm gerçeğinin olduğu bir dünyada kişileri yargılamak onları kendi ayıplarınıza göre dışlamak nasıl bir duygu acaba?
Elhamdülillah o duyguyu asla yaşamayacağım
Sizde biraz daha sakin biraz daha ılımlı ve anlayışlı olmayı deneyin.
Sevgi ve saygı duymaktan kimseye zarar gelmediği gibi kimsenin bir yeri eksilmez.
Şahsen benim huzurum herşeyden önce gelir. Siz yaptıklarınızla huzurunuzu kaçırıyorsunuz farkındamısınız?

Benim takildigim nokta koca mahallede bir kişi bile sevmiyor sizi anladigim kadariyla ama neden

Ele baslari

Kocalarda oturuyor bide ooo iyiymiş bu sokakta da uyusunlar tamamdir daha ne

Benim takildigim nokta koca mahallede bir kişi bile sevmiyor sizi anladigim kadariyla ama neden
Sen oraya takılmaya devam et ..
Sokakta oturmayı sevmediğim için olabilir mi acaba evlerede kimse kimseyi cagirmaz kv ile 20 yıldır komşular bayram dışında hiç eve geldiklerini gormedim sandalyeni alıp sokağa cikicaksin anca böyle oda bana uymuyor ..

Evet canim cok takildim uyku tutmayacak bu gece :) valla bizim mahellede sokaktadir biz sevmiyoruz evde gorusuyoruz kimse bize takmadi aksine cok seviyorlar . Sonucta mecbur degil kimse sokakta oturmaya sizin mahallede ciddi sıkinti var ozaman tuhafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…