- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi naughtywomen
-
cekemeyen anlamaz valla polisi araman cok guzel olmuş. Turkiyede polisler gelirmi diye hic sanmıyordum denemek lazim bir gunHavanın sıcak ve nemli olması ne demek ya ...
Klimayla yaşıyorum zaten çarptı diye mecbur kaldim kapıyı actim .
Bir daha olsa.bir daha yaparım
Bu konu acilmadan, sade bizim sokakta oluyor diye dusunuyordumBu tur insanlarin merak ediyorum hic evlerinde isleri yokmu sabah aksam sokakta yasamak nedir.
Gecen yil haberlerde izlemistim bir tane adam sokakta oturan kadinlari susmasi icin uayrmis tartisma cikinca silahla vurmus kadini allah korusun tabi ama demeki her yerde var bu sikinti.
Havanın sıcak ve nemli olması ne demek ya ...
Klimayla yaşıyorum zaten çarptı diye mecbur kaldim kapıyı actim .
Bir daha olsa.bir daha yaparım
Karakol bize çok yakin 10 dakika sonra geldiler bende şaşırdım ama lazım olursa araaaacekemeyen anlamaz valla polisi araman cok guzel olmuş. Turkiyede polisler gelirmi diye hic sanmıyordum denemek lazim bir gungecen sene komsumun eşi bagirmisti, bu sene bagirmadi balkondan
Valla bende 1.5 yildir bunun cevabını bulamadim ki işleri yok demekki eve girmiyolar ki kirlensin . Ya böyle mahallelerde hep olurda benim geldiğim yerde ayıp buBu tur insanlarin merak ediyorum hic evlerinde isleri yokmu sabah aksam sokakta yasamak nedir.
Gecen yil haberlerde izlemistim bir tane adam sokakta oturan kadinlari susmasi icin uayrmis tartisma cikinca silahla vurmus kadini allah korusun tabi ama demeki her yerde var bu sikinti.
Yok cnm her şehirde vardır eminim gördüğüm kadar yani ama ayıpBu konu acilmadan, sade bizim sokakta oluyor diye dusunuyordumbu insanlarin kocalari vardıyalı calıştıgı icin dışardalar ,sıkısıyla bir otursunlar
Kocan nerde?Çıldiricam
Çok sıcak nemli bir şehirde yaşıyorum klimam var ama hep klima havası hiç iyi değil yani neyse konuya geçim .
Komşular hep kaldırım da oturduğu pek haz etmem sevmem yani ama benle konustuklari hep cevap verdim hatta hep teklif ediyor dular gel oturalım diye hep isim var derdim
Gel zaman git zaman kv ile aram bozuldu hala bozuk konuşmuyorum ve hep kendi kulagimla duydum kaldırımda kadınlarla oturup benden bahsettiği ...
Ve ben asla kimseye rahatsızlık vermem balkon yikamazsam çamaşır asmazsam beni goren kimse olmaz cam kuşu degilim sesimi duymayan komşular var hala .
Bir duydum kv beni o kadınlarla cekistiriyor bisi demedim allahın dan buluyor zaten hep . Artık hiç bir komşu benimle konuşmuyor umrumda değil ama benden söz etmleri zoruma gidiyor birgün pazardan dönüyordum komşunun oğlunu gördüm bana bakıp gülümsedi ve bende bir tane muz verim dedim annesi beni gördüğü an oğlunun elinden tutup gitti .
Neyse dedim çok takmadim açıkçası aradan 1 ay geçti lahmacun yaptirmistim gittim firindan aldim yine her zaman ki kapidalar yermisiniz dedim yarım ağız yok.dediler geçtim gittim takmadim
Klima çarptı bana artık bogazim ağlıyordu dün kapıları acim dedim yine bütün sokak bizim karşıda oturmuş konusuyolar uzandım bende gece agrisindan uyuyamadigim için uyurum diye yok sesten yatamiyorum camdan baktım kv de orda tip tip bakti bana kadınlara bisi söyledi takmadim ama sesten duramiyorum klimayida acamiyorum carpiyo
1 saat 2 saat derken dayanadim aradim polisi bağıra çağıra konuşuyorum bebeğim uyumuyor zaten falan diye attim 10 dk geçti polis geldi kadınlardan biri kimmiş şikayet eden çıksın karşımda soylesin diyor tuttum kendimi hamileyim sinirliyim allah yarattı demem dalarim bebegime bisi.olur falan çıkmadım balkona dalgildilar o gün ama.sonraki gün yine öyle ..
Dün balkonu yikiyodum binalar karşılıklı tam bana sen şikayet ettin dimi dedi senden başka kimse kalmamıştı aşağı inen dedi evet dedim ben ettim iyi yaptım bir.dahakine savcılıkta goruscez xx yenge dedim utanmazsin sen dedi kvye saygın yok falan bende başladım saygı hak edene dedim sabah akşam disardasiniz hiç mi işiniz yok acikmiyorsunuz susamiyorsunuz tuvalettinizde mi gelmiyor dedim susmadı gelmiyim oraya yaşından utan dedim içeri girdi ...
Sonra kapıya geldi zilime basiyor durmadan basiyor telasladim tesetturluyum basimi ortmeden perdeyi örtü gibi yapıp basimi çıkardım.o buyur dedim utanmaz çıplak çıkıyor cama dedi bekle geliyorum dedim giyindim aşağı indim kimse yok geri yukarı çıkarken kv senin nenen yaşında utanmaz dedi sende nenem yasindasin sabah akşam.sokakta oturup dedikodumu yapınca iyi ama.dimi dedim sustu kpye kadar gitti konu kp de geldi noldu dedi anlattım iyi yaptin dedi gitti ..
Artık bunlar hep.benle uğraşır napim bunlara ya bir değil iki değil geçen evde yokken bi komşu gelmiş kapıya gorumcem evde yok demiş noldu falan onunla isim var demiş gorumcem sordu ne işi ne bilim dedim tlf. Numaranı istedi vermdim kizarsin diye dedim.iyi yaptin ben istesem verirdim ..
Offffg ???
Aaa bizmkilerin kocalarida oturuyorBu konu acilmadan, sade bizim sokakta oluyor diye dusunuyordumbu insanlarin kocalari vardıyalı calıştıgı icin dışardalar ,sıkısıyla bir otursunlar
Canım ben sana biraz kibirin var derken bunu hakaret olarak değil bir huy olarak yazdım.Bana yazdığın cümlelerin her kelimesi kibir dolu farkındamısın?Adanaya yakın bir şehirde yaşıyorum. Ilk ve son kez açıklama yapicam .
Sizin abiniz kardesiniz kpss var önümüzde kadınların sırf haz alıyor diye sokakta oturmak zorunda değil bir kere ayıp bu demekki sizde oturuyorsunuz savundugunuza göre ben ses istemiyorum ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni etmicek .
Niye onlara uyup çıkıp dışarda oturum benim büyüdüğüm yerde ayıp bu .
Ben hak ne gerektiriyorsa onu yaptım polisi aradığım için hiç pisman degilim valla eğlencelerini evinde yaşasınlar park değil mahalle yada piknik alanı değil ...
Ben hastalandim kv kapımı çalmadı kapımı calmicak insanlar için niye yalan söyleyip arami bozmayayim ki ben evimde allaha emanetim kimseye ihtiyacım yok ..
Kibir olduğunu nerden biliyorsun sana bir hadisle cevap verim acip kalbimemi baktinda kibiri gordun ...
Sana tavsiye sen kapıda oturup eğlenip sohbet ediceksin diye kimse çekmek zorunda değil vazgeçin bu çirkin huydan
Sen bisi demeseydin asardim kendimiyetti ama sabır tasi degilim ki hep dedikodu hep giybet günahtır yaaa
Ele baslariSizinkiler sandalye indiriyormus.bizim sokaktakiler sedir yaptirmislar bildigin sokakta yasiyorlar.birde cinar agaci var gokgesindelr sabahtan gece yarisina kadar kamp kuruyorlar.
Tasinma sansimiz yok malesef onlarda ev sahibi kurtulus yok gibi.markete gidecwgim zmana tedirginim aorguya cekeiyorlar sizeneeee diyesim geliyir asiri dedikoducular bu defada benim dedikodumu yaparlar.
Bunlarin elebaslari oluyor millwti sokaga toplayan bir dedikoducu teyze o bir yere giderse okadar toplasma olmuyor ama yapacak bisey yok umarim polisin gelmesi uyarisini dikatte alirlar
Kocalarda oturuyor bide ooo iyiymiş bu sokakta da uyusunlar tamamdir daha neAaa bizmkilerin kocalarida oturuyor
Kandinli erkekli oturuyorlar adamlar emekli kafalarina birde ortu veresim geliyor yolda karilariyla dedikodu yapiyorlar
Bide heo birlikte oturuyorlar sonra aralarisnna biri kalkinca hemen o kalkanin ddikodusunu yapiuorlar
Ama bizim sokagin cete lideri bir teyze var arada evinden giderse aokak sakin o varsa milettide cagiriyor gelin oturalim diye kadin sokagi kendi evi saniyor evine davet eder gibi sokakta oturmaya davet ediyir
Canım ben sana biraz kibirin var derken bunu hakaret olarak değil bir huy olarak yazdım.Bana yazdığın cümlelerin her kelimesi kibir dolu farkındamısın?
Pardon farkın da olsan zaten yazmazdın
Gelelim bana ben 40 yaşındayım hayatım boyunca hiç kapıda oturmadım lakin güzel memleketim Türkiye'de gezmedik yer bırakmadım diyebilirim.
Çerkes kökenli ve 13 kuşak İSTANBUL'lu bir ailenin kızıyım Üniversite mezunuyum 3 yabancı dilim var çok modern bir aile de yetiştim yıllardır Bodrum'da yaşıyorum.Ama nereye gidersem gideyim yaşadığım doğduğum yeri gittiğim yere götürmedim, gittiğim yere göre davrandım yaşantımla alakası olamadığı halde her gittim yere ayak uydurdum kah yerde yemek yedim kah ahır temizledim yeri geldi tarlada çalıştım basma şalvar giydim başımı örttüm köyler de yaşlı insanların evini temizledim hastalara baktım çünkü ben hadislere göre değil ALLAH teâlânın âyetlerine göre yaşıyorum.
"Yaratılanı yaratandan ötürü severim"
Ayrıca ayıp nedir biliyormusunuz ayıp kişinin kalbindedir niyetindedir özündedir beynindedir?
Geldiğim yer dediğiniz "YER" geride kaldı artık şu anda geldiğiniz yere ayak uydurmanız gerek.
Hani bir söz vardır "Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin"
Size bir tavsiye de bulunayım.
Madem yaşadığınız yere ayak uydurmak istemiyorsunuz o halde tüm mahalleliye geldiğiniz yerin ayıplarını öğretin onlar size ayak uydursun.
Ölüm gerçeğinin olduğu bir dünyada kişileri yargılamak onları kendi ayıplarınıza göre dışlamak nasıl bir duygu acaba?
Elhamdülillah o duyguyu asla yaşamayacağım
Sizde biraz daha sakin biraz daha ılımlı ve anlayışlı olmayı deneyin.
Sevgi ve saygı duymaktan kimseye zarar gelmediği gibi kimsenin bir yeri eksilmez.
Şahsen benim huzurum herşeyden önce gelir. Siz yaptıklarınızla huzurunuzu kaçırıyorsunuz farkındamısınız?
Bu sesi çekmeyi seven çok kendileri de oturdukları içinSabah akşamda ses çekilmez ki iyi yapmışsınız bence...
Çok asabisin sakin olSen bişey demeseydin derken ?
Sen oraya takılmaya devam et ..Benim takildigim nokta koca mahallede bir kişi bile sevmiyor sizi anladigim kadariyla ama neden
Evet canim cok takildim uyku tutmayacak bu gece :) valla bizim mahellede sokaktadir biz sevmiyoruz evde gorusuyoruz kimse bize takmadi aksine cok seviyorlar . Sonucta mecbur degil kimse sokakta oturmaya sizin mahallede ciddi sıkinti var ozaman tuhafffSen oraya takılmaya devam et ..
Sokakta oturmayı sevmediğim için olabilir mi acaba evlerede kimse kimseyi cagirmaz kv ile 20 yıldır komşular bayram dışında hiç eve geldiklerini gormedim sandalyeni alıp sokağa cikicaksin anca böyle oda bana uymuyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?