- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi naughtywomen
-
InanmiyorummmmAaa bizmkilerin kocalarida oturuyor
Kandinli erkekli oturuyorlar adamlar emekli kafalarina birde ortu veresim geliyor yolda karilariyla dedikodu yapiyorlar
Bide heo birlikte oturuyorlar sonra aralarisnna biri kalkinca hemen o kalkanin ddikodusunu yapiuorlar
Ama bizim sokagin cete lideri bir teyze var arada evinden giderse aokak sakin o varsa milettide cagiriyor gelin oturalim diye kadin sokagi kendi evi saniyor evine davet eder gibi sokakta oturmaya davet ediyir
Isin daha olginci bu bizim bu sokak ekibi herseyden rahatsiz tiplerInanmiyorummmm
Niye fişini veriyorsun bırak catlasinlar ne cins insanlar varmışIsin daha olginci bu bizim bu sokak ekibi herseyden rahatsiz tipler
Birinin kopegi havlar bu kopegi sikayet edelim gotursunler derler, baska birinin cocugu gurultu yapiyorsa sokaktan kalkip ziline basarlar susturun sunu diye traji komikler
Bi gun markete gitmistim posetinde ne var dediler sunu bunu aldim saydim kaca aldin su kac tl diye soruyorlardi fisi verdim gittim evesokagin zaptiye cavuslari gorsukelrini laf ederler gormediklerini hayal edip dedikodu yaparlar
Bir el ativer şu mahalleye icimde kalır yoksa ..Evet canim cok takildim uyku tutmayacak bu gece :) valla bizim mahellede sokaktadir biz sevmiyoruz evde gorusuyoruz kimse bize takmadi aksine cok seviyorlar . Sonucta mecbur degil kimse sokakta oturmaya sizin mahallede ciddi sıkinti var ozaman tuhafff
Hmmmm daha beterleri varmis demeki ,ben benimkilerden fazla şikayetci olmim bariIsin daha olginci bu bizim bu sokak ekibi herseyden rahatsiz tipler
Birinin kopegi havlar bu kopegi sikayet edelim gotursunler derler, baska birinin cocugu gurultu yapiyorsa sokaktan kalkip ziline basarlar susturun sunu diye traji komikler
Bi gun markete gitmistim posetinde ne var dediler sunu bunu aldim saydim kaca aldin su kac tl diye soruyorlardi fisi verdim gittim evesokagin zaptiye cavuslari gorsukelrini laf ederler gormediklerini hayal edip dedikodu yaparlar
Tasin tasin tasin bu ne ya tasin diyen arkadaşlar bir ev alin hep birlikte tasinim bu mahalleden ben de tasinmayi biliyorumDertsiz başınıza dert açıyorsunuz polisi arayıp gereksiz yere işi büyütmüşsünüz.Bir sürü düşman kazandınız.Hamile halinizle insanlara bulaşmayın.Konuşmak sevmek zorunda değilsiniz bu saatten sonra orada oturulmazda..
Çok asabisin sakin ol
Her konuda seni gördüğüm için söyledim sen yorum yapsaydin şaşırdım diye ..
Burda kadın saçmalamis
Burda da siz.
Polis napsin onlara yahu.
Iceri girin bidaha kaldırımda oturmayin mi diyecek.
Az değilsin derken ..sizde az değilsiniz kv nizde ikinizin münakaşasına tüm mahalleyi alet etmişsiniz resmen ..bu kadar rezilliğe eşiniz hiç mi bir şey demedi..
Derken ??Allahtan kafaya takmıyorsnuz?
Anlamadim ??İyi ki takmamışınız hanımefendi
polise kadar aramışsınız ,kafanıza gayette takmışsınız işte!kafaya takmamak çok farklı neticeler doğurur bence!Anlamadim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?