Yüzsüzlüğün bu kadarı!

Asla asla Fadime koyma.Sende tepkini göster. O senin bebeğin . Ismine sadece eşinle karar verebilirsin.Cocugu doğmadan bunalıma soktunuz resmen.

Valla bu hayata bikez geliyorsunuz...kimse sizden ve evladinizdan onemli degil..isine geliosa deyip resti cekeceksin..emin ol o asamaya getirmez zaten..çocuk var ortada onu düşünür bi sekilde..seninde dedigin olmus olurrr..

eşime karşı sessiz değilim ama annesine hiç karşılık vermedim. bir yüz göz olursak bir daha toparlayamayız çünkü. ve eşim annesine çok düşkün. annesiyle aram bozulursa eşimle de bozulur.
Ama sizin hayatınıza bu kadar karışıyorken ve ileride de daha çooook karışacak iken hep susmayı mı düşünüyorsunuz?Yanlış anlamayın gerçekten sizin adınıza üzüldüğüm için hep bu sorular.Çünkü bir anne, kendi çocuğunun ismine bile karar veremiyorsa , ortada çok büyük ve ciddi bir sorun var demektir.Eğer sizin yapabileceğiniz hiç birşey yoksa da kayınvalidenize karşı, eşinizin sizin tarafınızda olması lazım.Ne münasebet ya, hem ben doğurcam hem kayınvalidem kararları verecek.

Gelin
Canım karsına al bunları ses tonunla tawrınla bakıslarınls kesın kes o ismin olmıcanı söyle...
Konuunn kapatılmasını söle.. Eşinlede güzelce basbasa konus.. İstedigini yap cancazım kızıma FADİME İSMİ KOYMICAM DE..
Ortak isminiz ne acaba bu arada

Esiniz savciymis "ben olsam"

-"ya istedigimiz gibi ikimizin de tamam diyecegi bir isim olacak ya da simdi herkesin herseyin hatta bebegimin ustune yemin ediyorum hatta kuran a el basiyorum gider istedigini koyarsin.... iki ay sonra mahkemede isim nasil degistirilir gorursun..... kendini mahkemede cocuguna isim koymaktan aciz bir savci olarak gormek istiyorsan fadime koyabilirsin " der yeminimi eder koseme cekilir keyfime bakardim 9 ay...

Esin illa o isimi koyucam diyorsa sende ikinci isimde ısrar et nil olmasa bile ilerde rahat kullanabileceği bir ismi daha olmalı sonra çok pişman olursun

Asla asla Fadime koyma.Sende tepkini göster. O senin bebeğin . Ismine sadece eşinle karar verebilirsin.Cocugu doğmadan bunalıma soktunuz resmen.
eşimle ben karar verebilirim evet. ama eşim annesinin fikrini kendi fikri gibi söylüyor.
Valla bu hayata bikez geliyorsunuz...kimse sizden ve evladinizdan onemli degil..isine geliosa deyip resti cekeceksin..emin ol o asamaya getirmez zaten..çocuk var ortada onu düşünür bi sekilde..seninde dedigin olmus olurrr..
her gün ağlıyorum, buna rağmenumursamıyor. fadime istiyorum ben diyor. gebe halimle her gün ağşluyorum..
ne yapayım peki? kavga etsek bile baş edebilieceğim bir insan değil. hasta ruhlu. ben bir şey desem kendini yerden yere atar ağlayarak.

#106 İşte çözüm sen sorununu eşinle halledeceksin artık ne yapayım diye sorma o kadar fikir verildi sana

Ben 9 ay cocugumu karnimda tasicam, acisini herseyini ben cekicem. Isminide baskalari koyucak? Valla ortaligi yikarim.. Pardonda siz cocugun annesi degilmisiniz? Neden esiniz karar veriyor? O annesine dicek laf bulamiyorum. Isim cok onemli birsey. Bnce ismini siz koyun kimseninde karismasna izin vermeyin. Ismi koymak senin ve esinin hakki. Esin seni es gevip annesini dinliyorsa,sadece senin hakkin..

Yardim alin..esiniz bir ark.i yakin aile dostlariniz falan yokmu..ay valla sinirden elim ayagim titrio..nasi bi savcidir bu..anasinin sözünden çıkmayan bi savci nasil kararlar veriodur cok merak ettm bak şimdi. ...

selin düşünüyoruz da bu dediklerinin hepsini yaptım. laftan anlamıyorlar.

ben annesiysem o da babasıymış ama fadime kendi düşüncesi değil ki..

Yardim alin..esiniz bir ark.i yakin aile dostlariniz falan yokmu..ay valla sinirden elim ayagim titrio..nasi bi savcidir bu..anasinin sözünden çıkmayan bi savci nasil kararlar veriodur cok merak ettm bak şimdi. ...
Ben artık adamı suçlayamıyorum konu sahibi çok ezik

çocuk ruhlu.. daha olgunlaşmamış malesef. annesine sormadan adım atmaz. o olgunlaşana kadar ben depresyon hastası olurum gibi geliyor.

Bildigin kizinin kaderi senin elinde ya. Fadime ne ya tovbe yarabbim. Nil fadime. :) sakin kabullenme. Nilden de vazgec gerekirse ama fadime koydurtma ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…