anneniz dayınızın eskiden yaptıklarının farkında değilmi?siz değilde anneniz kırmadan düzgün bir dille söylese çünkü kardeşinin eşine şımartmışsın gibi akıllar vermesi hoş değil.
Söylesen de anlamayacak ki. Sen annenin eşini ona karşı doldur en iyisi. Anneme arkadaşlarını öneriyordu sen varken de.
valla iş annen de biter.sen annenle ciddi ciddi konuş.dayımın eziyetlerinden arkamdan saçma sapan konuşmalarından bunaldım.ya sen uyarırsın onu yada kızın elinden kayıp gider gibisinden laflar söyle.eğer annen için herşeyden önemliysen bi çaresine bakar ama sende yeri gelince lafı gediğine koy.öyle sert ya da hakaret değil ama kendini varlığını hatırlatacak tarzda laflar..annenin eşine de arada sen bakma dayıma o bizim bu evdeki mutluluğumuzu çekemiyor gibisinden onu rahatlatacak ve onurlandıracak laflar et.kendine güven en önemlisi...üzülme canına yazık
Yani işte örnek verdim destekli birşeyler söyleyerek doldur tabi, onu sorabilir zaten. Artık senin yaratıcılığına kalmış. Annen belli ki pasif. Ama o adam istemezse giremez o eve.
ay ailemizi tanıyo gibisin valla..aynen
dediğini yapıcam :18:
ya aslında annenin eşinide anlamak zor
neden dayına sürekli kal diyoki!
dayına ima et söyle bence sadece annenin eşini doldurmakla olmazki
anlasın hatasını hem kendi evi varsa orda ne işi var anlamadım:S
Dayın kaç yaşında? Değişmez biri mi? Eğer laftan anlamayacaksa karşına alıp konuşmaya hiç değmez ama eğer alıp karşına "dayı bak böyle böyle yapıyorsun, önceden de şöyle şöyle yapmıştın/yapardın, bunlar beni üzüyor, kırıyor" demek işe yarayacaksa al karşına konuş.
Konuşursan hem için rahatlar, hem en güzeli araya kimseyi sokmadan konuşmak olur.
Sen annenle konuş en iyisi, bu kadar da kendini bilmezlik olmaz, insanların nasıl huzurunu kaçırıyor...
Annen dayından büyük mü? Bence o dinletir kardeşine lafını.
annemle kaç defa konuştum..
hep dediği laf sen kardeşin evine gelince böyle mi yapcaksın diyo..
bende artık bu seferde kalırsada hizmet beklerse önüne diycem..
hem utanmadan arkamızdan konuşuyosun yaptıkların yetmedi mi bide hizmet bekliyosun diye..
böyle insan olmaz ya..
diğer dayımın karısının(yengemin) üstüne de yürüdü kavga etti bu dayım..
yengemin kocası olan dayım hiç bişe demedi niye karıma böyle yapıyosun sn kimsin diye..
yani annem ve dayılarım ne olursa olsun birbirlerine bişey söyletmezler..
sinir oluyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?