Maddi yönden sıkıntı olmicak inşallah ama bunun için biraz zaman gerekli ve biz de onu bekliyoruzAnne (olası kv) güçsüz yani, zaten eşlerden bir tanesi sesini çıkaramıyor.
Olası görümcenin lafı dinlenmiyor.
Ağabey/baba ikisi de ayrı tiran zaten
Şiddet var,
Evin küçük oğlu da iyice etkisiz eleman gibi.
Sözlünün işi, gücü, gelecek planı ne? Ayrılıp kendi evini kurmak gibi seçenekleri hiç mi yok? Ancak öyle bir senaryoda küçük bir ihtimalle umut var yani, öteki türlü dünyada cehennemi yaşarsın gibiGibisi lafın gelişi.
Çok zor olacak benim için ayrılmakValla canim benim bi tanidigim evli adam tam dibimize rus bir kariyi getirmisti. Ona resmen iskence ediyordu. Karisindan ayrilmisti. Kiz fa gencecikti. Biz de deli olduk tabi. Kizi sabahin köründe kacirttik. Kacti gitti ohh.
belki kizi zorla tutuyor hic belli olmaz demek istiyorum yani
Bence bitir meryem. Yani sen onlarla yapamazsin. Sonuçta biliyorum seni burdan. Kendine ve ailene uygun insanlari secmelisin
Bu arada canım o kız çok fena kaptırmış kendini vazgeçmiyor bu çok belliValla canim benim bi tanidigim evli adam tam dibimize rus bir kariyi getirmisti. Ona resmen iskence ediyordu. Karisindan ayrilmisti. Kiz fa gencecikti. Biz de deli olduk tabi. Kizi sabahin köründe kacirttik. Kacti gitti ohh.
belki kizi zorla tutuyor hic belli olmaz demek istiyorum yani
Bence bitir meryem. Yani sen onlarla yapamazsin. Sonuçta biliyorum seni burdan. Kendine ve ailene uygun insanlari secmelisin
Maddi yönden sıkıntı olmicak inşallah ama bunun için biraz zaman gerekli ve biz de onu bekliyoruz
aileden uzak yaşama konusu en baştan beri kabul
annemin de şartı buydu ben de bunu istedim o da farkında zaten
Çok zor olacak benim için ayrılmak
Biliyor musun konumu arada baştan okuyorum da inanamıyorum zaten ben bileEvet muhakkak ama Allah da insana akil vermis. Gelecegimiz kendi ellerimizde. Şöyle bir bak bakalim bu konu baska birisinin olsaydi sen ona ne derdin?
O zaman zor çünkü her şeye rağmen annesine çok bağlıUzak yaşamak bu durumu çözmez, bağlarını tamamen kopartabilecek (annesi veya kızkardeşi olmasa bile) bir durum lazım, öteki türlü ı-ıh.
Biliyor musun konumu arada baştan okuyorum da inanamıyorum zaten ben bile
Allah razi olsun canım tavsiyelerin için. Hepsini dikkate alicamAllah çıkış yolu gostersin meryem.
Ne denir bilemiyorum. Insan sevdiginden ayrilmayi hic istemez ama gorunen köy de kilavuz istemiyor ki.
Sevgi bir süre sonra biterse devam edecek olan şey ne olacak?
Dua et bence. Allah hayirlisi degilse uzak etsin inşallah diye
Allah razi olsun canım tavsiyelerin için. Hepsini dikkate alicam
Hayırlı gecelerAllah sana da hayirli bir kapi acsin insallah.
Gelismeleri de yazmayi unutma. Arada seninle dalga gecenleri de takma bosu bosuna banlaniyorsun sonra.
Haydi hayirli geceler..
Evet arkadaşlar gelişmelerden bahsetmek istiyorum ama pek bir sey de olmadı şu zamanda
Tepki gösterdim ondan beklediklerimi söyledim
Bir süre ben halledicem diyerek geçti ama bir gelisme olmayınca da ben arayı açtım ve tartışma çıktı
Sonra beni evlerine davet etti annesi çağırmış ama ben öyle bir eve giremeyecegimi söyledim
Onların her şeyin ne kadar normal olduğuna şaşırdigimi ama ev onların olduğu için karisamayacagimi fakat öyle bir eve giremeyecegimi söyledim ve o da sadece tamam dedi ve konuşma bitti
Ne yaptığımı ben de bilmiyorum
Teşekkür ederim Bilgece aminnHakkinda hayirlisi olsun meryem.. Evlerine gitmeyerek iyi yapmissin
Hayırdır ne oldu?Sanırım bitıyor arkadaslar
Ayrılığı ilk kez konuştuk
Evlilik, erkek, kaynana vs bunları uzun sure duymak istemiyorum
Nefret edıyorum
Konuştuk biraz ağır şeyler söyledim bilerek ve o asla kabul etmiyor hatalarını ve ayrılığı konuştuk bitti gibi bir şey ama net bir şey yok kendime gelince kesin bitecekHayırdır ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?