- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Ben ağabeye değil onu öyle simartan kızlara daha çok öfkeliyim
Her halti yapıp onların tabiri ile "temiz kiz"" arama derdinde
Bir de bu kız bu adam için işten çıktı çünkü adam da aynı işten ayrıldı hatta şimdi adam is buldu kız ailesinden gizli, ise gidiyorum diye iyice yerleşti bunlara
O zaman ben sözlüme ailesi ile konuşup bi çözüm bulmaları konusunda baskı yapıcam ve evet bir arkadaşta kalma fikri güzel
Tabı ne kadar umursanir bilmiyorum
Ama elinden geleni yapmasını isticem çünkü bu durum çok çirkin
kendi odana kendi yatağına girememek ne demek tam bir ay
Su durumda gerçekten kim suçlu bilemiyorumBakış açısı bir şey diyemem, benim başıma gelseydi benzer durum; sırasıyla anneyi, babayı, ağabeyi, ablayı, kızı ve en sonunda kardeşi suçlamakla gider.
Su durumda gerçekten kim suçlu bilemiyorum
Ama ben sözlum için üzülüyorum
Bir de benim Ailem böyle bir şeyi duysa bu aile hakkında olumsuz düşünebilir bu da tedirgin ediyor beni
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum
Hayır hepsini ogrendim uc oda var. Bırı bunların ask odası bırı babalarına ait digerı Ise ana kız bırlıkte YatıyorlarEvde salon koltuk falan yok mu 3 kişi aynı yatakta?
En kötü yer yatağı vardır ya
Beni ılgılendırmıyor diyorlar ama bence de rahatsız olmakta haklıyımsözlünün abisi kızı evlenilecek kız görmediği için ailesinin tepkisini umursamıyor kızda keza aynı şekilde evlenilcek kız olmadığının farkında
yalnız yerinde olsam bende asla müsade etmem sözlümle aynı evde kalmalarına ne münasebet yani
sen kızla değil sözlünle ve ailesiyle konuş ailesi istemiyoruz bu kızı bu evde dedikten sonra ölürüm Allah getiricem dicek hali yok heralde.
Bol bol sözlünün annesiyle çekiştir o kızı gaza getir annesini
ben olsam öyle yapardım
Diyorum ya yuzsuzluk otesıAile tepkisini koyamıyor demek ki. Namaz kılan bir aile nasıl bu kadar rahat zina yapılmasına izin veriyor evde? Benim ailem olsa ya ikiniz de defolun ya da kızım sende var git ailen neyin yok mu der.
Yine de karışma hakkı senin değil ne kadar sözlün de olsa ev ailesinin evi. Bence abiyi de atsınlar evden. Nasıl yüzsüzlük bu anlamadım.
abi nerde yatiyormus önceden onlarla yasamiyor mu iimiş?Hayır hepsini ogrendim uc oda var. Bırı bunların ask odası bırı babalarına ait digerı Ise ana kız bırlıkte Yatıyorlar
Salon falan dar
Cocuk namazı mutfakta kılıyor
Abı kardes bır odaAbi ne
abi nerde yatiyormus önceden onlarla yasamiyor mu iimiş?
Bu olaydan sonra ben de oyle dusunmeye başladımGarip bir aile
Anne baba niye ayrı yatıyo ki?Hayır hepsini ogrendim uc oda var. Bırı bunların ask odası bırı babalarına ait digerı Ise ana kız bırlıkte Yatıyorlar
Salon falan dar
Cocuk namazı mutfakta kılıyor
Oda sözlünüze ait değil o zaman ortak abi de orda kalmayı hak götüyo o zaman kendinceAbı kardes bır oda
Belki de seni üzmemek adına sözlün öyle söylüyodur. Daha çok yolun başındasınız birbirinizi tanımaya aileyi tanımaya çalışın. Bu işte bi gariplik var ve aile çok önemli evlenmeden önce bu garipliği bi çözün sonra başınız ağrımasınBu olaydan sonra ben de oyle dusunmeye başladım
Bır seyler mantık dışı
Sozlum yeterli tepkı verdik diyor ama belki oyle yapmadılar bılmıyorum
Aile degıl sadece sozlum kılıyorAnne baba niye ayrı yatıyo ki?
Oda sözlünüze ait değil o zaman ortak abi de orda kalmayı hak götüyo o zaman kendince
Anlamadığım namaz kılan aile buna nasıl müsade ediyo ve bu evin babası nerde?
Yaşlar kaç ki?
ya biz ne desek boş onlar ailece kararlı davranmali.mmadem ailesine rağmen birseyler yaşamak istiyor durum normal degil,zaten ev de çok musait değilmiş başka eve ciksin lar en azından.öyle bir durum aileyi rahatlatabilir belkiAbı kardes bır oda
evde sozlunle yalniz kalmasina takilma. Sozlune guveniyorsundur sonucta abisinin sevgilisine kotu gozle bakacak degil.Ablası:
Bu evde zina yapıyorsun üstelik evlenmeyi düşünmüyorum diyorsun kimseyi bu şekilde rahatsız etme hakkın yok,demiş.
Daha ne denir ki diye düşünüyorum
Kabul edemiyorum eşi değil bir şey degil adam isteyken bu kız sözlümle aynı evde ve onun odasında
Yalan soylemez ona güveniyorum ve tanıyorum yalnız aıleyı pek tanımıyorumBelki de seni üzmemek adına sözlün öyle söylüyodur. Daha çok yolun başındasınız birbirinizi tanımaya aileyi tanımaya çalışın. Bu işte bi gariplik var ve aile çok önemli evlenmeden önce bu garipliği bi çözün sonra başınız ağrımasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?