yuzsuzluk otesı

Bakış açısı bir şey diyemem, benim başıma gelseydi benzer durum; sırasıyla anneyi, babayı, ağabeyi, ablayı, kızı ve en sonunda kardeşi suçlamakla giderdim.

Umarım yakın zamanda uygun bir arkadaş veya yer bulabilir sözlünüz, uykusuzluk hele ki böyle bir zorundalık yüzündense çok kötüdür, sabır dilerim ona da, size de.

Bakış açısı bir şey diyemem, benim başıma gelseydi benzer durum; sırasıyla anneyi, babayı, ağabeyi, ablayı, kızı ve en sonunda kardeşi suçlamakla gider.
Su durumda gerçekten kim suçlu bilemiyorum
Ama ben sözlum için üzülüyorum
Bir de benim Ailem böyle bir şeyi duysa bu aile hakkında olumsuz düşünebilir bu da tedirgin ediyor beni
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum

Rica ederim, babaların suçunu çocuklara yükleyecek değiliz nasıl olsa, aileniz de ağabeyin densizliğiyle olumsuz fikir edinmezler. Sözlünüzü tanıyorlar, sizden de eminler nasıl olsa doğrusunu en başta sizden duyacaklar. Her kardeşin aynı olmadığını rahatlıkla anlatabilirsiniz. Bunun için boşuna tedirgin olmayın bence.

Ben dayanamadım erkenden mesaj attım
Yapması gerekenleri yazdım

Evde salon koltuk falan yok mu 3 kişi aynı yatakta?
En kötü yer yatağı vardır ya
Hayır hepsini ogrendim uc oda var. Bırı bunların ask odası bırı babalarına ait digerı Ise ana kız bırlıkte Yatıyorlar
Salon falan dar
Cocuk namazı mutfakta kılıyor

Son düzenleme:
sözlünün abisi kızı evlenilecek kız görmediği için ailesinin tepkisini umursamıyor kızda keza aynı şekilde evlenilcek kız olmadığının farkında
yalnız yerinde olsam bende asla müsade etmem sözlümle aynı evde kalmalarına ne münasebet yani
sen kızla değil sözlünle ve ailesiyle konuş ailesi istemiyoruz bu kızı bu evde dedikten sonra ölürüm Allah getiricem dicek hali yok heralde.
Bol bol sözlünün annesiyle çekiştir o kızı gaza getir annesini
ben olsam öyle yapardım

Aile tepkisini koyamıyor demek ki. Namaz kılan bir aile nasıl bu kadar rahat zina yapılmasına izin veriyor evde? Benim ailem olsa ya ikiniz de defolun ya da kızım sende var git ailen neyin yok mu der.

Yine de karışma hakkı senin değil ne kadar sözlün de olsa ev ailesinin evi. Bence abiyi de atsınlar evden. Nasıl yüzsüzlük bu anlamadım.

Beni ılgılendırmıyor diyorlar ama bence de rahatsız olmakta haklıyım

Diyorum ya yuzsuzluk otesı

Hayır hepsini ogrendim uc oda var. Bırı bunların ask odası bırı babalarına ait digerı Ise ana kız bırlıkte Yatıyorlar
Salon falan dar
Cocuk namazı mutfakta kılıyor
Anne baba niye ayrı yatıyo ki?

Abı kardes bır oda
Oda sözlünüze ait değil o zaman ortak abi de orda kalmayı hak götüyo o zaman kendince
Anlamadığım namaz kılan aile buna nasıl müsade ediyo ve bu evin babası nerde?
Yaşlar kaç ki?

Bu olaydan sonra ben de oyle dusunmeye başladım
Bır seyler mantık dışı
Sozlum yeterli tepkı verdik diyor ama belki oyle yapmadılar bılmıyorum
Belki de seni üzmemek adına sözlün öyle söylüyodur. Daha çok yolun başındasınız birbirinizi tanımaya aileyi tanımaya çalışın. Bu işte bi gariplik var ve aile çok önemli evlenmeden önce bu garipliği bi çözün sonra başınız ağrımasın

Aile degıl sadece sozlum kılıyor
Anne baba aldatma nedeni ıle ayrı
Evet oda ortak bu yeterli degıl mı?
Yaslar neden?

evde sozlunle yalniz kalmasina takilma. Sozlune guveniyorsundur sonucta abisinin sevgilisine kotu gozle bakacak degil.

Anahtari degistirsinler kalsinlar kapi onunde belki anlarlar insanlari rahatsiz edip yerinden etmek nasil bi duygu. Malesef senin yapabilecegin hicbir sey yok. Hatta konusursan herkesin iyi olup senin kotu olma ihtimalin cok yuksek

Yalan soylemez ona güveniyorum ve tanıyorum yalnız aıleyı pek tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…