yuzsuzluk otesı

Sorun şu ki kıza herkesin içinde onunla evlenmeyecegini söyledi

O kızın sözlünüzün olduğu evde bulunmasından daha ciddi sorunlar var ortada, o yüzden bu küçük bir detay gibi kalıyor diğerlerinin yanında.

Sorun şu ki kıza herkesin içinde onunla evlenmeyecegini söyledi

Oo kardes tamam sizin elti psikopatmis :)
Allah islah etsin ne diyebilirim ... sozlunuze yazik su an. Benim sozlum de abi belasi cektigi icin fikrim var biraz. Allah yardimciniz olsun

Neden kızayım kı tabloyu olusturdunuz ıste
Yalnız ılk cümleyi anlamadim
ilk cümlenin açıklaması şu:
kızın niteliği belli değil. Yani sevgili mi, dost mu, arkadaş mı? Aile evinde bu ilişkinin mantığı ne yani? Bu kızın anası babası yok mu?

İşte bu çok özel bir nokta bence. Ve herkesin anlayabileceği bir şey değil. Armut dibine düşer taa ötelerde arama ağaçtan düşen eşleri. Abisi böyleyse bunu yetiştiren ana baba aynı. Tamam dış faktörler var, arkadaş çevresi bilmem neyi ama bence maya en önemli kısım. Nasıl yani kızın biri bir odada sevişecek diğer aile bireyleri hem de yetişkin insanlar bir yatakta ezik büzük yatacaklar. Olacak şey mi?
Başka taraftan burada konu açıyorlar. "sevdiceğim çok iyi biri ama babası alkolik annesini dövüyor" "sevdiğiceğim bir melek ama abisi uyuşturucudan haspe girmiş" cidden aklım almıyor.

Benim sevdiğim adam hayatında hiç bir kızla alay etmemiş kimseyi kullanmamis aldatmamis ama ağabeyi için bu konuda söylenecek çok şey var
yani benim sevdiğim melek ama ailesi kötü bu konuda kimseye bir şey soyletmem
ailesi kötü olan herkes bu damgayi yesin o zaman

O kızın sözlünüzün olduğu evde bulunmasından daha ciddi sorunlar var ortada, o yüzden bu küçük bir detay gibi kalıyor diğerlerinin yanında.
O sadece bi ayrınti zaten ben de asıl sorunu o olarak görmüyorum

ilk cümlenin açıklaması şu:
kızın niteliği belli değil. Yani sevgili mi, dost mu, arkadaş mı? Aile evinde bu ilişkinin mantığı ne yani? Bu kızın anası babası yok mu?
Var ama kandırıyor

Ben genelleme yaptım zaten. Senin sevgilini nereden tanıyayım da laf söyleyeyim Allah aşkına. "Laf söyletmem" diyorsun ya..
Şu duruma maruz kalan bir erkek benim gözümde çok pasif canlandı. Annesiyle ve kardeşiyle ki bu kardeş bir de kızsa eğer aynı yatakta yatmaya maruz kalıp buna ses çıkarmıyorsa abisinin farklı bir dışa vurumu olabilir. Kardeşler elbette birbirine benzemek zorunda değil, hatta çok zıt kutuplar da olabilir. Ama tamamen benim kendi inancıma ve gözlemime göre mayalar aynıdır. SAdece tarzlardır aradaki fark.

Benim konuma yazınca o şekilde anlamak bence normal
Kaldı ki genelleme de hatali
Malesef armutun dibine düşmedigi çok çok örnek var
Konu bu değil zaten pasif olmasına bir şey diyemem ailesi nedeniyle tabiki bazı etkiler olmuştur ama genel olarak çok düzgün biri

sözlünün ailesi yeterince tepki vermiyordur. ne saçmalık etik değil davranışları. kızın da, sözlünün abisinin de, annesinin de, ablasının da...
hergün hergün kim kabul eder böyle bişeyi. annesi kızım senin evin yok mu git dese kız zorla kalmaz ya.
senin soruna gelince kıza söylesen ne olacak kız sana dese ki hayırdır sana noluyor diye boşu boşuna huzursuzluk olacak.
ayrıca bu evde kanepe yatak vs yok mu. sözlünün ablası zina yapıyorsunuz diyor ama 3 kişi aynı yatakta da yatıyorlar bu da saçmalık. belirli yaştan sonra erkek ve kız kardeslerin odası bile ayrı olması gerekirken...
kusura bakma ama sözlünün ailesini de pek normal bulmadım. eğer bu durumdan çok şikayetçiyseniz sözlünün ailesiyle konusman gerek.

Farkındaysan farklı örnekler verdim orada. Sen üstüne alındın. Neyse..
Armut ne zaman dibine düşmez, çocuk küçük yaştan okumaya giderse bir yere uzun zaman ailesini görmeden kendiyle baş başa kalırsa. Veya Allah vergisi güçlü bir kişiliği olup da kendini yetiştirirse tabi armutun biri hanyaya biri Konya'ya düşer. Bu benim görüşüm diye ayrıca defalarca yazdım.

benim anlamadığım kaynınız hatta kayın adayınız işteyken
ailenin anası babası kızı saçından tuttugu gibi evlerinin kapısının önüne koyamıyor mu?_

ya o kaynınızı evden defedemiyorlar mı?
siz ne sıfatla laf söyleyeceksiniz çok pardon da!

Bunları yapmamaları için konu abinin evde racon kesip, hepsinin boğazına bıçak dayayacak bir psikopat olması lazım.

Daha düzgün olun isterseniz
Karşımdakinin sıfatı var da sanki

Bunları yapmamaları için konu abinin evde racon kesip, hepsinin boğazına bıçak dayayacak bir psikopat olması lazım.
ya da geceleri bunlar fingirdeşirken konu sahibinin sözlüsü nasıl onlarla durabiliyor?
siz odaya kamp mı kurdu? orda yıkanıp ederken aile el üstüne el halde mi bakınıyor..

ben zaten tepkiyi yeterli bulmadığını yazmıştim.
Neden tepki vermiyorlar peki?
Yani bunlar ayrı yaşayan insanlar olsa neyse onda sorun yok ama aile evinde hem de yaşam alanı darken buna ne denir bilemedim şimdi. Abinin bir takım zevkleri için insanların yaşamaya mecbur kaldıkları bir hayat çok ironik.

Daha düzgün olun isterseniz
Karşımdakinin sıfatı var da sanki

sıfattan anladığına bağlı! asıl nahoş yazı şuan sizinki oldu..
sen orda henüz gelinleri değilsin.
gelin ata binmiş ya nasip demiş!
yani evli olsan ya da nikahlı olsan o ailenin bir ferdi olarak belki ana-babadan sonra sana da söz düşerdi demek istedim.
fakat ne yazık ki anlamak istememişsin.

ya da geceleri bunlar fingirdeşirken konu sahibinin sözlüsü nasıl onlarla durabiliyor?
siz odaya kamp mı kurdu? orda yıkanıp ederken aile el üstüne el halde mi bakınıyor..
valla billa anlamadım ben Pudra. Yani evli değil bu insanlar aynı odayı da mesken yaptıklarına göre kardeş kardeş yatacak değiller. Konu sahibinin sevgilisi de odasını kaptırmış annesiyle ve kız kardeşiyle aynı yatakta yatıyor. Şimdi şu tarz bir erkek çok mu iyi niyetli? İyi niyet bu ise ben böyle bir erkek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…