Abi yaş küçükse takmıyo mu acaba diye düşündüm.Aile degıl sadece sozlum kılıyor
Anne baba aldatma nedeni ıle ayrı
Evet oda ortak bu yeterli degıl mı?
Yaslar neden?
Evet haklısınevde sozlunle yalniz kalmasina takilma. Sozlune guveniyorsundur sonucta abisinin sevgilisine kotu gozle bakacak degil.
Anahtari degistirsinler kalsinlar kapi onunde belki anlarlar insanlari rahatsiz edip yerinden etmek nasil bi duygu. Malesef senin yapabilecegin hicbir sey yok. Hatta konusursan herkesin iyi olup senin kotu olma ihtimalin cok yuksek
Yası kucuk degılAbi yaş küçükse takmıyo mu acaba diye düşündüm.
Teklif edilmisya biz ne desek boş onlar ailece kararlı davranmali.mmadem ailesine rağmen birseyler yaşamak istiyor durum normal degil,zaten ev de çok musait değilmiş başka eve ciksin lar en azından.öyle bir durum aileyi rahatlatabilir belki
Zor bi durum ama başımdan buna benzer bi durum geçti nişanlımı seviyodum ama aileyi tanıdıkça sorunlar çıktı iki ailede ki hepsi namazında insanlardı. Ayrıldım çünkü içimde bişeyler bitirmişlerdi beni. Ve aile önemli onların gelni olcan onların soyadını alcan ve evlenirken ailesiyle de evlencen. Tecrübem bana bunu öğretti. Ama inşallah sen mutlu olursun. Bu arada evliyim ve iyiki şimdiki eşimle evlenmişim. İyi gözlemle ve bu konuyu ailene anlat derimYalan soylemez ona güveniyorum ve tanıyorum yalnız aıleyı pek tanımıyorum
Rahat değiller ama evde otorite de yok engel olacak baba babalığını kaybetmiş ve anladığım kadarıyla bunlara rağmen ayrı odada da olsalar aynı evdelerEvet haklısın
Bu arada konu guven degıl
Ben bu kadar rahat bırı ıle aynı evde olmalarını kabul edemiyorum
Iyı dualar ıcın tesekkur ederimZor bi durum ama başımdan buna benzer bi durum geçti nişanlımı seviyodum ama aileyi tanıdıkça sorunlar çıktı iki ailede ki hepsi namazında insanlardı. Ayrıldım çünkü içimde bişeyler bitirmişlerdi beni. Ve aile önemli onların gelni olcan onların soyadını alcan ve evlenirken ailesiyle de evlencen. Tecrübem bana bunu öğretti. Ama inşallah sen mutlu olursun. Bu arada evliyim ve iyiki şimdiki eşimle evlenmişim. İyi gözlemle ve bu konuyu ailene anlat derim
Sadece Yatak ayrı ama bırlıkte yasıyorlar ve konusuyorlarRahat değiller ama evde otorite de yok engel olacak baba babalığını kaybetmiş ve anladığım kadarıyla bunlara rağmen ayrı odada da olsalar aynı evdeler
aile evine niteliği olmayan bir kız. Üstelik evlenme yaşına gelmiş bir erkekle yatan bir anne ve bir kardeş. Diğer odada abisiyle aşk geceleri yaşayan ne olduğu belli olmayan bir kız.Konuma derin bır ıyyyyk cekerek başlıyorum kızlar
Ben sozluyum Insallah yakın zamanda evlenicem
Konuyu uzun uzun acısını cıkara cıkara anlatmak Isterdım ama sızı gereksiz yormamaya calıscam
Sorun sozlumun abısının,ne oldugu belli olmayan sevdalısı
Bunlar benım sevdıcegımın odasını ask yuvasına cevırdıller kız her gun bunlarda kalıyor ve bu durum herkesi rahatsız ediyor amma bu ıkı yuzsuz hâlâ devam ediyor
Her seyi gectim bunlar benım bitanemın odasını ısgal ettiler ve sozlum,ablası ve de annesi bu ucu bır yatakta yatıyor bunlar bır odada ıkı kısı yatıyor
Sozlumun anlattığına göre aile tepkı verıyor ama bunlar takmıyor
Artık Icım ıcımı yiyor ben mı kızı uyarsm
Hadsız bır davranış olur mu
Kaynım ısteyken bu kızla sozlum yalnız kalıyor
Ya ustelik kız ıcın ciddî dusunmuyorum diyor bır de
Neden kızayım kı tabloyu olusturdunuz ısteaile evine niteliği olmayan bir kız. Üstelik evlenme yaşına gelmiş bir erkekle yatan bir anne ve bir kardeş. Diğer odada abisiyle aşk geceleri yaşayan ne olduğu belli olmayan bir kız.
Kırılma ama bence ailede sorun var. Tepki öyle verilmez, ikisi de evden atarak verilir.
Bunu tolere eden aileye gelin gitmek istemezdim.
Gercekten rahatsız olan bunu yapardı degıl mıannesi kolundan tutup kapıya koysun. Bak bakalım bir daha gelebiliyor mu? :)
Bugünlerde aklımdan geçenleri biri mutlaka yazmış oluyor. Bana da katılmak düşüyoraile evine niteliği olmayan bir kız. Üstelik evlenme yaşına gelmiş bir erkekle yatan bir anne ve bir kardeş. Diğer odada abisiyle aşk geceleri yaşayan ne olduğu belli olmayan bir kız.
Kırılma ama bence ailede sorun var. Tepki öyle verilmez, ikisi de evden atarak verilir.
Bunu tolere eden aileye gelin gitmek istemezdim.
Yaslar durumla alakalı olmuyor her zamanBugünlerde aklımdan geçenleri biri mutlaka yazmış oluyor. Bana da katılmak düşüyor
Konu sahibi durum vahim, aile problemli. O ailede yetişmiş bir insanla evlenmeyi düşünmek ne kadar mantıklı?
Yaşlar küçük değil demişsiniz ama ben küçük olduğunu düşünüyorum.
Gercekten rahatsız olan bunu yapardı
bütün ev abiye karşı ama abi istediğini yapıyor, öyle şey olmaz.
Evlenince ilişki sadece o insala sınırlı kalmıyor malesef. Aileylede iletişimde olmanız gerekiyor. Hatta sözlüyken, nişanlıyken sizeçekiştirdiği insanlar evlenince kıymete biniyor genelde. Yüzlerce konu okuduk bu durumla ilgili burada. Ailenin sorunlu olması demek sizinevliliğinizin de %80 sorunlu olması demek. Küçük bir ihtimalle sorunsuz ve mutlu bir evliliğiniz olur. Bu riski almaya değer mi?Yaslar durumla alakalı olmuyor her zaman
Aıle kotu dıye gercekten ıyı olan bırı ıle ılıskıme Son vermek bence haksızlık
BilmiyorumEvlenince ilişki sadece o insala sınırlı kalmıyor malesef. Aileylede iletişimde olmanız gerekiyor. Hatta sözlüyken, nişanlıyken sizeçekiştirdiği insanlar evlenince kıymete biniyor genelde. Yüzlerce konu okuduk bu durumla ilgili burada. Ailenin sorunlu olması demek sizinevliliğinizin de %80 sorunlu olması demek. Küçük bir ihtimalle sorunsuz ve mutlu bir evliliğiniz olur. Bu riski almaya değer mi?
Ablası:
Bu evde zina yapıyorsun üstelik evlenmeyi düşünmüyorum diyorsun kimseyi bu şekilde rahatsız etme hakkın yok,demiş.
Daha ne denir ki diye düşünüyorum
Kabul edemiyorum eşi değil bir şey degil adam isteyken bu kız sözlümle aynı evde ve onun odasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?