yuzsuzluk otesı

Evet haklısın
Bu arada konu guven degıl
Ben bu kadar rahat bırı ıle aynı evde olmalarını kabul edemiyorum

Teklif edilmis
Bılmıyorum artık ne yapar

Yalan soylemez ona güveniyorum ve tanıyorum yalnız aıleyı pek tanımıyorum
Zor bi durum ama başımdan buna benzer bi durum geçti nişanlımı seviyodum ama aileyi tanıdıkça sorunlar çıktı iki ailede ki hepsi namazında insanlardı. Ayrıldım çünkü içimde bişeyler bitirmişlerdi beni. Ve aile önemli onların gelni olcan onların soyadını alcan ve evlenirken ailesiyle de evlencen. Tecrübem bana bunu öğretti. Ama inşallah sen mutlu olursun. Bu arada evliyim ve iyiki şimdiki eşimle evlenmişim. İyi gözlemle ve bu konuyu ailene anlat derim

Evet haklısın
Bu arada konu guven degıl
Ben bu kadar rahat bırı ıle aynı evde olmalarını kabul edemiyorum
Rahat değiller ama evde otorite de yok engel olacak baba babalığını kaybetmiş ve anladığım kadarıyla bunlara rağmen ayrı odada da olsalar aynı evdeler

Iyı dualar ıcın tesekkur ederim
Allah senın de mutluluğunu bozmasın Insallah
Sozlum cok ıyı bırı olmasa su olay, buna olan tepkısızlık vs belki gerı adım ıcın yeterli olacaktı
Ama kafam karışık
Ailem henuz bılmıyor

Rahat değiller ama evde otorite de yok engel olacak baba babalığını kaybetmiş ve anladığım kadarıyla bunlara rağmen ayrı odada da olsalar aynı evdeler
Sadece Yatak ayrı ama bırlıkte yasıyorlar ve konusuyorlar

aile evine niteliği olmayan bir kız. Üstelik evlenme yaşına gelmiş bir erkekle yatan bir anne ve bir kardeş. Diğer odada abisiyle aşk geceleri yaşayan ne olduğu belli olmayan bir kız.
Kırılma ama bence ailede sorun var. Tepki öyle verilmez, ikisi de evden atarak verilir.
Bunu tolere eden aileye gelin gitmek istemezdim.

evlenmeden önce bir daha düşünün derim.
neticede sadece eşle değil ailelerle de evleniliyor.

Neden kızayım kı tabloyu olusturdunuz ıste
Yalnız ılk cümleyi anlamadim

Bugünlerde aklımdan geçenleri biri mutlaka yazmış oluyor. Bana da katılmak düşüyor
Konu sahibi durum vahim, aile problemli. O ailede yetişmiş bir insanla evlenmeyi düşünmek ne kadar mantıklı?
Yaşlar küçük değil demişsiniz ama ben küçük olduğunu düşünüyorum.

Yaslar durumla alakalı olmuyor her zaman
Aıle kotu dıye gercekten ıyı olan bırı ıle ılıskıme Son vermek bence haksızlık

Yaslar durumla alakalı olmuyor her zaman
Aıle kotu dıye gercekten ıyı olan bırı ıle ılıskıme Son vermek bence haksızlık
Evlenince ilişki sadece o insala sınırlı kalmıyor malesef. Aileylede iletişimde olmanız gerekiyor. Hatta sözlüyken, nişanlıyken sizeçekiştirdiği insanlar evlenince kıymete biniyor genelde. Yüzlerce konu okuduk bu durumla ilgili burada. Ailenin sorunlu olması demek sizinevliliğinizin de %80 sorunlu olması demek. Küçük bir ihtimalle sorunsuz ve mutlu bir evliliğiniz olur. Bu riski almaya değer mi?

Bilmiyorum

Sizin sifatiniz ister sozlu ister nisanli ister yenge olsun bu kiz sallamayacaktir. bence burda abide hata var. Kim bilir kiza ne diyor da kiz evin buyuklerini bile takmadan orda kalabiliyor hele ki iki insani yerinden edip. Bence bunlar imayla ya da sadece abiyle konusmayla olcak is degil. Bu iste 2 insan mutlu siz de dahil 5 insan mutsuz zararda. Ayrica yabanci bi kiz kim olursa olsun sozlunuzun evinde kalmasi sacma bence de... yani o ailenin hepten bu iki kisiyle konusmasi ve kizim evine git demesi gerek. kiz belki de kacmistir kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…