- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
mutfaktadır :) yada banyoda. eşine de söyle. bu ayıp birşey degil. hatta birlikte arayın. değişik bir göz hep daha iyidir.Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün yüzüğümü kaybettim, aradım aradım ama bulamadımEşime de söylemedim henüz. Belki bulurum diye bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evde olduğunu tahmin ediyorum. Gün içinde neler yaptığımı düşünüyorum. Evin altını üstüne getirdim. Fakat bulamadım. Ne yapsam bilemiyorum
Evet doğru söylüyorsunuz, biraz da telaş yaptığım için iyice aklım karıştı. Bugün için bıraktım aramayı. Yarın sakin sakin arayacağım inşaAllah bulurum. Rabbim zorda kalan herkesin yardımcısı olsunmutfaktadır :) yada banyoda. eşine de söyle. bu ayıp birşey degil. hatta birlikte arayın. değişik bir göz hep daha iyidir.
ve muhtemelen gözünğün önündeki şeyi göremiyorsun suan.
Hiç kimse gelmedi. Muhtemelen ben günlük ev işleri ile uğraşıyorken düşürdümBugün kaybettiğine emin misin
Bugün evine biri geldi mi!?
Ya da dün biri geldi mi
Süpürge makinası tuttuysan bi bakHiç kimse gelmedi. Muhtemelen ben günlük ev işleri ile uğraşıyorken düşürdüm
Genelde banyo yada mutfak dolaplarinda cikiyo oralara iyice baktiniz miMerhaba arkadaşlar,
Ben bugün yüzüğümü kaybettim, aradım aradım ama bulamadımEşime de söylemedim henüz. Belki bulurum diye bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evde olduğunu tahmin ediyorum. Gün içinde neler yaptığımı düşünüyorum. Evin altını üstüne getirdim. Fakat bulamadım. Ne yapsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?