Yüzüğümü kaybettim diye eşimle kavga ettik :(

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
merhaba arkadaşlar

eşimle yüzüğümü kaybettim diye tartıştık 9 yıldır birlikteyiz 3 yıldır resmi olarak evliyiz. gelelim geçmişimize ben bu 6 yılda ona maddi ve manevi olarak hiç yanlız bırakmadım hep yanındaydım dükkan açtı olan bütün paramı verdim çalıştım verdim .. şimdide olsa yine veririm sözüm yok.. iki gün önce yüzüğüm parmağımdan düştü sanırım çıkartmadım kayboldu bulamıyorum bir ton laf etti bende yüzük alırsın dimi hayatım dedim hiç bişey alamam dedi hep bişey istiyorsun dedi bu laf çok zoruma gitti. evlendiğimde takılan 6 bileziği bozup onun yengesine olan borcunu ödedik ki benim borcum değildi hiç bişey demedim ödenmesi gerekiyor ödeyelim dedim dükkan iş yapmadı kapattı borçlarnı ödedik hiç lafım olmadı evimizi yaptırırken en ucuz olan şeylerden yaptırdık hiç pahalısına kaçmadım beraber ödiycez dedim zorlanmayalım dedim tüllerde bile en ucuzunu aradım set istiyorum şu kadar altın istiyorum bile denmedi nasıl isterseniz öyle olsun dendi. bir çiçek bile almaz ki bende çalışıyorum hani evde oturan bir insan değilim yok yine yaranamıyorum. çok moralim bozuldu duymak istediğim bir laftı canın sağolsun ne demek alırız demesi yeterliydi:çok üzgünüm:

madem çalışıyorsunuz kendiniz alın, ben yerinizde olsam kaybolduğunu bile söylemezdim. erkeklere genelde bu tarz şeyler çok ağır geliyor.
olaya bir de şu açıdan bakın. değişiklik olur yenisini alın yerimseniben

Ya kusura bakma biraz ağır olacak ama
Ben senin yerinde olsam
Haklısın hep borçlarını kapatmak
Arkanı toplamak bütün paramı senle paylaşmak istedim
Hata yapmışım der kendi yüzümüğü kendim alır uzun bi süre de tepkili olurdum
Ama sen yine de beni dinleme git bence yüzüğün aynısından alıp
Bak buldum boşuna kalbimi kırdın diyebilirsin

cok fedakarların hiç bır zaman kıymeti olmuyor.bunu bilir bunu söylerım.
çalışıyormuşsun madem kendin al yuzuğünü canım.
üzme kendini. yada bir süre alyanssız gez bakalım ne tepki verecek

çalışıyorum evet ama benim duymak istediğim orda bir sözdü başka bişey değil almasına alırım ama daha büyük kavga yşarız

Valla bu durumda ben olsam, yani yüzüğüü kaybetsem benim eşim de bozulurdu, tavır yapardı.
Eşim de kaybetse ben de bozulurdum... Elde değil....
Ama hep bişey istiyosun, hiçbşey alamam demesi hiçhoş olmamış..
Ben yüzüğümü kaybetsem, eşim biraz bozulur suratını asar masar ama canın sağolsun yenisini alırız der eminim....
Yada ben pişkinlik yapıp,2 alyans alır, aşkım ben yüzüğümü kaybettim, bulamıyorum ben yüzükten sıkılmamıştım ama o benden sıkılmış heralde atmış kendini parmağımdan hiç farkında değilim deyip, yeni aldığım alyansları çıkarıp yeni bir yüzük merasimi düzenlerdim, tabii ki romantik bir müzik ve güzel bir yemek eşliğinde....

Ama eşine karşı senin bu kadar fedakarca davranmana karşılık eşinin de sana canın sağolsun alırız bi yüzük denmesi gerekirdi eş...klik etmiş biraz...

evlilik alyansımızı eşim kaybetse ben de çok kızardım ama sizin durumunuz farklı. eşiniz sanki her dakika onu al bunu al diyormuşsunuz gibi tepki göstermiş.
boşverin, almasını istemeyin purplem dediği gibi bi süre takmayın hiç bişey. kendı gıdıp alır bence :))

bozulur bozulmasına lafım yok olabilir insanlık hali kaybetmişim ki ben yüzüğümü kaybettiğime daha çok üzüldüm önemliydi benim için

çalışıyorum evet ama benim duymak istediğim orda bir sözdü başka bişey değil almasına alırım ama daha büyük kavga yşarız

Niye sen tyüzük alınca daha büyük kavga yaşıyorsunuz onu anlayamadım canım...
Haa bu arada ben yüzüğün alyans olduğunu varsayarak yorum yaptım...
Tek taş pırlanta falansa maddi açıdan belki uygun değilsinizdir o konuda yorum yapamıycam....
Ben tek taşımı kaybetsem biz de de ufak çaplı bi kriz yaşanırdı heralde.. Ve yenisini almasını isteyemezdim... Sadece ilk sevgililer gününü beklerdim ;)

ben konun başlığını gördüğümde, manevi değeri yüzünden eşin kızdı sandım galiba maddi değeri yüzünden kızmış, bu kadar olay yapcak ne varmış ki, insanlık hali, o da kaybebilirdi, ne bileyim dikkatsizlik yüzünden insnalar arabalarını çaldırıyor bi yüzük nedir ki, sürekli bişeyler istiyosun lafı gerçekten çok ağır kaçmış

evlilik alyansımızı eşim kaybetse ben de çok kızardım ama sizin durumunuz farklı. eşiniz sanki her dakika onu al bunu al diyormuşsunuz gibi tepki göstermiş.
boşverin, almasını istemeyin purplem dediği gibi bi süre takmayın hiç bişey. kendı gıdıp alır bence :))

ahh öyle bir kadınla evlenmeliymiş.. o zaman görürdü:çok üzgünüm:

Niye sen tyüzük alınca daha büyük kavga yaşıyorsunuz onu anlayamadım canım...
Haa bu arada ben yüzüğün alyans olduğunu varsayarak yorum yaptım...
Tek taş pırlanta falansa maddi açıdan belki uygun değilsinizdir o konuda yorum yapamıycam....
Ben tek taşımı kaybetsem biz de de ufak çaplı bi kriz yaşanırdı heralde.. Ve yenisini almasını isteyemezdim... Sadece ilk sevgililer gününü beklerdim ;)

yok tek taşım duruyor normal alyans almam dedi diye gidip alsam işte daha çok tartışırız. almazsa almasın takmam bende

araba kullanırken yanında tırs tırs 2 yıldır araba kullanıyorum park ederken sürttüm diye bir tton laf yedim kaza yapsam yandık. böyle değildi bu aralar iyice sitres oldu işinden sanırım. ayyy içim sıkıldı

merhaba arkadaşlar

eşimle yüzüğümü kaybettim diye tartıştık 9 yıldır birlikteyiz 3 yıldır resmi olarak evliyiz. gelelim geçmişimize ben bu 6 yılda ona maddi ve manevi olarak hiç yanlız bırakmadım hep yanındaydım dükkan açtı olan bütün paramı verdim çalıştım verdim .. şimdide olsa yine veririm sözüm yok.. iki gün önce yüzüğüm parmağımdan düştü sanırım çıkartmadım kayboldu bulamıyorum bir ton laf etti bende yüzük alırsın dimi hayatım dedim hiç bişey alamam dedi hep bişey istiyorsun dedi bu laf çok zoruma gitti. evlendiğimde takılan 6 bileziği bozup onun yengesine olan borcunu ödedik ki benim borcum değildi hiç bişey demedim ödenmesi gerekiyor ödeyelim dedim dükkan iş yapmadı kapattı borçlarnı ödedik hiç lafım olmadı evimizi yaptırırken en ucuz olan şeylerden yaptırdık hiç pahalısına kaçmadım beraber ödiycez dedim zorlanmayalım dedim tüllerde bile en ucuzunu aradım set istiyorum şu kadar altın istiyorum bile denmedi nasıl isterseniz öyle olsun dendi. bir çiçek bile almaz ki bende çalışıyorum hani evde oturan bir insan değilim yok yine yaranamıyorum. çok moralim bozuldu duymak istediğim bir laftı canın sağolsun ne demek alırız demesi yeterliydi:çok üzgünüm:

Niye bu Kadinlar böyle fedakar oluyor??

Ve niye bu erkek denilen yaratiklar böyle nankör oluyor??:mymeka:

Bak yine Nenemin lafi geldi aklima.

Kizim bir erkegin 5 tabagi varsa 3 kir, sakin kendini cok cefakar fedakar gösterme, hicbir kiymetin olmaz.:hulya:

Almasa almasin be güzelim, takma kafana, basina kakmiyorsunya yaptiklarini o yüzden böyledir.:kahve:

zaten bi süre sonra alyans takmamandan rahatsız olacaktır, bence yenisini alır, o an fevri bi sinirle söylemiştir belki, bakarsın yılbaşında elinde bi yüzükle gelir

Niye bu Kadinlar böyle fedakar oluyor??

Ve niye bu erkek denilen yaratiklar böyle nankör oluyor??:mymeka:

Bak yine Nenemin lafi geldi aklima.

Kizim bir erkegin 5 tabagi varsa 3 kir, sakin kendini cok cefakar fedakar gösterme, hicbir kiymetin olmaz.:hulya:

Almasa almasin be güzelim, takma kafana, basina kakmiyorsunya yaptiklarini o yüzden böyledir.:kahve:

ya hep mülayim hep alttan al evlendiğimziden beri borcumuz var bişey demiyorum sırf borcumuz erken bitsin diye 2 aylıkken oğlumu kayınvalideme bıraktım çalışıyorum yine kıymetsizim yine kıymets:oklava:iz

evliliğimizin ilk yazında güneş kremli ellerimle denizde yüzmeye çalışırken (daha doğrusu çırpınırken) benim alyansımda parmaklarımdan kayarak denize düştü.eşimin gözü önünde oldu.aradık ama nafile.biz aradıkça iyice kuma gömüldü.eşim hiç bir şekilde bunu sorun etmedi.onun yerine başka bir yüzük aldık.bunda kızılacak bir durum yokki.sonuçta istenilmeden kaybedilmiş bir durum.ama bazen erkekler bizler kadar duygusal ve anlayışlı olamıyorlar.mesela benim eşimde arabayı öğrenirken kaç yere sürttü.ama bana gösterirken sabır kat sayısı bayağı bir düşüyor.ufak bir hatada tersliyor.ee muhakkak bizim de hatalarımız oluyordur.sonuç olarak insanız.belki sizin eşinizinde o aralar size bahsetmediği sıkıntıları vardır.belki yakın bir zamanda size süpriz yaparak alyans alacaktır.

erkek milletine yaranılmıyor demekki esini yuzuksuz dolastıracakmı yani hem sen ona o kadar yardım etmissin bunları bile gormuyor bence yuz verme hic alma yuzuk bosver o eninde sonunda alıcaktır

ya hep mülayim hep alttan al evlendiğimziden beri borcumuz var bişey demiyorum sırf borcumuz erken bitsin diye 2 aylıkken oğlumu kayınvalideme bıraktım çalışıyorum yine kıymetsizim yine kıymets:oklava:iz

Iste güzelim diyorum ya, basina kakmiyorsun, yaptiklarini yüzüne vurmuyorsun ya o yüzden böyle kiymetsizsin.:delphin:

Böyleleri söyle tam cadaloz cirkef eli masali bir hatuna düsecektiki görsünler anayi konyayi....:kızgın:

Canin sagolsun karicim giden yüzük olsun, ne olacak senden kiymetlimi diyecegine birde afra tafra.....yok ya yok....bu erkeklere iyi olmicaksin.:mymeka:

Back
X