Yüzüğümü kaybettim diye eşimle kavga ettik :(

Ya boşver arkadaşım ya erkek işte birgün kızar birgün bakmışsın ellerini öper yalar Allah bizi de sabır taşı yaratmış. Ama eşin ayıp etmiş sen yeterince fedakarlık yapmışsın bir yüzük için o kadar laf işit. Ama herhalde eşininin o günlerde kafası karışıktı senin yüzükte tuz biber oldu bunun üstüne. Ben bu konularda şanslı olanlardanım herhalde eşim aldığım bişeyi elimde, boynumda, üstümde görür hiç alıcam demem, gösterincede çok yakışmış aşkıma der o kadar.

Olay yapacak ne var anlamadım eşini..

Alt tarafı bir yüzük, insan arabasını kaybediyor, çaldırıyor vs..

Git kendine yüzük al, ama alamam eşim terstir, paraya acır derse, alma, yüzük falan da takma ne var yani..

Kimse seni alyanssız görüp de '' aaa bekar kadın diye'' birşey yapmaz merak etme..:)

Herşey alyansla bitse keşke:) Göstermelik:)

Iste güzelim diyorum ya, basina kakmiyorsun, yaptiklarini yüzüne vurmuyorsun ya o yüzden böyle kiymetsizsin.:delphin:

Böyleleri söyle tam cadaloz cirkef eli masali bir hatuna düsecektiki görsünler anayi konyayi....:kızgın:

Canin sagolsun karicim giden yüzük olsun, ne olacak senden kiymetlimi diyecegine birde afra tafra.....yok ya yok....bu erkeklere iyi olmicaksin.:mymeka:

O kadarrrr doğru ki Gülsümcüm:):sinifsinif:

Olsun topic sahibi arkadaş da zamanla anlayacak bu gerçeği..:jeyyar:

şi,mdi msj çekmiş özür diliyor yanlış anladın gerginim bu aralar diyor dedim 9 yıldır seni mutlu etme çalışıyorum senin kurduğun şu cümleye bak. ağlarken ablam aradı ne oldu diye sordu anlattım ben yollıyım yüzüğünü al diyor yok dedim saol abla istemiyorum.ablam bile düşünüyor

yok yapamam hayatta yaptığım şey değildir çirkef olmak ahh keşke olsam ozman görürdü isterik kadın nasıl oluyor. almıycam takmıycamda hoşuna gitsin yada gitmesn

Ozurdilemis bence biraz ilerleme var...
Nasil olmussa demek esiniz duygusalliga baglamis..
Siz surat yapmayin ama tepkinizi surdurun..
Kiymetinizi iyice anlasin..
Senin butun emeklerinin yaninda bi kucuk halka kaybolmus, kirilmana deger miydi :1no2:

Bu arada....
Benim yuzugum de kayip akannehir
Ustelik internetten kendim begenip secmistim
Nisanliyken cok kavga etmistik, yuzukler bi kere firlatildi diye yenisini istemistim
Oda hic sorun degil, alalim demisti
Simdi ise esyalarim toparlanip geri gelince ortadan kayboldu
Ama bi umudum var, tekrar cikar diye..
Afra tafra yapmadi bizimkisi, ama keske dikkat etseydin, nerde yaa diye benimle beraber dusundu durdu
Simdilik eski yuzugumu takiyorum soz yuzuguyle beraber...

Ozurdilemis bence biraz ilerleme var...
Nasil olmussa demek esiniz duygusalliga baglamis..
Siz surat yapmayin ama tepkinizi surdurun..
Kiymetinizi iyice anlasin..
Senin butun emeklerinin yaninda bi kucuk halka kaybolmus, kirilmana deger miydi :1no2:

Bu arada....
Benim yuzugum de kayip akannehir
Ustelik internetten kendim begenip secmistim
Nisanliyken cok kavga etmistik, yuzukler bi kere firlatildi diye yenisini istemistim
Oda hic sorun degil, alalim demisti
Simdi ise esyalarim toparlanip geri gelince ortadan kayboldu
Ama bi umudum var, tekrar cikar diye..
Afra tafra yapmadi bizimkisi, ama keske dikkat etseydin, nerde yaa diye benimle beraber dusundu durdu
Simdilik eski yuzugumu takiyorum soz yuzuguyle beraber...

zaten ilk başta kaybettiğimemi üzüleyim yoksa fırça yiycem onamı üzeleyim diye çok sitres yapmıştım yenisini almamasıda sorun değil bir canın sağ olsun yenisini alırız demesi yeterliydi .

zaten ilk başta kaybettiğimemi üzüleyim yoksa fırça yiycem onamı üzeleyim diye çok sitres yapmıştım yenisini almamasıda sorun değil bir canın sağ olsun yenisini alırız demesi yeterliydi .

Anliyorum canim..
Bende senin gibiyim..
Hic emeklerime yanmam, iki cift sozun bile esirgendigine yanarim bazen..
Sakin uzulme, hatasini anliyor yavas yavas..

Demek ki yuzugun onda buyuk manevi degeri varmis, oyle gor.
Yoksa oda senin yaptiklarinin farkindadir.. Olmasaydi, hep boyle davransaydi sana senin de icinden gelirmiydi...?

Biraz sakinlesin ikinizde.. bakarsin yuzugu alir gelir.. cokta uzme kendini artik :teselli:

Bizim bir tanidik vardi, kocasi türkiyeden geldi, erkek tarafi maddi konularda yardimci oldugu halde adama ne suratlar ne laflar.:delphin:

Vitrinin kapagini biraz sert kapatiginda, Ahhh bana bak bunun parasini senmi verdin? Ne hakla böyle kapatiyorsun. Bir bavula geldinde adam ettim seni, borcunu harcini ödedim, ne yaptin ne yasatin bana bu zaman kadar??? Duysan denizim ne laflarbenneyaptımki

Birde varya herkezin icinde yapardi, adamcagiz süt dökmüs kedi gibi sesini cikarmazdi, aciyasin gelirdi vallaha...:hulya:

Ama gelgelelim, acaba bir dedigni iki ediyormuydu o kadinin....bir kiymetliliydi o kadin bir kiymetli aman Allahim....Ne ailesi nede baska biri acaba kötü bir laf edebilirmiydi o kadina.....

Nenem hakliydi len....cidden bah:kahve:

Canim kaybettigin icin kizmistir esin.
Benimde arkadasimin nisanlisi yüzügünü kaybetti diye, arkadasim cok kizmisti.
Bende olsam üzülürdüm, belki biraz kizardim dikkat niye etmiyorsun diye.
Isteyerek olmuyor tabi ama yüzük kaybolunca sanki insanin esi gidiyor gibi hissediyor:)
sen üzülme, bence kendin al.

bazi erkeklere de fena olmak sokmez..ne erkekler var kadinlari evlenince adam eden..
bende tek tasimi kaybettigimi sandigimda cok uzulmustum manevi degeri vardi onun disinda cokta pahaliydi..kendime cok kizmistim nasil boyle dikkatsiz olabiliyorum diye..esim buna ragmen onemli degil ben sana yenisini alirim demisti.neyse sonra yuzugumu bulmustum cok sevinmistim.ben aksi biri degilim..cokta fedakarim..yani illa cadi olmak gerekmiyor erkegin bunlari demesi icin..birazda karakter meselesi sanirim..
canim sende uzulme..esinin sinirli bir zamanina gelmistir..
kafama bisey takildi sen birsey olsa hemen esine mi iletiyorsun alalim,yapalim diye..belki o yuzden boyle soylemis olabilir..:bbo:

bazi erkeklere de fena olmak sokmez..ne erkekler var kadinlari evlenince adam eden..
bende tek tasimi kaybettigimi sandigimda cok uzulmustum manevi degeri vardi onun disinda cokta pahaliydi..kendime cok kizmistim nasil boyle dikkatsiz olabiliyorum diye..esim buna ragmen onemli degil ben sana yenisini alirim demisti.neyse sonra yuzugumu bulmustum cok sevinmistim.ben aksi biri degilim..cokta fedakarim..yani illa cadi olmak gerekmiyor erkegin bunlari demesi icin..birazda karakter meselesi sanirim..
canim sende uzulme..esinin sinirli bir zamanina gelmistir..
kafama bisey takildi sen birsey olsa hemen esine mi iletiyorsun alalim,yapalim diye..belki o yuzden boyle soylemis olabilir..:bbo:

saol canım msjın için bizde kimse birbirine danışmadan bişey almaz şöyle yapalım böyle edelim diye

ne kadar saçma kaybettiysen kaybetmişsindir nabalım alal alla. ben dışarıya çıkıyorduk aceleyle çöpüde çıkarayım dedim o arada alyansım düştü eyvah dedim neyse çöpü atmadık içini tek tek eştik valla. ama yüzük yok ara tara yok yok. bayağı bir zaman sonra mutfak halısını kaldırtayım dedim dip tarafa mutfak koltuğunun arkasına doğru gitmiş meğer buluncada mal bulmuşa dönmüştüm. eşim hiç kızmadı. sonra eşim kaybetti alyansını şuraya koymuştum diyor ama yok. aylarca aradı valla. kışlık pijamasının cebine koymuş bende onu yıkamışım dürmüş kaldırmışım. geçenki soğuklarda giysiğinde buldu valla ama oda çok sevinmişti. senin yüzüğünde çıkar bir yerlerden merak etme. hem çıkmasa bile ölüm yokya ucunda bir tane daha alırsınız

malesef herşeyin pahalısını isteyen üstüne 5 kuruş kazanmayan kadınların daha çok kıymeti oluyor.fedakar bir kadına ,sen benim için neler yaptın diyen erkek olmuyor.bu kesinlikle böyle.

kimseye fazla deger vermemek gerek demekki eşinde olsa kendi başının çaresine kendisi baksın..
altı üstü yüzük olan olmuş kavgaya gerek yok.benim eşimde 1 milyara yaptırdıgım platin alyansını kaybetti sesimi bile çıkarmadım isteyerek kaybetmemiştir ya...

iyi seni yumuşak başlı bulmuş ne güzel, istediğini yapıyor söylüyor. bence kendinden ödün vermekten vazgeçmelisin, yoksa sen verdikçe o almaya devam edecektir taaki sen tükenene kadar..

sende hata..
o haklı! şöyle ki:
evlenmeden önce dükkan actıgında onun üstüne borc yapıp dükkana faturaları yollamadın
evlenirken su kadar altın isterim su marka esya alırım herseyin en iisini isterim demedin
evlendikten sonra asla vermem altınlarımı git borcunu kendin kapa naparsan yap demedin
yüzüğünü kaybettikten sonra amaaan canım sağolsun yenisini gidip alırsın demedin...

haklı o haklı bak sen neler yaptın....

eşinin yaptığı çok yanlış bişey ya bazı arkadaşlar haber vermeden alsaydın demiş eğer çalıştığını sen eve veriyosan zaten anlamaması mümkün değil.para eksik olunca demiycekmi naptın diye kiii en az 250-300 verirsin yüzüğe.ama derler ya adamın 2 kaşığı varsa birini sen kır diye doğru valla öyle olanlar daha makbul inanki.

eşinin yaptığı çok yanlış bişey ya bazı arkadaşlar haber vermeden alsaydın demiş eğer çalıştığını sen eve veriyosan zaten anlamaması mümkün değil.para eksik olunca demiycekmi naptın diye kiii en az 250-300 verirsin yüzüğe.ama derler ya adamın 2 kaşığı varsa birini sen kır diye doğru valla öyle olanlar daha makbul inanki.

allah iyiliğini versin çok güldüm, hiç duymamıştım bu lafı :lepi:

Back
X