Yüzüğümü kaybettim diye eşimle kavga ettik :(

merhaba arkadaşlar yorumlaınız için teşekkür ederim. eşimle konuştum bu aralar gergin olduğunu benim herşeyi yanlış anladığımı söyledi ( ki yanlış anlamam) . sonuçta isteyerek kaybetmedim. bazı arkadaşlar hatanın bende olduğunu söylemiş yardım ettiğim ve herşeyin pahalısını istemeyerek bu benim yapım paramız yokken bu kadar borca girmek anlamsızdı sonuç olarak ikimiz ödiycektik . eskiden yardım etme konusuna gelince benim huyum bu kahretsin elimden geleni yapmak istiyorum hep . avucumda ne var ne yok veriyorum :( neyse inşallah 21 ocakta yani doğum günümde bu iş tatlıya bağlanancak yüzük boyumu sorduda :D

merhaba arkadaşlar yorumlaınız için teşekkür ederim. eşimle konuştum bu aralar gergin olduğunu benim herşeyi yanlış anladığımı söyledi ( ki yanlış anlamam) . sonuçta isteyerek kaybetmedim. bazı arkadaşlar hatanın bende olduğunu söylemiş yardım ettiğim ve herşeyin pahalısını istemeyerek bu benim yapım paramız yokken bu kadar borca girmek anlamsızdı sonuç olarak ikimiz ödiycektik . eskiden yardım etme konusuna gelince benim huyum bu kahretsin elimden geleni yapmak istiyorum hep . avucumda ne var ne yok veriyorum :( neyse inşallah 21 ocakta yani doğum günümde bu iş tatlıya bağlanancak yüzük boyumu sorduda :D

Durumlar musait olsaydi sende isterdin heseyin pahalisini degilmi..
Yoksa istemek bana da tuhaf geliyor.. Benim yapimda da yoktur.
Daha nisanliyken dugunumuze bir ay kala, yasayacagimiz sehirde is buldum, ve bir ay oyle trenle 3 saat gittim geldim, sirf bize kolaylik olsun diye..

Tatliya baglanacak hadi bakalim, adina cok sevindim. Artik uzatmazsiniz, unutulur gider.. Ustune birde yuzugun bulunursa ne guzel olur, iki yuzugun olmus olur :teytey:

ya kızlar neden hep yüzük kaybolursa bozulurdum kızardım gibi laflar etmişsiniz anlamadım..yüzük bu, isteyerek kaybedilmez zaten kaybetmek fiili istem dışı yapılır laelaelaelaelae
neden isteyerek yüzüğü kaybetsin ki biri.
annem de 2 kez alyansını kaybetti, ev işi, temizlik veya dışarda bi şekilde parmağından kayıp çıkabiliyo..benim bazen soğukta bollaşıyo parmağımda düşecek gibi oluyor.
burda mesele kaybeden tarafa yaklaşım tarzında.yüzük dedğin nedir ya huzurun yanında.??
tabi ki canın sağolsun,yenisini alırız denmeli veya maddi açıdan uygun olunmazsa ilerde alalım denmeli..:delphin:
kavga etcek şey kalmadı da yüzük için mi huzursuzluk çıkcak ya??? :delphin:
ben olsam hiç üzülmezdimo lafları duydum diye..daha beteri ben sayardım.
üstelik o kadar fedakarlık yapmış olsaydım.madem o beni üzüyor ben de yüzüne vururdum yaptığım yardımları:delphin:

bu da dertmi allah aşkına ,eşler arası olur böyle şeyler ,unutulur bi kaç güne ,sıradan bi insanın eşiyle arasındaki günlük konuşmaların hepsini buraya yazacak olsa sayfalar yetmez ,sizin dert diye yakındığınız şey her insanın evinde yaşayabileceği basit bişey..

bu da dertmi allah aşkına ,eşler arası olur böyle şeyler ,unutulur bi kaç güne ,sıradan bi insanın eşiyle arasındaki günlük konuşmaların hepsini buraya yazacak olsa sayfalar yetmez ,sizin dert diye yakındığınız şey her insanın evinde yaşayabileceği basit bişey..

Haklısın ama insan yaşarken demek ki çok kırıcı ve üzücü olabiliyor
Hep öyle değilmidir insan yaşarken ne büyük dert gibi görünür
Hallolup gittikten sonra geçmişten bir anı olarak hafızalarda yerini alır

sorunun hallolması cok güzel... Allah mutlu etsin herzaman inş.:)

Son düzenleme:

en başından demiştik ya sana canım, alır dayanamaz diye, hatta ben yılbaşında alır demiştim, az farkla doğru tahmin etmişim, tatlıya bağlamanıza sevindim:nazar:

bu alyans neden bu kadaar önemli?
evlilik zaten kendiliğinden bir kurumdur simgelere vs..ihtiyacı yoktur..
eğer karsı taraf alyansını kaybettiği için kavga cıkarıyor ise,bence kendine güveni yoktur.
alyans taksanız ne olcak takmasanız ne olcak..illle cevreye ben evliyim demek midir
?
yada eşiniz kazara kaybettiğinde ben bekarım mesajı verdiğini ve kendinize güvenemediğinziden mi bu kızmak tartsımak v.s.....

Parmağınızdan düşüp kaybolan bir yüzüğün davasını yapması çok saçma...
Çıkarmış olsanız da kaybolsa anlarım ama bunda sizin bir suçunuz yok ki...

Sen elinden geldiğinin fazlasını yap bir de bunun üstüne sen herşeyi istiyorsun lafını işit
Oldu mu şimdi bu yani
Ne düşüncesizmiş kocan kusura bakma ama
Sen de bırak isteme birşey kendin çalışıyorsun madem kendin almaya çalış

merhaba arkadaşlar biz hallettik eşim doğum günümde yüzük aldı yeniden bana süpriz olarak bir sorunumüz kalmadı aştık konuyu :)

merhaba arkadaşlar biz hallettik eşim doğum günümde yüzük aldı yeniden bana süpriz olarak bir sorunumüz kalmadı aştık konuyu :)

aaa ne güzel
çok sevindim kaydirigubbakcemile3
demek sana sürpriz yapcakmış da ondan çaktırmamış vay uyanık vayy gamyoncuiremsu

canım neden yangına körükle gidiyorsun. bence biraz objektif düşün. sen her yardım ettiğinde ona o kendini sana daha borçlu hissetti. sana karşı birşey yapamamanın, senin desteğine karşılık verememenin ezikliğini duydu. yokluğun mücadelenin olduğu heryerde kavga, sinir, tartışma olur. başka bir sorununuz yoksa bu konuyu hiç büyütme sahrund72 nin dediği gibi yüzüğünü kendin al hatta alabiliyorsan ona da çiftini al ve tepkini sessizlikle göster. emin ol vicdanının sızlatacaksın. o zaman vah ya ben ne söyledim karıma diye düşündürürsün.

canim yapilani basa kakicaksin ki degerin olsun
fedakar insanlarin malesef hic bi zmn degeri bilinmez...bu kari-koca, gelin -k.valide vs.. bi suru iliskide boyle malesef
cazgirlara saygi gosteriliyor bu devirde
sen esine bagirsaydin o an bak bisey diyebiliyormuydu sana
siz fedakar oldukca karsinizdaki insan onu fedakarlik olarak degil goreviniz olarak gormeye basliyo bi zmn sonra

Buraya yazdıklarını , uygun bir dille kendisine söylersen hatasını anlayacaktır . Canını sıkma o kadar , relax :delphin:

Ya kusura bakma biraz ağır olacak ama
Ben senin yerinde olsam
Haklısın hep borçlarını kapatmak
Arkanı toplamak bütün paramı senle paylaşmak istedim
Hata yapmışım der kendi yüzümüğü kendim alır uzun bi süre de tepkili olurdum
Ama sen yine de beni dinleme git bence yüzüğün aynısından alıp
Bak buldum boşuna kalbimi kırdın diyebilirsin

sana katiliyorum söyleyecek baska birsey yok bence

bizede anlat nasil karsilik verdi bunlari söyledikden sonra:)

Son düzenleme:
Back
X