Normalde fal falan işim olmaz ama bunun enerjiyle alakalı olduğunı düşünüp inanıyorum. Çoğu insanda çıkıyor. Hatta ben bazı yaşlı teyzelere yaprdm bilmdğm halde sırayla söylerdk çocukları Ama inanmakla alakalı gerçkten. İnanmayan insanlarınki çıkmıyodu. Benim evlilk yaşım bile aynı çıkmştıKizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Nasıl anlatılır bilemedm ama Saç ya da ipe alyansı bağlyrsunuz şahıs hamileyse karnının üstünde değilse bileğnde dokundurmadan üstünde tutyorsunuz. Zaten yapınca farkdersnz kendisi harekt ediyor gerçekten Ben bekarken hep denerdm kendmde hep çıkardı Evlenince kocama yaptım benmle aynı çıktı falan eğlenceli bişey.:) hatrladğm kadaryla daire çiziyosa erkek düz gidip geliyosa kız dıNasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bizim ailede öyle eğlenceli kocakarı yok
Kız kardeşim bio enerjiyle uğraşıyor hatta ben hamileliğimi anlamadan o anlamıştı. Diyo ki bu fal değil enerji olabilir . Uydurma olasılığı da var tabiNasıl anlatılır bilemedm ama Saç ya da ipe alyansı bağlyrsunuz şahıs hamileyse karnının üstünde değilse bileğnde dokundurmadan üstünde tutyorsunuz. Zaten yapınca farkdersnz kendisi harekt ediyor gerçekten Ben bekarken hep denerdm kendmde hep çıkardı Evlenince kocama yaptım benmle aynı çıktı falan eğlenceli bişey.:) hatrladğm kadaryla daire çiziyosa erkek düz gidip geliyosa kız dı
Yani benimde falla işim olmaz bende enerjiyle alakalı bişeyler olduğuna inanıyorum. Zaten kesin demiyoruz ama anneyle yzük arasındaki ilişki. Ve eski hatunların yaptığı birşey eskiden ultrosnmu varmış Böyle hallediyolardı belkiKız kardeşim bio enerjiyle uğraşıyor hatta ben hamileliğimi anlamadan o anlamıştı. Diyo ki bu fal değil enerji olabilir . Uydurma olasılığı da var tabi
Yuvarlak olursa erkek ileri geri kız dimiYani benimde falla işim olmaz bende enerjiyle alakalı bişeyler olduğuna inanıyorum. Zaten kesin demiyoruz ama anneyle yzük arasındaki ilişki. Ve eski hatunların yaptığı birşey eskiden ultrosnmu varmış Böyle hallediyolardı belki
Evet.. Ayy bende hamileyken yapmadm hiç bende yapym hep erkek çıkardı benm bakalım ne çıkck şimdiYuvarlak olursa erkek ileri geri kız dimiben oğlan istiyorum ya gözümle döndürürüm onu şimdi
Yaptım yine aynı bir erkk bir kız çıkıyor ve üçüncüde duruyor yüzükEvet.. Ayy bende hamileyken yapmadm hiç bende yapym hep erkek çıkardı benm bakalım ne çıkck şimdi
Bende denedm tekrar bir oğlan bir kız çıktı üçüncüde durdu tekrar. Siz hiç harekt ettrmcksniz. O başlıyo zaten Ben kaldrr kaldrmaz dönmeye başladı Önce karnınıza koyup sonra kaldrn Bide galiba ilk çocuktan başlıyo Sırayla geliyoAy bu ileri geri gitmez ki öyle Bi ihtimal yok. On kere yaptım yuvarladı . Valla kendim yapmadım ama
Önce geniş daireler çizdi sonra ileri geri gitti sonra yine Kocaman daireler çizdi . Kızımı unuttu galibaBende denedm tekrar bir oğlan bir kız çıktı üçüncüde durdu tekrar. Siz hiç harekt ettrmcksniz. O başlıyo zaten Ben kaldrr kaldrmaz dönmeye başladı Önce karnınıza koyup sonra kaldrn Bide galiba ilk çocuktan başlıyo Sırayla geliyo
Her bir hareketten sonra tekrar tene temas ederek durdurmanız lazım Parça parça söyledm ama Tarifi zor. Sizin ikinci bebiş ve ilki kızdı anladğm kadaryla Hakket ilk ileri ger gitmesi lazım Napıyr bu enerjiyi tam mı alamadı acepÖnce geniş daireler çizdi sonra ileri geri gitti sonra yine Kocaman daireler çizdi . Kızımı unuttu galiba
Nasil bakiliyor bende merak ettinben bilekte yüzük gezdirme durumunu keyfine kime denediysem çıktı hatta kendimde de, batıl şeylere inanmam ancak altın yüzüğün insanlar üzerindeki etkilerine bakarsan doğruluk payı olabilir. Tabi ki Allah bilir. Annem yüzükle tansiyon ölçerdi. Bu nedenle etki edebildiğini düşünürüm ama körü körüne de bağlanmam.
Valla öyle yaptım kızım evet erkek gibi biraz doğduğundada erkeğe benziyordu ama kız yani. Benim papatyamı unuttu yüzükHer bir hareketten sonra tekrar tene temas ederek durdurmanız lazım Parça parça söyledm ama Tarifi zor. Sizin ikinci bebiş ve ilki kızdı anladğm kadaryla Hakket ilk ileri ger gitmesi lazım Napıyr bu enerjiyi tam mı alamadı acep
İleri geri gidiyorsa benim bildiğim kadaryla kızBenim 1 oglum var ilk basda hafif daire cizdi sonrasi hic durmadan deli gibi bi ileri bi geri yapti her kaldirisimda ama o ne demek olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?