Slm fal tuttumu merak ettimCok ilginc ya elbt aciklamasi vrdir ama ne xok merk ediyorm cok merk sardi resmn ☺
Geçen gün eğlencesine arkadaşım bana yaptı. İki kızım çıktı. Şuanda hamileyim ve kız. Tabi en doğrusunu Allah bilir.Kizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Bnde sizin gibi hamileyken de yapmistum kiz cikmisti ayni gun doktr 12 hafta 3 gunlukken %80 kiz demişti kizim suan 1 yasinda simdi bazen yapiyorm yine iki cocuk dah çıkıyorben kendim yaptım göbeğime tutarak kız çıktı çin ve rus takvmlerini de yaptım onlarda kız çıktı bugn doktor da kıza benziyor dedi bakalm
evet yüzük falına inanırım çünkü altının vücutta bi takım tepkileri oluyormuş ondan dolayı altın yüzükle yapılması öenmli tabi bununBnde sizin gibi hamileyken de yapmistum kiz cikmisti ayni gun doktr 12 hafta 3 gunlukken %80 kiz demişti kizim suan 1 yasinda simdi bazen yapiyorm yine iki cocuk dah çıkıyor
Aynn oyle bn annmede denedm gercktn ondada aynisi cikti uc krdes siralri bile dogru. Ayrca evlilik yasmda cikti bnmevet yüzük falına inanırım çünkü altının vücutta bi takım tepkileri oluyormuş ondan dolayı altın yüzükle yapılması öenmli tabi bunun
aa onu bilmiyrm bak evlilik yaşına nasıl bakılıyorAynn oyle bn annmede denedm gercktn ondada aynisi cikti uc krdes siralri bile dogru. Ayrca evlilik yasmda cikti bnm
Yone ayni iple yüzük yarim su bardasi suya yüzüğü sokuyoruz evliklik yasimn niyetine deyip suyun ustune cikriyrz bardaktn cikmiyor ama o bi sure sonra etrafa carpiyor kndi kndine kac kez carptigini sayiyorzaa onu bilmiyrm bak evlilik yaşına nasıl bakılıyor
anladım sağol canm bakalm doğru çıkcak mı benmkiYone ayni iple yüzük yarim su bardasi suya yüzüğü sokuyoruz evliklik yasimn niyetine deyip suyun ustune cikriyrz bardaktn cikmiyor ama o bi sure sonra etrafa carpiyor kndi kndine kac kez carptigini sayiyorz
Ben bir kere baktirdim, gollum çıkti.
O degil de, bu tarz sacmaliklara inanmak yerine ac avcunu semaya, dilegini soyle. Tovbeni de, dilegini de, sukurlerini de Tek Birine soyluyorsun ve seni duyuyor. muazzam . Saygilar.
Aaaa nasil canm anlamdm pek ilk okuyusta nasil olucakBen onu başka türlü biliyorum 3 e kadar göbeğe yada elin kenarina her defada degditerek sayıyorux sonra havaya kaldiriyor uz.düz erkek yuvarlak kız oluyor.etrafimdakilerde ve bende tuttu.bakalım bu gebelik tutacak mi erkek donuyor ams
Kac cocuk olucagini da mi bu seklde bakiyosunzAaaa nasil canm anlamdm pek ilk okuyusta nasil olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?