Yüzük fali

İleri geri gidiyorsa benim bildiğim kadaryla kız
Bende öyle biliyorum ama durmadan ileri geri yapti.. Ilk hafif daire cizdi yani sakin sakin sonra karnima koydum ikinci cocuguma hamileyim onu göstersin diye masallah cosdu valla ürperdim

Bende öyle biliyorum ama durmadan ileri geri yapti.. Ilk hafif daire cizdi yani sakin sakin sonra karnima koydum ikinci cocuguma hamileyim onu göstersin diye masallah cosdu valla ürperdim
hehe belkide hareketli bi kiziniz olur Rabbim hayirlisini versin insaAllah. Benimde şey garibime gidiyor üçüncü yapşmda yüzük kendliğinden duruyor. Yani daha yok diyor. Bakalımm nolcak

hehe belkide hareketli bi kiziniz olur Rabbim hayirlisini versin insaAllah. Benimde şey garibime gidiyor üçüncü yapşmda yüzük kendliğinden duruyor. Yani daha yok diyor. Bakalımm nolcak
O zaman 2 cocugun var??
Bildimi onlari :) aslinda cok tuhaf bisey inansakmi inanmasakmi insan bilemiO ama eglenceli oluO iste :)

O zaman 2 cocugun var??
Bildimi onlari :) aslinda cok tuhaf bisey inansakmi inanmasakmi insan bilemiO ama eglenceli oluO iste :)
Yok benim ilk çocuk daha O da karnımda ama arkadşlarm annem faln onların ki çıktı hep ama mesela bi aile vardı onlarnki çıkmadı Ama gerçktende inanmıyolardı. Bence inanmakla alakalı bi durum. Tabiki yüzde yüze değil ama benn taa kaç yaşımdan beri baakrm kendime hep 1 oğlan 1 kız çıkar

Yok simdi anladim 1 cocugun var iknciye hamilesin ama yuzuk fali ücüncüyü göstermiyo :)) haYirlisi olsun Gülüm :)

Anladim cnm :)
Aynen benimde ilkini erkek gosteriI ve oglum var gercektende.. Ikinci coook isterim kiz olmasini ve kiz diye gösteriyo ama iste yuzde Yuz güvenemem :)

Anladim cnm :)
Aynen benimde ilkini erkek gosteriI ve oglum var gercektende.. Ikinci coook isterim kiz olmasini ve kiz diye gösteriyo ama iste yuzde Yuz güvenemem :)
Rabbim hayırlısıyla istediğini versin inşaAllah:) benim ilk olunca önemli değil tabi ama insan ikisinide tatmak ister tabi

Wuwww kizlar bu fali hilen cokmus yapanda öyle ya. bnmde iki cocugm daha oluckms nasip tabiki suan aklimda dahi yok kizim coook yaramaz

Wuwww kizlar bu fali hilen cokmus yapanda öyle ya. bnmde iki cocugm daha oluckms nasip tabiki suan aklimda dahi yok kizim coook yaramaz
Bendede ilk oglan daire ciziyo dogru.. Sonrasi gel git yapiyo bakalim dogru cikacakmi :)

Kizlar ssn bildigniz baska yollar varmi evlilik ve cocukla ilgili ilgnc biseyler☺

Kızlar yüzük falını bilmem ama benim annem 2 bebeğimde de özellikle benim haberim yokken tuz serpmiş saçıma az bişey bi tutam burnumu kaşırsam oğlan, kulağımı kaşırsam kız ben inanmazdım ama ilk hamileliğim 5aylık düşüktü annem bunu yapmış erkek dedi erkek cıktı :) şimdide yaptı kız dedi ve kızım oluyo gerçekten. Bizde böyle cıktı. Sizinde çevreniz de tanıdık varsa bi yaptırın :))

Aaa deniyvem hemen komsum hamile

Kizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Ben öyle dalgasına bebek için baktırmıştım. Kızım olacağını söylemişti. Tesadüf budur ki Kız bebek bekliyorum canım.

Kizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Canim boyle seylere inanma dogruluk payi olursa şöyle bi.durum varki sonuç hüsran olur geleceği birtek Allah bilir. Allahdan.iste boşver falı .

Kizlar ssn bildigniz baska yollar varmi evlilik ve cocukla ilgili ilgnc biseyler☺
Benim evlilik yasimda cikti bi arkadsmda cikmisti ama diger arkadasn tutmadi mesela Yani cikmasina ramen evlilik yasina cok inanmiyorum ama su cinsiyet meselesine inaniyrm dogrusu
Evlilik yasida aynen alyansla yapiliyo yarisi su dolu bi bardaga biz bi ara eglencesine yapardik bekarlik iste Yuzugu saca yada ipe farktmez suya 3 kere daldırp çıkarysn hiç harkt ettrmedn bekliyosn. Zaten o kendisi başlıyo harkete sonra cama vurma sayısını sayıyosn. Benm hep 24 çıkardı ve öylede evlendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…