- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
Bende öyle biliyorum ama durmadan ileri geri yapti.. Ilk hafif daire cizdi yani sakin sakin sonra karnima koydum ikinci cocuguma hamileyim onu göstersin diye masallah cosdu valla ürperdimİleri geri gidiyorsa benim bildiğim kadaryla kız
hehe belkide hareketli bi kiziniz olur Rabbim hayirlisini versin insaAllah. Benimde şey garibime gidiyor üçüncü yapşmda yüzük kendliğinden duruyor. Yani daha yok diyor. Bakalımm nolcakBende öyle biliyorum ama durmadan ileri geri yapti.. Ilk hafif daire cizdi yani sakin sakin sonra karnima koydum ikinci cocuguma hamileyim onu göstersin diye masallah cosdu valla ürperdim
O zaman 2 cocugun var??hehe belkide hareketli bi kiziniz olur Rabbim hayirlisini versin insaAllah. Benimde şey garibime gidiyor üçüncü yapşmda yüzük kendliğinden duruyor. Yani daha yok diyor. Bakalımm nolcak
Ne zaman denesen hep aynisimi oluyor?O zaman 2 cocugun var??
Bildimi onlari :) aslinda cok tuhaf bisey inansakmi inanmasakmi insan bilemiO ama eglenceli oluO iste :)
Yok benim ilk çocuk daha O da karnımda ama arkadşlarm annem faln onların ki çıktı hep ama mesela bi aile vardı onlarnki çıkmadı Ama gerçktende inanmıyolardı. Bence inanmakla alakalı bi durum. Tabiki yüzde yüze değil ama benn taa kaç yaşımdan beri baakrm kendime hep 1 oğlan 1 kız çıkarO zaman 2 cocugun var??
Bildimi onlari :) aslinda cok tuhaf bisey inansakmi inanmasakmi insan bilemiO ama eglenceli oluO iste :)
Yok simdi anladim 1 cocugun var iknciye hamilesin ama yuzuk fali ücüncüyü göstermiyo :)) haYirlisi olsun Gülüm :)hehe belkide hareketli bi kiziniz olur Rabbim hayirlisini versin insaAllah. Benimde şey garibime gidiyor üçüncü yapşmda yüzük kendliğinden duruyor. Yani daha yok diyor. Bakalımm nolcak
Anladim cnm :)Yok benim ilk çocuk daha O da karnımda ama arkadşlarm annem faln onların ki çıktı hep ama mesela bi aile vardı onlarnki çıkmadı Ama gerçktende inanmıyolardı. Bence inanmakla alakalı bi durum. Tabiki yüzde yüze değil ama benn taa kaç yaşımdan beri baakrm kendime hep 1 oğlan 1 kız çıkar
Rabbim hayırlısıyla istediğini versin inşaAllah:) benim ilk olunca önemli değil tabi ama insan ikisinide tatmak ister tabiAnladim cnm :)
Aynen benimde ilkini erkek gosteriI ve oglum var gercektende.. Ikinci coook isterim kiz olmasini ve kiz diye gösteriyo ama iste yuzde Yuz güvenemem :)
Aynen cnm ilkinde bende hiiiiic düsünmemisdim bile kizmi olur oglanmi diye :))Rabbim hayırlısıyla istediğini versin inşaAllah:) benim ilk olunca önemli değil tabi ama insan ikisinide tatmak ister tabi
Bendede ilk oglan daire ciziyo dogru.. Sonrasi gel git yapiyo bakalim dogru cikacakmi :)Wuwww kizlar bu fali hilen cokmus yapanda öyle ya. bnmde iki cocugm daha oluckms nasip tabiki suan aklimda dahi yok kizim coook yaramaz
Nasil bakiliyor bende merak ettin
Aaa deniyvem hemen komsum hamileKızlar yüzük falını bilmem ama benim annem 2 bebeğimde de özellikle benim haberim yokken tuz serpmiş saçıma az bişey bi tutam burnumu kaşırsam oğlan, kulağımı kaşırsam kızben inanmazdım ama ilk hamileliğim 5aylık düşüktü annem bunu yapmış erkek dedi erkek cıktı :) şimdide yaptı kız dedi ve kızım oluyo gerçekten. Bizde böyle cıktı. Sizinde çevreniz de tanıdık varsa bi yaptırın :))
Ben öyle dalgasına bebek için baktırmıştım. Kızım olacağını söylemişti. Tesadüf budur ki Kız bebek bekliyorum canım.Kizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Hmmm var bi keramet ama ne bilemedikBen öyle dalgasına bebek için baktırmıştım. Kızım olacağını söylemişti. Tesadüf budur ki Kız bebek bekliyorum canım.
Canim boyle seylere inanma dogruluk payi olursa şöyle bi.durum varki sonuç hüsran olur geleceği birtek Allah bilir. Allahdan.iste boşver falı .Kizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Benim evlilik yasimda cikti bi arkadsmda cikmisti ama diger arkadasn tutmadi mesela Yani cikmasina ramen evlilik yasina cok inanmiyorum ama su cinsiyet meselesine inaniyrm dogrusuKizlar ssn bildigniz baska yollar varmi evlilik ve cocukla ilgili ilgnc biseyler☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?