Yüzük fali

Genelde tuttgunu soylerler bna daha bekarkn bakilmisti 24 yasnda evlenip uc cocugun olck ilki kiz demişlerdi tam24de evlendm ve bi kizim var suan

Szde evliklik icinmi bebek icinmi bakmistnz

Kizlar konuyu takibi birakmissnz sanirm kmse bisey yazmiyo bn yazim dedim baklm bugn hamile oldugunu ogrendigimiz bi kardesmize daha yaptk bu testi beklyip gorucez

Nasıl yapılıyor acaba

Öncelikle taşsız, yazısız sade bir yüzük alyans da olabilir. Bu alyansa 60-70 cm aralığında ip bağlayınız.
Öncelikle yüzüğü ipten geçiriniz ve ipin iki ucunu birleştirerek tutunuz. Sol elinizi kaldırarak ip yardımıyla yüzüğü yavaşça sol bileğinizin hizzasına getirmeye dikkat ediniz. Sağ elinizle tuttuğunuz ipi sabit bir durumda bekletin. Bir süre zarfında yüzük ya daire çizmeye başlayacak yada ileri geri gidip gelmeye başlayacaktır. Yüzük daire çiziyorsa ilk çocuğun erkek olacağını size haber verir. Yüzük ileri geri gidip geliyorsa çocuğun kız olacağını haber verir. Yüzüğü bir süre o şekilde salınmasını bekleyin. Bu arada salınma gözle görülür bir şekilde olmalıdır. Akabinde sol elinizle yüzüğü tutarak durdurun. Ve tekrar sol bileğinizin hizzasına duracak konuma getirtin. İkinci çocuk istiyorsanız aynı işlemi yine yapın. Ne zamanki sıra diğerine geçtiğinde yüzük hareket etmezse fal sona ermiş demektir.

Kizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Canm byle sylere inanma sakin rabbim fal bakanada baktiranada lanet okuyor byle seylere inanma dua en guzel sey

Buna bende tamamen inanmıyorum tabiki ama bir kaç kez denedim ve her seferinde aynı sonucu verdi ilki erkek ikinci kız üçüncüde duruyordu. Geçen hafta cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olucak ilki bende şimdilik tuttu bakalım bundan sonra nolcak

Evet inanmamak lazm ama insanoğlu iste inaniyrz yada yapmadn duramiyorz şaşırtıcı olan anne ve teyzElerrmzde tutmus olmasi bu falin

kızlar bende sac telıme gecırıp yaptım bıldıgın halka halka donmeye basladı --- kız demek sanırım

bırde cın takvımınde 23 yasa göre de kız 24 yasa gore de kız cıkıyor bana -

içime doganda oyle hep. ama herseyden önemlısı saglıklı sıhhatlı olması - RABBIM en hayırlısını bılır

K

Canm baklm ogrennce yaz cinsiyetini titackmi fal

Sizinkide evlilik ve cocuk icinmi tutan oldumu
Evet hem evlilik yasim tuttu. Hemde ilk cocugum için erkek cikti tuttu şimdi 2.ye hamileyim tutar mi diye merak ediyordum doktor kiz dedi yani o da tuttu. 3. Cocuk çıktı ona da kiz cikmisti bakalim ne olacak

Evet hem evlilik yasim tuttu. Hemde ilk cocugum için erkek cikti tuttu şimdi 2.ye hamileyim tutar mi diye merak ediyordum doktor kiz dedi yani o da tuttu. 3. Cocuk çıktı ona da kiz cikmisti bakalim ne olacak
Cok ilginc ya elbt aciklamasi vrdir ama ne xok merk ediyorm cok merk sardi resmn ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…