Szde evliklik icinmi bebek icinmi bakmistnzAllah bilir tabi fakat tutuyo yani ben de drlardan önce bu yöntemle öğrendim ama evlilik yüzüğü olcak yapan kisi düzgün tutmali kac defa yaptım hep aynı esimde de aynı cıkıyo cevremde yapan da cok doğruluk payı cok yüksek belki bilimsel bi acıklaması vardr
İkisi icin de yapmistm :)Szde evliklik icinmi bebek icinmi bakmistnz
Bnde ve ikiside tuttu hikmeti ne acabaİkisi icin de yapmistm :)
Nasıl yapılıyor acaba
Canm byle sylere inanma sakin rabbim fal bakanada baktiranada lanet okuyor byle seylere inanma dua en guzel seyKizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???
Kkızlar bende sac telıme gecırıp yaptım bıldıgın halka halka donmeye basladı --- kız demek sanırım
bırde cın takvımınde 23 yasa göre de kız 24 yasa gore de kız cıkıyor bana -
içime doganda oyle hep. ama herseyden önemlısı saglıklı sıhhatlı olması - RABBIM en hayırlısını bılır
Sizinkide evlilik ve cocuk icinmi tutan oldumuBizde ip ile degil kisinin sac reli ile bakiyoruz
Evet hem evlilik yasim tuttu. Hemde ilk cocugum için erkek cikti tuttu şimdi 2.ye hamileyim tutar mi diye merak ediyordum doktor kiz dedi yani o da tuttu. 3. Cocuk çıktı ona da kiz cikmisti bakalim ne olacakSizinkide evlilik ve cocuk icinmi tutan oldumu
Cok ilginc ya elbt aciklamasi vrdir ama ne xok merk ediyorm cok merk sardi resmn ☺Evet hem evlilik yasim tuttu. Hemde ilk cocugum için erkek cikti tuttu şimdi 2.ye hamileyim tutar mi diye merak ediyordum doktor kiz dedi yani o da tuttu. 3. Cocuk çıktı ona da kiz cikmisti bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?