Yüzük kesme

Evet. Bı de gelın olarak illa ki o evden cıkacak. Cok yanlıs yapıyor. Utanıyorum napayım diyor
Çok yanlış yapıyor, olgunlaşmamış ve nasıl evliliği idare edecek , o ailesine böyle yaparsa el kızı neler yapar farkında değil

Nasıl katlanıyorsunuz buna ya. Gerçi kardeş olunca atamıyor insan, Allah sabır versin.

Bu salginda evinizde yaptirnayin. Ayrıca sikayet olursa cezasi var.
Kardesiniz çok ilginç size güvenip de mi sozlenme karari almış...

Bu salginda evinizde yaptirnayin. Ayrıca sikayet olursa cezasi var.
Kardesiniz çok ilginç size güvenip de mi sozlenme karari almış...
Kafe dıyordu. Daha önce konustuk, kesınlıkle ıstemıyorum dedım. Yapması problem degılde o akrabaları ıstemıyorum

Salonu ve odaları kilitlesem bu sefer derler ki cocugun bezi degısecek falan. Ay ac kapıyı evını görelim derler. Terasa hem ön balkondan hem mutfaktan cıkılıyor. Ama wc falan girmek isteyen olabılır

Tabıkı. Evet bunu da söyliycem. Toplanmak yasak ceza yeriz diye. Bi de akrabalar bıze der ödeyin. Sızın yuzunuzden oldu siz ödıyceksın iz derler
Derler başınıza bissürü iş açılır kim çekecek onların çenesini olay elinde patlarsa zaten ihale sana kalır birde eşinin çenesini dinlersin

Kardeşinize evinizle ilgili niye bu kadar söz hakkı veriyorsunuz ki? Söz kesilecekse kendi evinde yapsın, ayrıca insanları çağırıp odaları kilitlemek ayıp olur. Bu dönemde 40 kişiyi evime almak istemezdim. Kardeşiniz de emrivaki yapmasın.

Ama hırsızlık potansiyeli olan insanlar gelse naparsınız

Eşim cezası var bak vakalar yüksek diyor, anlamıyor ki
Eşini dinle cnm , onu zor duruma sokma, ailenle eşini yüz göz etmeden kendin hallet direk deki eşim be ailesi hoş bakmıyor, pandemi de var bende istemiyorm o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…