- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.858
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Çok yanlış yapıyor, olgunlaşmamış ve nasıl evliliği idare edecek , o ailesine böyle yaparsa el kızı neler yapar farkında değilEvet. Bı de gelın olarak illa ki o evden cıkacak. Cok yanlıs yapıyor. Utanıyorum napayım diyor
Başta kafe diyordu. Yüksek miktar ıstıyorlar. Ona söyliycem zateb. Aıle arasında olacaksa olsun, yoksa amca kızı falan evımde ıstemıyorum dıycemEv olmasın.kafe gibi küçük bir yer kiralasın.
Nasıl katlanıyorsunuz buna ya. Gerçi kardeş olunca atamıyor insan, Allah sabır versin.Valaha gösterisi sevıyor bayaa. Ben kendı evımde yaptım, hıc utanmadım da. Evimiz 1.ci kat. 2 oda. Eşyalar normal. O böyle sıfır daire falan ıstıyor. Anne babası tahmin edecek ama orasını bızım ev olmadigini.
Kız kardesım yapıyor bunu. Söyledim kac kez anlamıyor valahaÇok yanlış yapıyor, olgunlaşmamış ve nasıl evliliği idare edecek , o ailesine böyle yaparsa el kızı neler yapar farkında değil
Bu salginda evinizde yaptirnayin. Ayrıca sikayet olursa cezasi var.Dün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
Sagolun. Evi tasıyalım dıyordu. Ama kira ucuz. O arkadaşlarım gelecek utanıyorum dıyorNasıl katlanıyorsunuz buna ya. Gerçi kardeş olunca atamıyor insan, Allah sabır versin.
Kafe dıyordu. Daha önce konustuk, kesınlıkle ıstemıyorum dedım. Yapması problem degılde o akrabaları ıstemıyorumBu salginda evinizde yaptirnayin. Ayrıca sikayet olursa cezasi var.
Kardesiniz çok ilginç size güvenip de mi sozlenme karari almış...
Salonu ve odaları kilitlesem bu sefer derler ki cocugun bezi degısecek falan. Ay ac kapıyı evını görelim derler. Terasa hem ön balkondan hem mutfaktan cıkılıyor. Ama wc falan girmek isteyen olabılır
Derler başınıza bissürü iş açılır kim çekecek onların çenesini olay elinde patlarsa zaten ihale sana kalır birde eşinin çenesini dinlersinTabıkı. Evet bunu da söyliycem. Toplanmak yasak ceza yeriz diye. Bi de akrabalar bıze der ödeyin. Sızın yuzunuzden oldu siz ödıyceksın iz derler
Kız kardeş mi , hmm o zaman daha kötü çünkü gelin gidecek başka bir yere ve kendi evinden çıkmaması kötüKız kardesım yapıyor bunu. Söyledim kac kez anlamıyor valaha
Lafı acilsin kafe tut dıycem.Derler başınıza bissürü iş açılır kim çekecek onların çenesini olay elinde patlarsa zaten ihale sana kalır birde eşinin çenesini dinlersin
Ama anlamıyor işte. Ben hep kuyrugu dik tutuyorum. Ama o saklıyor herseyı. Evı falan saklıyor, annemden utanıyorKız kardeş mi , hmm o zaman daha kötü çünkü gelin gidecek başka bir yere ve kendi evinden çıkmaması kötü
Sen çok güzel yapıyorsun ne olursa olsun insan ailesinden evinden utanmaz , güzelce konuş bence , esin ne diyor bu durumaAma anlamıyor işte. Ben hep kuyrugu dik tutuyorum. Ama o saklıyor herseyı. Evı falan saklıyor, annemden utanıyor
Eşim cezası var bak vakalar yüksek diyor, anlamıyor kiSen çok güzel yapıyorsun ne olursa olsun insan ailesinden evinden utanmaz , güzelce konuş bence , esin ne diyor bu duruma
En mantiklisi kardeşin niye acele ediyor haziranı temmuzu beklesin adam kaçmıyor sonuçta bu kadar oldu bitti yapmasınLafı acilsin kafe tut dıycem.
Ama hırsızlık potansiyeli olan insanlar gelse naparsınızKardeşinize evinizle ilgili niye bu kadar söz hakkı veriyorsunuz ki? Söz kesilecekse kendi evinde yapsın, ayrıca insanları çağırıp odaları kilitlemek ayıp olur. Bu dönemde 40 kişiyi evime almak istemezdim. Kardeşiniz de emrivaki yapmasın.
Çocuk dıyormus ki ben eve daha rahat gırerım arada yüzük olursaEn mantiklisi kardeşin niye acele ediyor haziranı temmuzu beklesin adam kaçmıyor sonuçta bu kadar öldü bitti yapmasın
Eşini dinle cnm , onu zor duruma sokma, ailenle eşini yüz göz etmeden kendin hallet direk deki eşim be ailesi hoş bakmıyor, pandemi de var bende istemiyorm o yüzdenEşim cezası var bak vakalar yüksek diyor, anlamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?