Yüzük mevzusu

Duruma gercekten üzüldüm. Ozellikle annen adina. Insallah hayirlisi olur hepinizin hakkinda. Bu kadar acele apar topar yuzugun ardından insallah buyuk pismanliklar yasanmaz. Daha tanismadan yuzugu alsin gelsinler denmesi normal degil. Ama ailenizi saydiracak kisi de abiniz. Ona cok is dusuyor. Sanirim onu da gelin hanim olumsuz etkiliyor gibi geldi. Kadin daha gelini olacak hanimi hic gormemis konusmamisken bu kadar istenmeyen ilan edilmesi haksizlik madem oyle gelin hanimin annesi de gelmesin. Onlar damadi goruyor istedigi gibi dahil olabiliyor her seye annene gelince hayir gelme. Allah yardimciniz olsun.

Hayırlı bayramlar.
Abinizin yüzük işi ne durumda merak ediyorum açıkcası.

Acele niye.once aileler tanissin.mesela sen ve annen gidin kadinlar tanissin bir cay kahve icsin.
Madem erkekler tanisti.
Aileler olumlu olur anlasirsa buyurun gelin isteyin denilir.
Daha abini gorur gormez iyi gelirken yuzuk getirin diye birine gitmeyin zaten o sekilde.

Anlattığınız yaşam tarzına sahiplerse ; arada başka biri olmadan nikahsiz iki kişinin alışveriş yapmasını hoş olmayacağını düşündükleri için kızın annesi geliyor olabilir. Ama şimdiden senin anneni dışlamaları hoş değil. Abin daha ilk günden kendi ailesinden taviz vermiş. Olmamış !

Hayırlı bayramlar.
Abinizin yüzük işi ne durumda merak ediyorum açıkcası.
Hayırlı bayramlar canım sana da ☺

Canım babamla konuştum o zaman niye böyle birşey yaptınız diye babam da bana kızım kız tarafı bizim herseyimizi araştırmış Abinde tanıyormuş kızı dedi ben bilmiyordum tanıdığını hiç bahsetmedi çünkü abim öyle gittik taktik sözü 2 hafta önce de nişan oldu aralığın başında da düğün olacak canım.

Sene olmus neredeyse 2018, hala boyle orumcekimsi evlilik zihniyeti neden devam ediyor? Abiniz ağaç kovugundan mi cikti? Yuzugu gelinle damat niye secemiyor? Omrunu gecirecegin insani elma gibi portakal gibi gidip aliyorsun, cok iğrenç cok.

Canım bizim çevremiz de hiç böyle birşey görmedim ben yani çok şaşırmıştım ama oluyormuş böyle onuda anladım bana göre yanlıştı önce aileler tanışmaliydi ama böylesi kısmet oldu nişanı bile yaptık düğün aralıkta

Canm annem de gitti o gün abimlerle artık sıkıntı olmaz heralde düğün alışverişinde dini nikahlarini kiydirdilar

Benimde anne tarafim cok mutasiptir.kuzenlerimin cocugu abin gibi okudular hoca oldular.
Haremlik selamliktir ortamlari mesela.o sebeple ya erkekler baska odada bayanlar baska odada olur ya ayri ayri gidilir.ama damadi gorup begenip iyi yuzuk getirin olayi olmaz.iyide biz gelin adayini gormedik degil mi?
Yinede artik hersey olmus insaallah bu kadar istek talepleri kusura bakma bana ac gozluluk gibi geldi pirlanta alin vsler.devam etmez.aileler dahil kimse uzulmez.hayirli olsun

insallah pişman olmaz kimse.cok acele olmus nisan dini nikah vs.

anneni saydirmak abinin elinde ama malesef erkekler evlenince bir haller oluyo

neyse biraz tanışin bol vakit geçirin

Ya bacim adamlar rengini belli etmişler. Daha tanışmadan mesafe koymuşlar. Tanışmadan kız alınır mı yahu görücü usulünude artık maskaraya çevirdiler. :) kusura bakmayın ama abimizden suçun topu. Aracı olan kişinin abinizin anası babası. Daha kızı almadan böyleyse yaş bu iş. Şimdiden adamlar sizi adam yurduna koymuyor. Bırakın herşeyi tek başına yapsın abin. Bize danismadinki alırken dersiniz birşey olursa. Böyle bir sacmalik duymamıştım. Ama burda tek suçlu abin. Ben herşeyi hallederim siz ogun misafir gibi gelin gidin diyor. Ayrıca asıl ogun tanışmak saçma benim bildiğim oglan kızı beğenir anasını babasını alır gider istedir, kız evi bikacgun naz yapar verir sonra olur biter yani bizde böyle olur. Bu görücü usulü değil bacim . Bu başka birşey adı ne bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…