- 8 Ağustos 2016
- 35
- 69
- 8
- 34
- Konu Sahibi LimonluCay09
-
Ben beğenmedim. Altin gibi durmuyo ayrica. Alyans sevmem zaten.Merhaba kızlarBayamdn iki hafta sonra Allah nasip ederse sözüm olcak.. Söz ile nişan arası çok uzun sürmeyeceği için ayrı olarak söz tüzüğü istemedik, alyans almaya karar verdik.. Bi model beğendik, ben diğer alyans modellerini pek beğenmedim, bu tarzlar daha çok hoşuma gitti.. Ama kimisi "alyansa benzemiyor " dedi, kimisi "erkeğin yüzüğü kız yüzüğü gibi" dedi, kimisi beğendi.. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz alyans olmaz mı? Erkek yÜzüğü uygun değil mi? Bu tarzlarda yüzükler için nerelere bakabiliriz biliyor musunuZ ?
Fikir ve yorumlarınız için şimdiden çooook teşekkürler
Merhaba kızlarBayamdn iki hafta sonra Allah nasip ederse sözüm olcak.. Söz ile nişan arası çok uzun sürmeyeceği için ayrı olarak söz tüzüğü istemedik, alyans almaya karar verdik.. Bi model beğendik, ben diğer alyans modellerini pek beğenmedim, bu tarzlar daha çok hoşuma gitti.. Ama kimisi "alyansa benzemiyor " dedi, kimisi "erkeğin yüzüğü kız yüzüğü gibi" dedi, kimisi beğendi.. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz alyans olmaz mı? Erkek yÜzüğü uygun değil mi? Bu tarzlarda yüzükler için nerelere bakabiliriz biliyor musunuZ ?
Siyah detayları oldugu ıcın begenmedım bana da sade geldiMerhaba kızlarBayamdn iki hafta sonra Allah nasip ederse sözüm olcak.. Söz ile nişan arası çok uzun sürmeyeceği için ayrı olarak söz tüzüğü istemedik, alyans almaya karar verdik.. Bi model beğendik, ben diğer alyans modellerini pek beğenmedim, bu tarzlar daha çok hoşuma gitti.. Ama kimisi "alyansa benzemiyor " dedi, kimisi "erkeğin yüzüğü kız yüzüğü gibi" dedi, kimisi beğendi.. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz alyans olmaz mı? Erkek yÜzüğü uygun değil mi? Bu tarzlarda yüzükler için nerelere bakabiliriz biliyor musunuZ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?