Yüzük seçimi

LimonluCay09

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
35
69
8
34
Merhaba kızlar Bayamdn iki hafta sonra Allah nasip ederse sözüm olcak.. Söz ile nişan arası çok uzun sürmeyeceği için ayrı olarak söz tüzüğü istemedik, alyans almaya karar verdik.. Bi model beğendik, ben diğer alyans modellerini pek beğenmedim, bu tarzlar daha çok hoşuma gitti.. Ama kimisi "alyansa benzemiyor " dedi, kimisi "erkeğin yüzüğü kız yüzüğü gibi" dedi, kimisi beğendi.. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz alyans olmaz mı? Erkek yÜzüğü uygun değil mi? Bu tarzlarda yüzükler için nerelere bakabiliriz biliyor musunuZ ?

Fikir ve yorumlarınız için şimdiden çooook teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 695
Gönlünüz neye yatıyorsa onu alın.
Başkalarının fikirleri neden sizin için bu kadar önemli?
Yüzüğü takacak olan sizsiniz ve nişanlınız, siz beğendikten sonra kimseye de laf düşmez.

Bu tarz alyanslar bir çok kuyumcuda var.
Kuyumcuları gezerek ve deneyerek sevdiğiniz yüzüğü bulabilirsiniz.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Şu tarihli yüzükler vardı her ergen takardı bi dönem beğenilirdi onlar gibi ben de pek beğenmedim. Daha sade ve kalıcı bi model beğenin bence

Ben beğenmedim. Altin gibi durmuyo ayrica. Alyans sevmem zaten.

Daha güzelleri bulunabilir.
Bende erkeğin yüzüğünü beğenmedim
Siz beğendiyseniz kimseyi dinlemeyin takacak olan sizsiniz.

Başıma bişey gelmeyecekse ben beğenmedim. İkisini de....

Ben de hiç beğenmedim ya hele ki erkek modeli hiç gideri yok yani. Bi de alyans sürekli kullanılan bi şey daha rahat ve az deforme olacak bi model almanızda fayda var. Mesela bunu parlattırsan da ilk günkü gibi olmaz

bence insanların fikirleri değil senin ne beğendiğin önemli. ben sade severim başkası tahşlı başkası sarı altın sever başkası beyaz başkası iki renkli. ama kim takacaksa o önemli..

Siyah detayları oldugu ıcın begenmedım bana da sade geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…