- 11 Mart 2011
- 327
- 70
- 318
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Bırak kendi düşünsün,hiç elleşme!
Erkeklere aman bilmezler,aman beceremezler,aman onlar anlamaz diye diye az daha tek taşımızı da kendimiz aldık moduna sokacaz neredeyse.
İşlerine gelen konuları pek bir araştırıp öğreniyorlar ya.
Yok ya! Erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilecek arkadaş!
Evet haklısınız.Elbette kadına evlenirken imaknı ölçüsünde takı takılmalı ve bu takılarıda erkek ilk paraya ihtiyacı olduğunda kadından istememeli.Canim tabiki de durumu yoksa bir sey beklemek yersiz olur.
Bir de zamaninda tek tas yoktu ama 2 m zincirler trabzon burmalari falan vardi. Simdiki gelinler de bunlara cok tamah etmiyorlar.
Evet haklısınız.Elbette kadına evlenirken imaknı ölçüsünde takı takılmalı ve bu takılarıda erkek ilk paraya ihtiyacı olduğunda kadından istememeli.
Ama bazı yerlerde erkeğin eğer evi yoksa kız vermiyorlar.Çocuğun işi var ,çalışıyor ama evi yok diye evlenemiyor.
Sanırım batı özentisi hayat bizleri çok etkiledi.
Evlenirken dört dörtlük ev eşyam olsun diye takside girip sonra yıllarca borç ödeyenler var.Paran yoksa eşyanda olmasın.Ne olur ki?Sanki bizler biraz gösteriş meraklısı olduk.
Yoksa imkan varsa tabii her şeyin en güzeli olsun.
Evet haklısınız.Elbette kadına evlenirken imaknı ölçüsünde takı takılmalı ve bu takılarıda erkek ilk paraya ihtiyacı olduğunda kadından istememeli.
Ama bazı yerlerde erkeğin eğer evi yoksa kız vermiyorlar.Çocuğun işi var ,çalışıyor ama evi yok diye evlenemiyor.
Sanırım batı özentisi hayat bizleri çok etkiledi.
Evlenirken dört dörtlük ev eşyam olsun diye takside girip sonra yıllarca borç ödeyenler var.Paran yoksa eşyanda olmasın.Ne olur ki?Sanki bizler biraz gösteriş meraklısı olduk.
Yoksa imkan varsa tabii her şeyin en güzeli olsun.
....
allah mutluluk versin ama tek taş olmadan olmaz
Moralim çok bozukArkadaşlarıma bile anlatmaya utanıyorum bu konuyu, bana fikir verin lütfen:18: Benimki bana söz yüzükleri gümüş olsa olur mu diye sordu, ben çok bozuldum acaba beni bukadar basit mi görüyo anlayamadım Bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma sözde tektaş takılıyo, ben ona da kırıldığımı söyledim ama tecrübesizliğime ver falan dedi, sanki herkes 10 defa sözleniyo, onun düşünmesi gerekmez miydi bu tektaş olayını, bana nasıl istiyosan söyle dedi ama ben bana bidaha bu konu hakkında hiçbişey sorma, bilmiyosan bi bilene sor dedim, acaba benim bildiğim sözde tektaş takılır, benim çevremde hep böyle desem nasıl olur, ya da uygun bi yolu var mıdır bunu söylemenin, evlenme teklifi falan da etmedi zaten, ben bunu söyledim, evlenme teklif etmedin söz yapalım diyosun falan diye, uzaklığı vs problem etti, gerçekten şu an görevi nedeniyle çok uzak ve kısıtlı şartların olduğu bi yerde ama o böyle yapınca da ben sevgisinden emin olamıyorum, ne yapsam bilemedim, söz olmasın dedim kaç defa ama illa yapalım diyo başka bişey demiyo, sözde uyduruk bi yüzük getirirlerse de ben hem aileme hem arkadaşlarıma mahcup olurum, ne yapsam bilemedim, bana fikir verin lütfen
Nasıl bişey istiyosan sen söyle dedi ben de ben bazı şeyleri senin düşünmeni istiyorum dedim. Gümüş teklif etmesi beni çok üzdü, ben liseli genç kız değilim gümüş yüzükle sözleniyim dedim, ailem arkadaşlarım var dedim, sizce de onun düşünüp araştırması gerekmez mi arkadaşlarına falan sorsun ne biliyim ya da hiç bişey bilmiyosa internetten falan araştırması gerekmez mi?
Moralim çok bozukArkadaşlarıma bile anlatmaya utanıyorum bu konuyu, bana fikir verin lütfen:18: Benimki bana söz yüzükleri gümüş olsa olur mu diye sordu, ben çok bozuldum acaba beni bukadar basit mi görüyo anlayamadım Bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma sözde tektaş takılıyo, ben ona da kırıldığımı söyledim ama tecrübesizliğime ver falan dedi, sanki herkes 10 defa sözleniyo, onun düşünmesi gerekmez miydi bu tektaş olayını, bana nasıl istiyosan söyle dedi ama ben bana bidaha bu konu hakkında hiçbişey sorma, bilmiyosan bi bilene sor dedim, acaba benim bildiğim sözde tektaş takılır, benim çevremde hep böyle desem nasıl olur, ya da uygun bi yolu var mıdır bunu söylemenin, evlenme teklifi falan da etmedi zaten, ben bunu söyledim, evlenme teklif etmedin söz yapalım diyosun falan diye, uzaklığı vs problem etti, gerçekten şu an görevi nedeniyle çok uzak ve kısıtlı şartların olduğu bi yerde ama o böyle yapınca da ben sevgisinden emin olamıyorum, ne yapsam bilemedim, söz olmasın dedim kaç defa ama illa yapalım diyo başka bişey demiyo, sözde uyduruk bi yüzük getirirlerse de ben hem aileme hem arkadaşlarıma mahcup olurum, ne yapsam bilemedim, bana fikir verin lütfen
Çok sevindim, sana değer verdiği kullandığı cümlelerden belli ,bence gerçekten safça sorulmuş bir soru arkadaşının ki.Önemli olan sen açıkça kırıldığını ifade ettiğinde sana bu şekilde yaklaşıp gönlünü alması.Yorumlar için herkese çoook teşekkürlerBen bugün konuştum kendisiyle gümüş yüzük olsa olur mu diye sorman beni kırdı, bunu senin düşünmeni isterdim ama benim bildiğim sözde kıza tek taş takılır dedim, o da ben bilmediğim için sordum, ablam tek taşı nişanda takarız demişti, ben sana her şeyin en iyisini almak isterim, kırılma dedi, ben de mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?