Yüzük Sorunu

Yapmayın lütfen bir tek taş sözü etmediği için veya gümüş yüzük alalım dediği için mi sevgisinden şüphe duyuyorsunuz önemli olan niyet değil mi , o yüzük sizin bir ömür birlikteliğinizin başlangıç simgesi değil mi.. Hem size sormuş zaten siz terslenmeyipte söyleseydiniz keşke tek taş istiyorum diye. Nişanlım bana sözümüz olacağında sormuştu ben pek bilmiyorum ne takmak istersin gümüş yüzük mü tek taş mı diye bende tek taş demiştim ikiletmedi bile. Belki size de öyle olacaktı...

Son düzenleme:

katılıyorum biz ettik biz bulduk

valla ben hem tek taş hem alyans almıştım sözümde

nişanda yapıcaktık ama yalan oldu

iyikide almışım hepsini bir sonra almadım diye üzülücektim

tek taş olmadan olmaz illa olucak

ama üzülme oda saf diğil ya o bilmiyosa ailesi biliyordur sözde ne takılıcağını dimi ama ?

Canim tabiki de durumu yoksa bir sey beklemek yersiz olur.
Bir de zamaninda tek tas yoktu ama 2 m zincirler trabzon burmalari falan vardi. Simdiki gelinler de bunlara cok tamah etmiyorlar.
Evet haklısınız.Elbette kadına evlenirken imaknı ölçüsünde takı takılmalı ve bu takılarıda erkek ilk paraya ihtiyacı olduğunda kadından istememeli.
Ama bazı yerlerde erkeğin eğer evi yoksa kız vermiyorlar.Çocuğun işi var ,çalışıyor ama evi yok diye evlenemiyor.
Sanırım batı özentisi hayat bizleri çok etkiledi.
Evlenirken dört dörtlük ev eşyam olsun diye takside girip sonra yıllarca borç ödeyenler var.Paran yoksa eşyanda olmasın.Ne olur ki?Sanki bizler biraz gösteriş meraklısı olduk.
Yoksa imkan varsa tabii her şeyin en güzeli olsun.

Evi olmayana kız verilmiyor evet bazı yerlerde. Ne kadar mantıksız bir yaklaşım. Bu çocuk henüz 22-28 yaş arası bişey. Senin kızında muhtemelen o yaşta. Eee senin kızın ne yapmış bu yaşına kadar demezler mi adama?
Herkes bütçesine göre sevgili bulsun o zaman. Gerçi bütçene göre bulsan da kızlarımız aşmış artık, o kadar çok şey istiyorlar kı iyi ki erkek olmamışım diyorum bazen.
(Konu sahibini tenzih ederim, bu yorum tamamen farklı bir şey için)

Son düzenleme:

ev kira :)3 bilezik bi takı seti
2 halı 2 perde bi yatak odası bi oturma odası başkada bişi yok gerisi benim çeyizim :)

allah mutluluk versin ama tek taş olmadan olmaz

Arkadaşlar elbette bazı erkekler uzun ilişkisine farklı davranıyor ayrılınca başkasına farklı.Ama bu birazda karşınızdaki erkeğin karakteriyle de alakalı ,gerçekten bazısı anlamıyor iyi niyetli soruyor size ki bence konu sahibinin de durumu böyle.Ben tek taş isterim demiş te hayır almam denmemiş ki ona.Derdini söylemiyor karşı tarafta açıkça söylenmeyince tam olarak ne isteniyor anlamıyor.Erkekler komplike varlıklar değil ,derdiniz neyse dolandırmadan söylerseniz sonuca daha çabuk ulaşırsınız.

Son düzenleme:

Aybirgen erkek arkadaşından emin misin? Bana çok manidar geldi?

Adam sana TAŞLI MI OLSUN--DÜZ MÜ OLSUN DEMEMİŞ?

ALTIN DEĞİL----GÜMÜŞ OLMAZ mı demiş?

Sözün atılması gibi bir durumda GÜMÜŞ NASIL OLSA durumu mu var?

Bunu bir düşün...ben çok ama çok tuhaf buldum...

SEN İSTEDİKTEN SONRA NE ANLAMI VAR TEKTAŞ ın...Ben olsam istemezdim...

TEKTAŞINI KENDİ ALAN ,BARNAGINA KENDİ TAKANLARDANIM:)))

gümüş takılmaz evet altın olması gerekli ama belkide düşünememiştir bunda abartıcak bir şey yok sende öğretiver aşkım bana şunu al filan de soğuk durmaaa

Erkeklerin geneli saatlerce nette oturup veya kuyumcu kuyumcu gezip altın,alyans,tek taş bakmazlarki nadirdir böyle erkek sayısı.Nesli tükenen cinsten yani..

Sana gümüş olsa olmazmı sorusu(bilmediğimden söylüyorum)muhafazakar falansa eğer altının haram olduğu düşüncesinden kaynaklanabilirmi acaba arkadaşım.
Hani farklı farklı takmaktansa ikimizde gümüş takalım düşüncesi olabilirmi.
Yok durumu iyi bu bahsettiklerim değilse işi gümüşle kurtarmaya çalışıyorsa bilmemem ama illa tek tak olması senin için şart mı?
Çünkü sen ailem arkadaşlarım elalem ne der düşüncesine girmişsin ama (erkeklerin bu yönünü seviyorum)o bu şu ne diyecek el alem ne düşünür düşüncesi gütmüyorlar kendi doğruları ve sadece kendi fikirleri onlar için çevreden çok daha önemli o yüzden bizim gibi herşeyi dert etmiyorlar.
Bunun gibi şeylerin bahsini ben eşime yapsam sanane elden sen yaptığından aldığından memnunsan salla kim ne derse desin der bana.

Tek taş olmasına gerek yokki
Tamam gümüş yüzük asla olmaz ne mantıkla böyle bişey teklif etti anlaması zor
Ama şık bi alyans olabilir ,tek taş da tek taş diye tutturmanın bi manası yok
Hele bi de pırlanta tek taş istiyosan,bence de istediğin yüzüğü söylemelisin

inşallah bu bir tek kendi fikridir ailesi de böyle düşünmemiştir.ailesi de böyle düşünmüşse seni üzmek istemem ama yüzük işini halletsen bile bu konularda daha çok üzülürsün.düğüne kadar maddi konularda beklentilerine ters düşecek şeyler yapabilirler,yüzüğü bile böyle düşünebildilerse.maddiyat belki huzurdan önemli değil ama yine de insanın maddi imkanlar ölçüsünde belli beklentileri olabilir evlilik hazırlığında

Yorumlar için herkese çoook teşekkürler Ben bugün konuştum kendisiyle gümüş yüzük olsa olur mu diye sorman beni kırdı, bunu senin düşünmeni isterdim ama benim bildiğim sözde kıza tek taş takılır dedim, o da ben bilmediğim için sordum, ablam tek taşı nişanda takarız demişti, ben sana her şeyin en iyisini almak isterim, kırılma dedi, ben de mutlu oldum

Tektaş şart degil nişanlandıktan sora aldi sevgilim gerekte yoktu takmıyorum bile gúmüş olayına gelince nişanlım altın takmadından zaten gümüş takıyor bende bi dünya para verip altın almayalım gümüş olsun dedim kabul etmedi benim için farketmezdi aslında kalbime takmışım onu yüzük altın gümüş teneke olsa ne olur

yakında bende aynı durumda olucam sanırım 2 ay sonra istemeye gelmeyi planlıyo ama evlilik teklifi ortada yok bende uzatmaya çalııyorum bu yüzden bakalımm....

Aaaa 1 yaşıma daha girdim.

Hiç mi bir arkadaşının, bir akrabasının , bir tanıdığının sözünde /nişanında bulunmamış bu adam.
Elbette bulunmuştur.
Sana böyle bir teklifle geldiğine göre altında yatan amaç başkadır.
Ucuza kapatmak.

Kabul etme bu ne böyle yahu?
Gençler kendi arasında sözlenince gümüş yüzük takıyorlar.
Kaldı ki siz aile arasında sözleneceksiniz...

aman canım varya takılma kafamıza taka taka ne hale geldik erkekler takmıyo bizim kadar derdi ceken biz olduk.benimki neler diyo bak yüzüğümü bile alamadım mort olup geldim.he de gec amannnnnnnnnnnnnnnn.herseyi taka taka ne hale geldik.tadını cıkar canım altın takılıyo de gec.zaten mecbur alacak.benimki neler diyo hepsini taksam ne hale gelirim.benimki yüzü alırken satarsak ne kadar tutar diye sormus bide bana dedi bunu ya ve daha neler.hangisi takayım.üzülyom ilk duyunca kahralıyom sonra alısıyom antibiyotik oldum valla bende kendime resmen dengem kalmadı. huyu napım artık benimsedimben yerimde baskası olsa catlardı yeminle çatlardı.ama sevyom işte esseği:) oda diyo zaten bazen cok gıcık olyom demi diye:)ah ah gel bi bana sor heheh
ama en son sinemaya gittiğimizde sırf ben 3d hiç gitmedim diye gittiği filme gittik 2. izleyişi oldugunu cıkınca dedi ozaman sevindim.bugünde arama kaydıma baktı netten töbe töbe sanki aldatyom.diyom ya dengem biraz bozuldubenimde hihi

Son düzenleme:
Çok sevindim, sana değer verdiği kullandığı cümlelerden belli ,bence gerçekten safça sorulmuş bir soru arkadaşının ki.Önemli olan sen açıkça kırıldığını ifade ettiğinde sana bu şekilde yaklaşıp gönlünü alması.

Sevgi varsa arada gerisi teferruat...Ooo daha ortada bişey yokken tek taş olsun altın olsun ohoooo...Maddiyata bağlı başlayan bu durumlara gıcık oluyorum...Yakında erkek tarafı ne alsın kız tarafı ne alsın muhabbeti başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…