- 6 Şubat 2016
- 84
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
-
işte makyaj yapmıyorum cildime zarar veriyor. başka bir çözüm bulmam lazımHayır sosyal fobin Yok canım. Biraz güven eksikliğin var o kadar.
Yüzüne bol bol fondöten sür. Kızardığın belli olmaz.
işte bende hemen kızarıyorum. bi kouşma yapacağım zaman kızardığımda herşey siliniyor aklımdanBende kızarıyorum
Özellikle kalabalık ve pek tanımadığım bir toplumda
İşyerine gireli 2 ay olmuştu doğum günüm geldi çattı, ben bilmezler sanıyordum
Müdür beni çağırdı, müdür çağırına bile hayırdır inşallah dedim yeni tanışıyoruz ya işi mi beğenmedi diyorum içimden
Bi gittim, bütün bina oraya toplanmış 'iyi ki doğdun' diye bağırdılar
Beyaz yüzüm bildiğin domatese dönmüştü
4 yıl geçti, hala resimlere bakıp gülerler
Aman bi de köyden şehire gelen Ayşecik gibi sağa sola saf saf bakmışım
Bişey olmaz yaişte bende hemen kızarıyorum. bi kouşma yapacağım zaman kızardığımda herşey siliniyor aklımdan
Ben kabullemeyi düşündüm ama olmuyor bana zarar veriyor bu durum. Karşımdaki insanlarla kouşurken birşey anlamıyorum konuştuğumda kızarıyorum heyecanlanıp. İletişim kurmamı engelliyor.Utanma, küçükken edimsel koşullanma yoluyla kazaniliyor. Sonradan öğrendigimiz bir davraniş yani. Bana da yabanci biri veya bir ogretmenim falan espri yapsa vs hemen yuzum kizarir ama kafaya takmiyorum.
Bişey olmaz ya
Günümüzde o kadar çok utanmaz insan varken
Bu iyi bişey bile sayılabilirbkz. züğürt tesellisi
Ben tek çalışıyoruminsanlarla iletişimimi engellemese kafaya takmayacağımda. Heyecanlanıp birde + kızarıp bildiklerim aklıma gelmiyor unutuyorum. Çok kalabalık ortamlarda da bulunuyorum aslından birçok dil kursunada gittim bir sürüü insanla tanıştım kendimi rahat hissetmeye çalıştım olmuyor.
işte bende çemredekilerle kouşuyorum ama bir yere kadar. belli bir yerden sonra daha sesim çıkmıyor.Ben tek çalışıyorum
Millet canın sıkılmıyo mu ayyy diyo
Aslında canıma minnet benim
Şimdi yan odaya biri geldi gerçi
Günaydın naber iyi akşamlar modundayım
Kız sıkılıyo tüm katları turluyo napsın benden pek malzeme çıkmıyo
Zor yaişte bende çemredekilerle kouşuyorum ama bir yere kadar. belli bir yerden sonra daha sesim çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?