Yüzüm kızarıyor. Bu sosyal fobi mi? Çok sıkıldım.

Bende çok sıkılırım yeni girdiğim toplumda. Yüzüm kızarmaz ama yandığını hissederim. çok heyecanlı yapım var. Beni istemeye geldiklerinde kapının eşiğinde kalmıştım nefes alamamıştım. Yüzüm düşer hemen erkek tarafı istemediğimi düşünmüş. Nişanımda da güleryüzlü olmak için bi kaç gün öncesinden sakinleştirici almaya başlamıştım.  napalım heyecanlı olmakta güzel

Aslında kasmamak lazım ama burda ne desem boş yüzyüze gelince yine kal gelir bana
Benim bazen yıllar alır samimiyet kurmam ay değil yani
Sende o kadar buz musun?

Ben o konuda biraz ayarsızım. Genel olarak buzum ama kanım ısındı derler ya onun gibi hemen biriyle de muhabbete başlayabilirim. Frekansım tutabilir. Bir arkadaşımla bankada atm de tanışıp kaynaştık mesela.

Bazı insanları her gün görsem de ısınamadıysam konuşmam. Konuşmam gerekliyse de öyle kasarım işte.
Ama her zaman mesafe iyidir diyenlerdenim.

Bana da nadiren olur
Ama karşı taraf fazla konuşkansa ve samimi geliyorsa tavırları, o zaman daha çabuk kaynaşırız
Yoksa benden muhabbet kurma anlamında bi cacık olmaz

Evet mesafe candır

Ben de kızarıyorum.. Utanmasam da kızarıyorum bazen.. Beklenmedik bi soruyla karşılaşınca filan kızarıyorum.. Bi ara kabullenmiştim ama bi çözüm bulursam halletmek istiyorum tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…