Merhaba Arkadaslar
Bugunn Dr. Tunc Tiryaki ile gorustum, goz altlarim cokuk doku kaybi var ve yag enjeksyonu onderdi, daha once sizin yorumlarinizi okumustum ve cogunlugunun mutlu olmadigini hatirliyorum ama bu aksam tekrar okudum butun yorumlari bastan sona kadar ve VAZGECTIM, herseyden once cok tesekkurler tavsileriniz ve iyi niyetleriniz icin , herkese acil sivalar diliyorum ,
kendisine bu yaglar kutle halinde kaliyormus oyle mi diye sordum oda hayir kalmaz ben yaparsam, o sadece bir doktor hatasidir dedi, 1-2 yil kaliciligi var dedi, erisede %40 kalir dedi ama buradaki 56 sayfadaki yorumlari okuduktan sonra hemen eridigini bu kadar para vermenin mantikli olmadigini dusunuyorum, her islemin bir riski var ama yag enjeksiyonun riski cok yuksek gorunuyor,
cunku genelde farkli konulardaki yorumlara baktigim zaman islem sonrasi basari cok dah yuksek gozukuyor yani risk alinabiliinir belki baska bir islem icin ama yag enjeksiyonunda risk olasiligi cok yuksek gorunuyor, 2 ay sis gezip 3 ayda eriyorsa nede 8000 Tl gibi para isteniyor anlamiyorum
cilde yapilacak islemler daha cok botox, gecici dolgu ve vitamin enjecteleri olabilir,