Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?

Ya bunu yaptiran birini ariyprdum bende .eridi mi hemen? Ne kadar sure gitti acaba ben de yaptiracagim.doktorunuz kimdi?guzel oldu mu
Yağ dolguyu soruyorsunuz sanirim .
Ya bunu yaptiran birini ariyprdum bende .eridi mi hemen? Ne kadar sure gitti acaba ben de yaptiracagim.doktorunuz kimdi?guzel oldu mu
Yağ dolgusunu soruyorsunuz galiba. Bana cok dayanmadi. Ama farkli tekniklerde var yag dolgusunda benim doktorum piyasaya gore cok ucuza yapiyor o yuzden dayanmadi belki.

Yağ dolguyu soruyorsunuz sanirim .
Yağ dolgusunu soruyorsunuz galiba. Bana cok dayanmadi. Ama farkli tekniklerde var yag dolgusunda benim doktorum piyasaya gore cok ucuza yapiyor o yuzden dayanmadi belki.
Evet yag dolgusu.erirken bicimsiz eridi mi peki?bir de aci hissediyor musunuz

Evet yag dolgusu.erirken bicimsiz eridi mi peki?bir de aci hissediyor musunuz
Merhaba Arkadaslar
Bugunn Dr. Tunc Tiryaki ile gorustum, goz altlarim cokuk doku kaybi var ve yag enjeksyonu onderdi, daha once sizin yorumlarinizi okumustum ve cogunlugunun mutlu olmadigini hatirliyorum ama bu aksam tekrar okudum butun yorumlari bastan sona kadar ve VAZGECTIM, herseyden once cok tesekkurler tavsileriniz ve iyi niyetleriniz icin , herkese acil sivalar diliyorum ,
kendisine bu yaglar kutle halinde kaliyormus oyle mi diye sordum oda hayir kalmaz ben yaparsam, o sadece bir doktor hatasidir dedi, 1-2 yil kaliciligi var dedi, erisede %40 kalir dedi ama buradaki 56 sayfadaki yorumlari okuduktan sonra hemen eridigini bu kadar para vermenin mantikli olmadigini dusunuyorum, her islemin bir riski var ama yag enjeksiyonun riski cok yuksek gorunuyor,

cunku genelde farkli konulardaki yorumlara baktigim zaman islem sonrasi basari cok dah yuksek gozukuyor yani risk alinabiliinir belki baska bir islem icin ama yag enjeksiyonunda risk olasiligi cok yuksek gorunuyor, 2 ay sis gezip 3 ayda eriyorsa nede 8000 Tl gibi para isteniyor anlamiyorum

cilde yapilacak islemler daha cok botox, gecici dolgu ve vitamin enjecteleri olabilir,

Sakın yaptrma benım yuzumı eritti mahfoldum
Merhaba Nazayse,
Keske bu postunu yaptirmadan once gorseydim. Hayatimin en buyuk hatasini yaptigimi dusunuyorum. Nerdeyse 4 bucuk ay olacak bu islemi yaptirali, yanaklarim herzaman dolgun ve tobis iken simdi sarkiklar. Herkes bana ne kadar zayifladin diyor, halbuki ayni kilodayim, sadece yuzumun yaglari erimeye basladi bu islemi yaptiktan iki ay sonra. Ustelik nazojenien cizgilerim acayip ortaya cikti, beni oldugumdan daha yasli gosteriyor. Sen bu islemi gecen sene yaptin nasil ilerliyor ? Cok mutsuzum ve mini yuz germe yaptirmayi dusunuyorum. Acaba zamanla yaglarim yerine gelirmi ? Bana senin durumun anlatabilirmisin ?

Merhaba Nazayse,
Keske bu postunu yaptirmadan once gorseydim. Hayatimin en buyuk hatasini yaptigimi dusunuyorum. Nerdeyse 4 bucuk ay olacak bu islemi yaptirali, yanaklarim herzaman dolgun ve tobis iken simdi sarkiklar. Herkes bana ne kadar zayifladin diyor, halbuki ayni kilodayim, sadece yuzumun yaglari erimeye basladi bu islemi yaptiktan iki ay sonra. Ustelik nazojenien cizgilerim acayip ortaya cikti, beni oldugumdan daha yasli gosteriyor. Sen bu islemi gecen sene yaptin nasil ilerliyor ? Cok mutsuzum ve mini yuz germe yaptirmayi dusunuyorum. Acaba zamanla yaglarim yerine gelirmi ? Bana senin durumun anlatabilirmisin ?
Ahhh haytım kaydı uzerıne 2 yag enj komple yuz germe yaptım ıflah olmadı.hala kotu.bunlar ıyı gunlerın.cılt kalıtenı yutıreceksın canlı saglıklı cıldın gıdecek kupkuru kırıs kırıs huzursuz bır cılt gelecek hangı kremı kullansan ıse yaramayacak.uzgunum...

bir yerde okudum ki bu yan etkiler 3 yilla kadar surebiliyormus. Cok uzugunum senin icin, ama belki zamanla biraz kendine gelir cildin. Ben yuzumu nemledirmek icin bir yontem buldum, ve yuz masaji yapiyorum hergun. Kremler ise yaramiyor dedigin gibi, benim cildim hasas oldugu icin kremlerde cok cozum aramadim. Bende dogal yaglari denedim, ustelik cildim hifu isleminden once zaten biraz sorunluydu. Rozas oluyor. Yani cildim kizariyordu ve cildim agri veriyordu bana. Daha fazla sorunlu oldu. Yaglar cildine uygun bulman gerekiyor. Ama bu yontem gunluk olarak yardimci oluyor bana, ve cok para da harcamak zorunda kalmiyorum kremlere. Nemlendirci bir maske buldum, sansima hergun kulanabiliyorum. Bu ay 6 ci ayimdayim, ve optimist kalmak istiyorum, daha kotuye gidecegini dusunmek istemiyorum. Psikoloji cildede yardimci oluyor, stressten, tedirginliklerden, korkulardan uzak kalmak gerekiyor. Bir daha boyle aptalik da yapmam.

Sen ne zaman yaptirdin yuz germeni ? Hanki doktora yaptirdin ?

bir yerde okudum ki bu yan etkiler 3 yilla kadar surebiliyormus. Cok uzugunum senin icin, ama belki zamanla biraz kendine gelir cildin. Ben yuzumu nemledirmek icin bir yontem buldum, ve yuz masaji yapiyorum hergun. Kremler ise yaramiyor dedigin gibi, benim cildim hasas oldugu icin kremlerde cok cozum aramadim. Bende dogal yaglari denedim, ustelik cildim hifu isleminden once zaten biraz sorunluydu. Rozas oluyor. Yani cildim kizariyordu ve cildim agri veriyordu bana. Daha fazla sorunlu oldu. Yaglar cildine uygun bulman gerekiyor. Ama bu yontem gunluk olarak yardimci oluyor bana, ve cok para da harcamak zorunda kalmiyorum kremlere. Nemlendirci bir maske buldum, sansima hergun kulanabiliyorum. Bu ay 6 ci ayimdayim, ve optimist kalmak istiyorum, daha kotuye gidecegini dusunmek istemiyorum. Psikoloji cildede yardimci oluyor, stressten, tedirginliklerden, korkulardan uzak kalmak gerekiyor. Bir daha boyle aptalik da yapmam.

Bna yag onerır mısın daha kotu olcak uzgunum guderek kotulesıyo 2 yıl once hifu gecen yıl yuz germe

Hangi doktora yaptirdin yuz germeni ?
Nazayse,

Bana en kotu durum nedir soyleyebilirmisin,
Benim zaten 8 ay bile olmadi yuzum bana acayip aci vermeye basladi, kirisiklari gormeye basladim, nemlendirmeye acayip zorlandim, cok sey denedim ancak bu yontemi buldum. Acaba sen hydrafacial derinleme yuzune denedin mi (bunu yapmadim daha)? Masaj yapiyormusun yuzune ? nemlendirmedigim zamanlar oluyorum cildimden ? Sanki cildimi birisi asaga dogru cektigini hisediyorum ? Kupkuru oluyor ? Nasil daha kotuye gidebilir ? Ve dedigim gibi bu islemi bir gun yapmayim bitim bitim. Sanirim ve oyle diliyorum benim cildim o kadar hasas ki erkenden kotu etkilere sahip olmaya basladi.

Bna yag onerır mısın daha kotu olcak uzgunum guderek kotulesıyo 2 yıl once hifu gecen yıl yuz germe
Sana ozelden gonderdim kulandigim yontemleri. Okuyabildigin gibi hayat yuzume yaptigim bakimlar az degil ki ben hayata bakim yapmamisim yuzum sadece bir krem surup disari cikardim. Artik oyle bir duruma geldim ki saatler ce aynanin onunde geciriyorum yada maskelerimin zamani dolmasini bekliyorum. Bu yuzden daha nasil kotu olabilir diyorum, cilt kalitesi diye birsey kalmadi. Bu yontemleri yapmasam. Ve her insanin cildi farklidir. Ben sana cildim daha kotuye gidecek diye sormuyorum. Senin surecini, senin icin nasil gidiyor, ne yapiyorsun diye soruyorum ama belki.sen burda sadece isine geleni aliyorsun ve karsilikta tek negatif veriyirsun. Artik sana yontemimi de verdim artik yap dene. Sana iyi olmasini dilerim. Benden bu kadar.

Arkadaşlar merhaba.
Çene bölgemde sarkmalar başladı. Rahatsız oluyorum. Hi fu yüzü dahada kötü yapıyor mu?
Daha kötü olacaksa hiç yaptırmıyım.
Lütfen acele cevap🙏 Birkaç güne yaptırmayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba.
Çene bölgemde sarkmalar başladı. Rahatsız oluyorum. Hi fu yüzü dahada kötü yapıyor mu?
Merhaba,
Hifu yaptırdınız mı? Benim de aynı şekilde çene kenarından sarkmalarım başladı ve uygun bir yöntem araştırıyorum.

Merhaba,
Hifu yaptırdınız mı? Benim de aynı şekilde çene kenarından sarkmalarım başladı ve uygun bir yöntem araştırıyorum.
yaptirmayin ! daha once yazdiklarimiz da okuyabilirsiniz. Hifu hanki.cilde uygun yada degil doktorlar bilmiyorlar. Tammen sans. Ya cildiniz kabul edecek ultrasonu yada tamamen ters etki edecek. Ne yaziki bu ikinici durumla karsilasirsaniz uzuleceksiniz, cok aglarsiniz, yikilirsiniz. Size tek tavsiyem yaptirmayin pisman olma ihtimalini riskini almayin.

Arkadaşlar merhaba.
yaptirmayin ! Eger yaptirdiysaniz sizde bizdeki gibi ters etki yapmaz. Daha once yazdiklarimiz da okuyabilirsiniz. Hifu hanki.cilde uygun yada degil doktorlar bilmiyorlar. Tammen sans. Ya cildiniz kabul edecek ultrasonu yada tamamen ters etki edecek. Ne yaziki bu ikinici durumla karsilasirsaniz uzuleceksiniz, cok aglarsiniz, yikilirsiniz. Size tek tavsiyem yaptirmayin pisman olma ihtimalini riskini almayin.

Merhaba cnm burun amelyati ve yuz germe amelyati ikisi bir den cok zor olurmu surec nasil gecti sizin icin

Merhaba cnm burun amelyati ve yuz germe amelyati ikisi bir den cok zor olurmu surec nasil gecti sizin icin

Back
X