- Konu Sahibi prensesim_1234
Bugn sevgilimin facesine girdm arama butonuna tıkladıgımda onceden bi kızı aradıgını gördüm. Ona sordugumda haberim yok bilmiyorum dedi inanmalımıyım inanamk istiyorum ama bi yanım inanma diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugn sevgilimin facesine girdm arama butonuna tıkladıgımda onceden bi kızı aradıgını gördüm. Ona sordugumda haberim yok bilmiyorum dedi inanmalımıyım inanamk istiyorum ama bi yanım inanma diyor
Tek sefer aratms sordgmda ben ole birini tanımıyorum dedi ondnTek sefer aranmışsa hemen altında bir bit yeniği aramayın, aynı isim defalarca aratılmışsa durup düşünmek gerek. Ben mesela bazen haberlerde duydugum bir ismi bile aratabiliyorum sırf meraktan. Sorun etmeyin bu kadar.
zsadece bir kere aratmasının altında bit yeniği arayacak kadar evhamlıysanız hiç bir ilişkinizde mutlu olamazsınız arkadaşım. liseden tanıdığınız bir arkadaşınız aklınıza düştü diyelim, "dur yahu ne yapıyor bu çocuk" diye aratmaz mısınız? hatta insan yeri gelir eski sevgilisini bile merak eder, bu ille de aşkından öldüğü için baktığı anlamına gelmez (defalarca aynı profile girilmişse o başka) rahat olun lütfen. sizi sevmese sizinle birlikte olmaz.
Ya bir arkadaşının profilinde gezinirken yanlışıkla bile basmış olabilir,bu kadar boğmayın sevgilinizi,kişisel alanına saygı duyun biraz.Tek sefer aratms sordgmda ben ole birini tanımıyorum dedi ondn
Benimde basıma aynisi geldi konumu okuduysan. Bende eski sevgilisini arattigi halde arkadaşım aratmis dedi inanmadim tabiki de halada içimdedir bu inanmış gibi yaptım ama inanmadim sende inanma erkekler o kadar masum değil ne yazıkkiBugn sevgilimin facesine girdm arama butonuna tıkladıgımda onceden bi kızı aradıgını gördüm. Ona sordugumda haberim yok bilmiyorum dedi inanmalımıyım inanamk istiyorum ama bi yanım inanma diyor
Sevgili veya sözlü nişanlı evli olunduğunda bence kişisel alan diye bir şey olamaz kisisellik ayrımcılıktır biz kavramı olmalı her seyden haberdar olunmalı benim konustugmun sahsinda kişisel bir alanı olamaz o yüzden konuşmuyorum artikkkYa bir arkadaşının profilinde gezinirken yanlışıkla bile basmış olabilir,bu kadar boğmayın sevgilinizi,kişisel alanına saygı duyun biraz.
Biraz kuruntuluyum glba ondan ilk sevgilm bi de cevredn bazısadece bir kere aratmasının altında bit yeniği arayacak kadar evhamlıysanız hiç bir ilişkinizde mutlu olamazsınız arkadaşım. liseden tanıdığınız bir arkadaşınız aklınıza düştü diyelim, "dur yahu ne yapıyor bu çocuk" diye aratmaz mısınız? hatta insan yeri gelir eski sevgilisini bile merak eder, bu ille de aşkından öldüğü için baktığı anlamına gelmez (defalarca aynı profile girilmişse o başka) rahat olun lütfen. sizi sevmese sizinle birlikte olmaz.
Konuyu okudm ondan bole dusunuyormBenimde basıma aynisi geldi konumu okuduysan. Bende eski sevgilisini arattigi halde arkadaşım aratmis dedi inanmadim tabiki de halada içimdedir bu inanmış gibi yaptım ama inanmadim sende inanma erkekler o kadar masum değil ne yazıkki
Bence kişisel alan hayati bir şey hem günlük hayatta hem de sosyal medyada.Evli olsan bile ilgi alanları,arkadaşlar,geçmiş silinmez ki..İkisinin de ayrı face hesabı olur,gerektiğinde ayrı bir yerlere gidilir,kişisel alan kavramı 'biz' olmamak değildir,sadece her insanın kendine özel mahremiyeti vardır,buna saygı duyularak da gayet biz olunabilir.Sevgili veya sözlü nişanlı evli olunduğunda bence kişisel alan diye bir şey olamaz kisisellik ayrımcılıktır biz kavramı olmalı her seyden haberdar olunmalı benim konustugmun sahsinda kişisel bir alanı olamaz o yüzden konuşmuyorum artikkk
Geçmiş tabiki de silinmez ama kabul edilebilir.ayrı face hesabi olur ama ne yaptığından ne ettiğinden haberin olur. Gerektiğinde başka yere gidebilir ama nereye gittiğinden ne ettiğinden haberin olur. Evlilik oluyorsa kişisel alanı çok çok daralması gerekir bence çünkü erkek bunu sana yapar. Ve herkes kendi başına birşeyler yapıyorsa da zaten biz kavramı olmazBence kişisel alan hayati bir şey hem günlük hayatta hem de sosyal medyada.Evli olsan bile ilgi alanları,arkadaşlar,geçmiş silinmez ki..İkisinin de ayrı face hesabı olur,gerektiğinde ayrı bir yerlere gidilir,kişisel alan kavramı 'biz' olmamak değildir,sadece her insanın kendine özel mahremiyeti vardır,buna saygı duyularak da gayet biz olunabilir.
Sen benim anlatmaya çalıştığım şeyi anlamıyorsun sanırım,kişisel alan çok çok daralır,ama bir şeyi yaparkan sürekli sevgiliye sormak,izni yoksa gitmemek,sürekli her şeyi birlikte yapmak,ortak face hesabı açmak tuhaftır bana göre..İnsanlar evlendikten sonra benliğini kaybetmemeli..Geçmiş tabiki de silinmez ama anlatılabilir ve kabul denilebilir.ayrı face hesabi olur ama ne yaptığından ne ettiğinden haberin olur. Gerektiğinde başka yere gidebilir ama nereye gittiğinden ne ettiğinden haberin olur. Evlilik oluyorsa kişisel alanı çok çok daralması gerekir bence çünkü erkek bunu sana yapar. Ve herkes kendi başına birşeyler yapıyorsa da zaten biz kavramı olmaz
Merk ettm baktmYahu sevgililerinizin özeline niye bu kadar karışıyorsunuz? Arama butonunu bile incelemek nasıl bi şey?
Sevgilisiniz diye,bu kadar özeline girmeyin bence.Merk ettm baktm