arkadaşlar senelik ilişkilerde hiç aşkın bittiğini zannettiğinizmi
hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını herşeyi zaman alıp götürdüğünü hiç farkettinizmi
ben sevgilimle 3 sene olacak sanki evli olursunuz ya bir zaman sonra monotonlaşır hayat aynı öyleyiz sizinde öylemi yoksa sadece bendemi böyle oluyor benmi böyle hissediyorum yoksa sevgilimde hissediyor olabilirmi
canım bizde ünivesitede tanıştık hersey çok güzeldi (hala da güzelde ünv de daha güzeldi) okul- askerlik- iş- ewlilik- dedik çok şükür askerlikte bitti ayrı sehirde olmak bizi çok monoton yaptı keske yanyana olsaydık da o monotonlğa razı olsaydım
bence erkekler bizden daha çabuk monotonlaştırıyorlar ilişkileri.. daha çabuk alışıyorlar sanırım..
gerçi kendi adıma bende de var birazz bu durum. 2.5 senemiz bitti bizim de ister istemez bi yerden sonra ilk heyecan kalmıyor farklı bir şeye dönüşüyor bu o da alışkanlık sanırım..
bu arada bizim de maddiyat ve iş sorunları yüzünden evliliğimiz bi süre daha ertelenecek sanırım.. sevgiyi bitirmeden bu monotonlukta devam etmesi gerekiyor ilişkinin..
canım valla monotonlasıyor hemde oyle bır monotonlasıyorkı benımde 3 senelık bır ılıskım var dusunuyorumda ılk zamanları hergun bulusur farklı farklı seyler yapardık zaman gecıkce degıstı hersey.sımdı evımle ısyerının arasında 50 metre ara var 2 haftada bır bazen hafta sonları bulusuyoruz.
O zman bizde mi sorun var arkadaşlar ya,ben öyle hiç monotonluk hissetmiyorum sevgilimde öyle,mesela beni görür görmez ben hemen elimi kalbine götüriyorum heyecanlanıyo mu diye sonuç pozitif sonra gündüz işte olduğu için 6 dan sonra full yazışıyoruz,yazacak bişi bulamıyorum dediğim yada konusacak bişi bulamıyorum dediğim an hiç olmadı,bende korkuyorum monotonlaşmaktan
İlk günlerin heyecanını bulmak zor tabi,ilk zamanlar rüya gibidir
3 yıldan bahsediyorsunuz bu süre içinde bi monotonlaşma olması normal birbirinize alışmanız normal değişik aktivitelerle yapacağınız şeylerle tekrar heyecan katabilirsiniz
Ama taraflardan heyecanını yitirmesi ayrı bişey o zaman durum kötü:1no2:
peki sevgi bitiyormu aradaki sevgi aşk bende bitmedi bende ilk gördüğüm andaki gibi heycanlanıyorum ama ondan yana korkuyorum ya o benim düşündüklerimi düşünmüyorsa monotonluktan dolayı soğursa
aynı endişeyi yasıyorum bende..6 yıldır beraberiz zaten monotonlasti e bı de evlendiğimizde hepten monoton olacak..
ama bakıyorum da herkesin böyle..yani sevgi ask olarak değil bu monotonluk ama artık karşındakini çok iyi tanıdığı için insan onun hakkında kesfedeck bir seyler kalmıyor..bu monotonlastiriyor iliskiyi..
erkekler bizden çok farklı yaşıyorlar düşünüyorlarmı monotonlaştı ilişkimiz diye düşünüyorlarmı diye çok düşünüyorum açıkçası monotonluktan açıkçası şikayetçiyim 3 sene olacak ama ondan böyl bişi duymadım ben sıkıldım diye bir kaç defa dedimde ondan duymadım ya gerçekten bizm düşündüğümüz gibi düşünmüyorlar yada biz detaya çok düşüyoruz
bu tamamen taraflarin elinde olan birsey..hayat belli bir yerden sonra zaten monotonlasiyor ama insan gercekten seviyorsa bitmiyor heyecan, her yeni gün daha farkli seyler katiyor iliskiye
ilişkinin monotonlaşmaması kişilerin elinde bence.
her şeyi çabucak tüketmemek lazım.
her zaman dip dibe olmak, hep aynı şeyleri yapmak ilişkiyi monotonlaştırır.
heyecanı hep devam ettirmek imkansız.ilk başlarda tamam heyecan olmalı ama ilerde mesela evlendiniz yıllar geçti heyecan kalmaz .ama flört zamanlarını iyi geçirmek lazım..
Kararını verip, tanımaya çalışıp kişiliğine bakıp hayatını kurmak en güzeli.
Uzattıkça uzar bu işler... a.s
İmkanınız varsa evlenin uzun süreli ilişkilerden sıkılıyorum ben açıkçası akannehir
Duyduğum zaman bile tüylerim diken diken oluyor... :2: eyvahedigeldismile