Zamanla tanırsın deyip yazmayan insan?

O sizin görmek istediğiniz bence yorumu okuyunca ne niyetle yapıldığı az çok anlaşılıyor zaten ne niyetle yapılmışsa ben de o şekilde karşılık veriyorum farkındaysanız sizin yorumunuza bir şey demedim sadece saldırış biçiminize takildim burda acılan konuların çoğuna bakarsanız konu sahibi banlanmış oluyor neden acaba? Sürekli bu şekilde saldırmalar yüzünden kisinin bir derdi varsa da pişman ediyorlar burda konu açtığına.Her neyse yorumunuz için teşekkür ederim yine de saglicakla

Senin derdin ne, Sacma konu, ustune atlamissin, evlenme meraklisi minvalinde yorumlar olumsuz yorum degil assagilamaktir. Bu yorumlarin hepsi gereksizdi. Okurken kiz ne demiste bunlari saydiriyolar dedim, belki eski konularindan bi giciklari var dedim hatta. Olumsuz yorum bence senden hoslanmamis vazgecmis vs diyenlerin yorumlari. Onlara da haklisiniz.belki de diye cevaplar vermis zaten.

İyi de sana ne ? İkinci üyelik falan mısın

Onların hayat felsefesi saldırı olduğu için iyi niyetli yapılan her şey onlara anormal geliyor demek ki yazık..
yemin ediyorum zerre akıl yok sende , bak gram falan değil , zerre, çocuk da senin ne halt olduğunu anlamış ondan postayı koymuş , he arada dalga geçmek içinde paylaşımlarını falan beğenmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ikinizi de şikayet ettim , hadi siz de beni edin
Nickine bakılırsa ögretmensin ben de öğretmenim ve senin gibi daha kendine yetemeyen kişilerin başka zihinlere iyi şeyler katıyor olması ve meslektaş olmamız üzücü seninle çok dalga geçilmiş sanırım bunu tescillemissin ki bu kadar patavatsızca seviyesizce saldırı yapıyorsun allah başka dert vermesin by

Bence de. O yuzden bu cekince sonunda 'ya bosver babasinin arkadaşıyım hos olmaz' diye de bitebilir. Cok hoslaniyorsaniz siz bir adim daha atin, yok cok da onemli degil diyorsanız sallayin. Boyle durumlarda insanlar aradan 1 sene filan gecince anca yazabiliyorlar çünkü. Beklemeye değmez.

Haklısınız ama adım atma konusunda sıkıntılıyım çünkü benim acımdan bakılınca arada babam var onun kızı bana yazdi benimle ilgileniyor diye düşünmesi beni rahatsız eder bu yüzden biraz daha bekleyip yazmaması durumunda takipten cikaracagim

Neden takipten cikiyorsunuz ki?

Bilmem artık bir beklentim kalmazsa ne diye sürekli paylaismlarimi begenmesine ve hikayelerimi görmesine şahit olayım ki diye dusundum

Aranizda bir sey gecmemis birini sirf yazmadi diye silmeniz tuhaf olur bence. Gerek de yok. Listenizdeki herkesten beklentiniz mi var sanki. Siz bilirsiniz tabii de gereksiz bir hareket bana gore. Umarim beklentinize gore olur her sey.

Aranizda bir sey gecmemis birini sirf yazmadi diye silmeniz tuhaf olur bence. Gerek de yok. Listenizdeki herkesten beklentiniz mi var sanki. Siz bilirsiniz tabii de gereksiz bir hareket bana gore. Umarim beklentinize gore olur her sey.
Teşekkür ederim sizin de her şey gönlünüzce olsun

Başlığa istinaden;giderek daha çok seviyorum demişti,ondan gitti demek ki sözü aklıma geldi. Bunu yazarken keşke konuyu okusaydim bı fikir soyleseydim,konu sahibine ayıp olacak diye geçirdim icimden. Kusura bakma konu sahibi canım fena sıkkın konuyu okuyacak takat yok.

Begendi sizi ve anlik gazla yazdi ama baba faktoru oldugu icin acabalarla frene basti konusmayi kesti.Arada begenerek paylasimlarinizi da size yesil isik yakiyor benim cesaretim kirildi cesaret ver diyerek.Belki de sizden cesaret almak istiyor.Bana boyle geldi nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…