Zavallı Bir Kardeşimiz İçin...

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Sevgili Hanımlar;
Bu sefer kuş sevgim ya da annem için bir konu açmıyorum...Gurbette tesadüfen tanıştığım bir küçük kız kardeşimiz için size akıl danışıyorum...Ben dinlerken bile çok üzüldüm ellerim buz kesti...Lütfen bazı kısımlar için kusura bakmayın.
Bu kardeşimiz daha 19 yaşında.Kendisiyle baba tarafımdan birinin akraba ziyaretinde tanıştım.1-2 saat oturduktan sonra bana geldi
"Abla sana bir şey anlatmam lazım ama Allah aşkına kimselere söyleme" dedi.Tamam dedim,söylemem de beni daha bugün tanıdı ne ara güvendi diye kuşkulandım biraz...
Bu kız bu ülkede çalışıyormuş.Yabancı bi erkek arkadaşı varmış,çok sevmiş,inanmış ona...O da onun bu sevgisini tabiki de kötü emellerine alet etmiş...Birlikte olmuşlar...
Sonra çocuk bunu bırakınca onu unutmak için bir başkasını bulmuş.Onunlada yakınlaşmaları olmuş sonra pişman olup bırakmış.Yanında çalıştıği patronu uzaktan akrabası olurmuş,bir gün adamım biri gelmiş,epey zenginmiş,patronuyla konuşup kızı akşam dışarı çıkarmak istemiş.Patronu da "500 € verirsen olur" demiş...Adam parayı vermiş,karavan tipi bi arabası varmış,konser gibi bişeye gitmişler(bu arada adam 50 yaşındaymış!!!!!!!!!!!!).Adamın arabasında da bir şeyler olmuş.....
Kız çok pişman çok ağlıyor...Şimdi bir çocuğa aşık..Çok umutsuz...Psikolojisi çok bozuk...Ona ne akıl vereceğimi inanın bilemedim...Ailesi duyarsa onu bitirirler...Aklına geldikçe krize giriyormuş...
Eğer konum uygunsuzsa sevgili Mune kapatabilir.Ben sadece çok çaresiz kaldığım için bir de size sorayım dedim.

19 yasinda bir kiz ve surekli birilerine asik. Biri birakinca bir baskasina kosuyor.

Nasil bir tavsiye verebilirsinki? Kendi hayatina odaklan, oku, kariyer yap, tek basina guclu dur, daha cok gencsin, bosver bu isleri. iliski zamanla olur desen dinler mi?

Bir de bu patronun gonderdigi adamla niye gitmis? Hadi gitti diyelim, bu yasadigi seyin ciddi bir travma yaratmasi lazim. Insan bunu sonucunda erkeklerin tumunden bile tiksinmez mi bir sure? Oysa sen simdi yine birine asik, yine cok umutsuz diyorsun. Tuhaf hani... Partonu sikayet etmeyi dusunmuyor mu peki?

Ben tövbe et Allah'a yalvar bundan sonra daha dikkatli ol bi süre erkeklere yaklaşma dedim.o da bana tüm bunları unutmak için başkalarını aradığını söyledi... :/

akrabasını ailesine ihbar etsin yoksa akrabası kızı satmaya devam edecektir. diğerleri için bir şey demiyorum. erkek arkadaşları, sevmiş birlikte olmuş.
Edemezmiş çünkü sevgilisiyle arasını o yapmış...neler yaptığınıda biliyormuş..ailesine söylemesinden korkuyor.ben ona başka bir yer tavsiye ettim çalışması için ama bakalım..

Basligi okudugumda dedim acaba nasil bir dram var anlatacaginiz konuda.
Sozum sahsiniza degil yanlis anlamayin fakat ben ortada zavalli bir kardes goremiyorum. Daha yasi kac basi kac olmadik isler pesinde...

sanırım türkiye dışında oluyor bunlar yani kız turkiyede yasamıyor değilmi?
gelsin burdan evlensin turkiyeye yerleşsin herseyi unutmaya çalışsın başka ne yapabilirki

sanırım türkiye dışında oluyor bunlar yani kız turkiyede yasamıyor değilmi?
gelsin burdan evlensin turkiyeye yerleşsin herseyi unutmaya çalışsın başka ne yapabilirki
Almanya'da oluyor.Türkiye'de kimsesi yokmuş.Ben üniversite okumasını tavsiye ettim ama...

Kızın patronu mu ,akrabası mı ne ise 500 Euro niye alıyor?Eski sevgilileri de o tanıştırmış...
Adam bildiğin p..zvnk
Bu kızı da sermaye gibi kullanıyor.
Yanlış mı okudum bilmiyorum,bir daha okumak da istemiyorum.
Kızın anası babası yok mu?
Birileriyle bişeyler yaşamak artık çok da önemli bir şey değil ki,niye bu dram.Adamdan korkuyor kız,vesikalı olacak diye herhalde.
Gitsin şikayet etsin adamı korkmasın,ya da ayrılsın yanından.

Ona bulduğum iş bambaşka bi eyalette.annesi babası baskıcı insanlar değiller,birazda saflar...ya o işi kabul et dedim (iş bir otelde kat görevlisi olmak) şimdiki işinde kasiyerlik yapıyor bu yüzden beğenmedi!ya da dedim ki bu sene hazırlan üniversite sınavlarına,Türkiye'de oku (Türkiye'ye gitmek istemiyormuş).yani o verebileceğim pek bir akıl kalmadı...iki kez intihara teşebbüs etmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…