- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Edemezmiş çünkü sevgilisiyle arasını o yapmış...neler yaptığınıda biliyormuş..ailesine söylemesinden korkuyor.ben ona başka bir yer tavsiye ettim çalışması için ama bakalım..akrabasını ailesine ihbar etsin yoksa akrabası kızı satmaya devam edecektir. diğerleri için bir şey demiyorum. erkek arkadaşları, sevmiş birlikte olmuş.
Korkmuş...Bende merak ettm o 50 yaşındakiyle isteyerekmi bişryler yaşamış?
2 kızım var diyeceklerimi demek istemiyorum.Korkmuş...
Almanya'da oluyor.Türkiye'de kimsesi yokmuş.Ben üniversite okumasını tavsiye ettim ama...sanırım türkiye dışında oluyor bunlar yani kız turkiyede yasamıyor değilmi?
gelsin burdan evlensin turkiyeye yerleşsin herseyi unutmaya çalışsın başka ne yapabilirki
Ona bulduğum iş bambaşka bi eyalette.annesi babası baskıcı insanlar değiller,birazda saflar...ya o işi kabul et dedim (iş bir otelde kat görevlisi olmak) şimdiki işinde kasiyerlik yapıyor bu yüzden beğenmedi!ya da dedim ki bu sene hazırlan üniversite sınavlarına,Türkiye'de oku (Türkiye'ye gitmek istemiyormuş).yani o verebileceğim pek bir akıl kalmadı...iki kez intihara teşebbüs etmiş...Kızın patronu mu ,akrabası mı ne ise 500 Euro niye alıyor?Eski sevgilileri de o tanıştırmış...
Adam bildiğin p..zvnk
Bu kızı da sermaye gibi kullanıyor.
Yanlış mı okudum bilmiyorum,bir daha okumak da istemiyorum.
Kızın anası babası yok mu?
Birileriyle bişeyler yaşamak artık çok da önemli bir şey değil ki,niye bu dram.Adamdan korkuyor kız,vesikalı olacak diye herhalde.
Gitsin şikayet etsin adamı korkmasın,ya da ayrılsın yanından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?