- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Her gönderilene gidecek o zaman bu kız,siz bari çok bulaşmayın.Ona bulduğum iş bambaşka bi eyalette.annesi babası baskıcı insanlar değiller,birazda saflar...ya o işi kabul et dedim (iş bir otelde kat görevlisi olmak) şimdiki işinde kasiyerlik yapıyor bu yüzden beğenmedi!ya da dedim ki bu sene hazırlan üniversite sınavlarına,Türkiye'de oku (Türkiye'ye gitmek istemiyormuş).yani o verebileceğim pek bir akıl kalmadı...iki kez intihara teşebbüs etmiş...
Kesinlikle öyle,meyili var gibi .50 yaşındaki adamın zenginliği ve evet dese evlilik olacaktı demesi bile bunun kanıtı.Evet kesinlikle çok haklısınız...sadece küçükken kapıda oynarken bi sapık adam gelmişti yanıma....kızda gelip öyle ağlayınca...ama bulduğum çözümleri beğenmiyor ya sanki (Allah affetsin ama) bir şikayeti yok meyili var gibi geliyor
Bu kiz o yolun yolcusu olmus bile..Edemezmiş çünkü sevgilisiyle arasını o yapmış...neler yaptığınıda biliyormuş..ailesine söylemesinden korkuyor.ben ona başka bir yer tavsiye ettim çalışması için ama bakalım..
O daha çok erkek bulur... Her gün birine aşık dahası aşık olduğunu sanıyor ailesi öldürür duysa dediğinize göre aile baskısından böyle olmuştur....bi süre erkeklere yaklaşma dedim.
Arabada olan şey zorla mı olmuş kızın isteğiyle mi? Garip geldi açıkçası. Hem insan yeni tanıştığı kisiye niye hayatını anlatır ki ? Ne yapacaksınız sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?