Zavallı Bir Kardeşimiz İçin...

Patronu tarafından , çok özür diliyorum satıldığını biliyor ama yine onun tanıştırdığı biriyle birlikte şuan.
Bu nasıl gaflet ???

Neden işten çıkmıyor ? Hiç kabahat üstüne kabahat işlenir mi ? Ve sizi hiç tanımıyor, neden bunları anlatıyor ? Bu konuda kötü kokular var ..

Lütfen kendinize dikkat edin.
Bu kız içinde yapacağınız en güzel şey , bir uzmana yönlendirmek , ailesine söylemek v.s
Başka bir şey gelmez elinizden.

Her gönderilene gidecek o zaman bu kız,siz bari çok bulaşmayın.
Gerçekten çaresiz olan insan eğitimi de yok,iş beğenmezlik yapamaz.
O kendine bir kahraman arıyor o yüzden ona buna habire aşık olduğunu sanıyor.Kahramanı onu bu hayattan kurtaracak aklı sıra,yazık.Unuttuğu tek şey var cehaleti.Hayata karşı cahil maalesef ve dolayısıyla kahraman bekliyor.
Radikal kararlar almazsa bu yolda gider o kızcağız.
Allah yardımcısı olsun.

Evet kesinlikle çok haklısınız...sadece küçükken kapıda oynarken bi sapık adam gelmişti yanıma....kızda gelip öyle ağlayınca...ama bulduğum çözümleri beğenmiyor ya sanki (Allah affetsin ama) bir şikayeti yok meyili var gibi geliyor

Söyleyecek bişi bulamadım doğrusu.
Üzüldüm de kız için.
Düşünemeden sürüklenerek bişeyler yaşamış..
Neden patronu 500€ istemiş ne münasebet kızı mı satıyor terbiyesiz?...

Kesinlikle öyle,meyili var gibi .50 yaşındaki adamın zenginliği ve evet dese evlilik olacaktı demesi bile bunun kanıtı.
O sapıklar maalesef bana da geldi.İyi anlıyorum o çaresizliği,küçücüktük, korkuyorduk. Ama o ilişkiye girecek kadar kendini büyük hissediyor artık korkusu yok,tek derdi sihirli bir el ona harika bir hayat sunsun.
Evet ben de isterdim.

Insan ne yaparsa kendine yapiyor aklimdan kiza kotu birseyler demek gecmedi hic bir sekilde.. uzuldum pismanligina olan olmus biten bitmis onune baksin gecmisinde kimseye zarar vermediyse uzulmesin hic daha saglam adimlar atmasi icin birden duygularina yenik dusmesin boslukta oldugu zamanlar insan yapmayacagi seyleri yapabiliyor maalesef

Ayy var ya birlikte olurken bi şey yok adamla ayrılınca kötü emellerine alet etti.Yok ya.Hadi o alet etti 50 yaşındaki adamla para karşılığı konsere gitmenin ne anlama geldiğini 19 yaşındaki bi kız pekala anlayabilir .

Biraz bile üzülmedim açıkçası üzelecek bi durum yok.Hurmalar tırmalar durumu yapcak bişey yok

Günah çıkartmış gibi geldi size sadece yardım aradığından değil. Zorlayarak bir şeyler yaşandığını sanmıyorum. Bahsettiğiniz bir Avrupa ülkesiyse orada cinsel ilişkiye bizdeki kadar "kötü emel" gözüyle bakılmıyor, iki sevgili arasında yaşanan doğal bir şey olarak görülüyor, daha rahatlar. "Şu kızı da yatağa bi atayım haaa" mantığı bizim erkeklerde mevcut, genelleme yapmıyorum ama bu düşüncede olanları Türk erkekleri. O yüzden çok mana vermeyin, "Hayatın umarım daha güzel olur ileride" deyin geçin. Sizden bir yardım beklentisi yok, bir tür günah çıkartma gibi. Size anlatma sebebi de tanımadığı ve onun karakteri, kişiliği hakkında yorum yapamayacak biri olmanız, bu kadar.

Kız fuhuşa bulaşmış !
Neyin kafası bu ? Bu adamlar içeri girmeden bu kıza rahat yok .
Eski sevgilileri de sevgili ayağına kızı kullanmış ileride bir B*k çıkarsa şaşmam .
Bulunduğu eyaleti terk etsin . Polise kimliği belli olmayacak şekilde anlaşıp durumu ihbar etsin .
Gitsin bir sağlık testi de yaptırsın . İntihar etmek çözüm değil .

Sen kiza akil vermissin yeter daha ne yapcan bu kiz seni ayakta uyutur. Acilcasi bende üzülmedim kiza ve seni tanimadigi halde böyle seyler blatmasi cok tuhaf kesinlikle uzak dur. Kiz isini degistirsin cok mu zor birsey utanma rma yokmu bu insanlarda ya. Adam göz göre göre pezevenklik yapiyor bide akrabasi olacak kiz da bunu biliyor bide yüz yüze daha nsil bakiyorlar migdesizler. Bence o isyeri ihbar etmeli bacim. O adamida.

Almanya'da ger şehirde bir kaç kerane var ve yası 18 olan kapıyı çalıp içeri giriyor ayrıca pez... dolu, fuhus klasik uyusturucu standart. Aklını basına toplamazsa bu saflıkla kötü yola kolay düşer. Cok genç kız var malesef o halde. İlk adimi atmış zaten.

ayrica karavanlarda kızlar çalışır o tarz karavanlar da var orada... belki de söylemedi yaptığının tam olarak ne olduğunu.

Arabada olan şey zorla mı olmuş kızın isteğiyle mi? Garip geldi açıkçası. Hem insan yeni tanıştığı kisiye niye hayatını anlatır ki ? Ne yapacaksınız sanki

" insan yeni tanistigi kisiye niye hayatini anlatirki" bu cumle aslinda tamda sorunu acikliyor.
Bu kizimiz herkese cok cok cok cabuk guveniyor.
Zatwn tamda bu yuzden bu kdr ust uste kazik yemis. Bi erkek seni kullandiysa sen artik tum erkeklere potansiyel sapik olrak bakarsin.
Ama kizimiz hemen guvenmeyi seciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…