yani olumsuz bişey söylemiyorm size sadece yorum içn
Ben bu topiktan bişe anladıysam noliyim.kaydirigubbakcemile
kuzum bende anladıım kadarıyla sana yazem
şimdi gelinleri kötü kayınvalide iyi niyetli
başları yanmış bu gelinlerden oğullarıda çok mutsuz
ttüühh kaka gelinler nerden geldiler :sinifsinif:
nasıl açılıyo arkadaşım konu böyle bi konu açalım
Jale özelden yazıyorum sana konu nasıl açılır, sen aç konuyu biz geliyoruz tamam mı?
Yahu durun hele....bu görümceyi kim cikarti....neyse...
Kardelen abla ogullarinin mutsuz oldugna üzülüyor....ki buda gayet normal bir durum.
Neticede her Anne evladinin mutlu olmasini ister.
Lakin yapicak birsey yok kardelen abla, evlenmek isteyen onlardi, secimini onlar yapti ve tüm arti ile eksileri ile onlarda sonuclarina katlanmak zorunda.
Ne denir daha fazla bilmiyorum...Allah yardimcin olsun
kardeş sorunum karı koca mutlulukları yok hep kavgalılılar ona üzülüyorum benim kayınvalide olarak beklentilerimi boşver evet karışmıyorum zaten karışırsam ara buluculuk edip barıştırarak karışıyorum maddi destek oluyorum falan oğluma altdan alması için telkinde bulunuyorum ilk beş yıl evlilikte olur diyorum ne dicem hiç bir anne baba olmadı boz demez bunu mu demek istiyorsunuz bende demem
kardeş sorunum karı koca mutlulukları yok hep kavgalılılar ona üzülüyorum benim kayınvalide olarak beklentilerimi boşver evet karışmıyorum zaten karışırsam ara buluculuk edip barıştırarak karışıyorum maddi destek oluyorum falan oğluma altdan alması için telkinde bulunuyorum ilk beş yıl evlilikte olur diyorum ne dicem hiç bir anne baba olmadı boz demez bunu mu demek istiyorsunuz bende demem
Şimdi özet geçeyim..
Gelinler modern takılıyor kayınvalideyi pek takmıyorlar..
Birbirlerini kıskanıyorlar, aralarındaki anlaşmazlıkların faturasını kayınvalideye kesiyorlar..
Bu yüzden kayınvalieye tavırlılar,gelip gitmiyorlar fazlaca.
Kayınvalide ise gelip gitsinler istiyor.
Oğlanlar da eşlerinden pek memnun değiller, biraz da pişmanlık var bu evlilikler için, pek mutlu değiller..
Ama oğlanlar eşleri için annelerine tavır almıyorlar gelip gidiyorlar.
Durumlar böyle, yani bize anlatılanlar bunlar..
Kayınvalide de bu durumları kendine dert edip sinir hastası olmuş durumda..
Ben de diyorum ki boşver be anacım, sen kötü birşey yapmıyorsun gelinlere, bırak yesinler birbirlerini madem, gelene kapın açık, vicdanın rahat nasıl olsa..
kayınvalideler gelinin evindeki koltuğun rengine kadar karışıp herkesin yanında canım yavrum güzelim yanlızken ben oğluma kimleri beğenmiştim ahh muhabbeti yaparsa olmuyo işte..
heee öyle desene be.
zaten zamane kızları parmaklarında oynatabilecekleri bir eş, (mümkünse ailesi eş dost akrabası olmayanından) ağzı var dili yok cinsinden kayınvalide istiyor, kimse gelmesin gitmesin, kimse karışmasın, herkes benim ağzımın içine baksın istiyor. peeeeh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?