Zayıf gelin olacağım,kararlıyım :D

Yok canım ya bundan azını yemek de sağlığından götürür mazallah pek iyi pek iyi

Kızlar bugün kendime korse aldım gelinliğimin altından giyerim diye gerçekten baya ince gösterdi beni bu halimle bile neyse bugünki menüme geçeyim
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 karper peynir ( hani şu üçgen krem gibi olan)
4 küçük ev zeytini
1tatlı kaşığı bal
Ara:
3 çilek
Öğlen:
1 adet yağsız fırınlanmış patates
1köfte.kadar beyaz et
1tabak salata
Ara:
2kare çikolata ( dayanamadım kızlar)
1 mor erik
Akşam:
2kepçe çorba
1dilim kepekli ekmek
1kibrit kutusu kadar tuzsuz peynir

Gün içinde içtiğim şekersiz çayları saymıyorum kızlar çünki kalorisi 0'mış.

Canım haklısın kalorisi sıfır ama herşeyden önce sağlıklı mı diye düşünmek lazım çok fazla çay kansızlık yapıyor biliyorsun sonra kansız gelin olursun aaa

Aslında çayı azaltsam iyi olcak ama bikere alışmışım tiryakimi oldum ne

Gelincikler hazımsızlık için papatya çayı öneriyorum size bugün bende çok işe yaradı :)

kızlar bugun sabah tok karna tartıldım iki haftada 4 kilo vermişim:))))
2 haftadır spora ara vermiştim bugun başlayacaktım ama trafik kazası geçirdim ( allahtan kmseye birşey olmadı menumu yazayım
sabah 2 dilim ekmek krem peynir 3 zeytin bir haşlanmış yumurta
öğlen canım birşey istemedi çeyrek ekmeğe krem peynir sürdüm
ara bir elma
akşam mantar ve mercimek çorbası

merhaba ben gülsüm 75 kiloyla dün diyete ve spora basladım . 16 haziranda düğünüm var 1 haziranda gelinlik almaya gidicezz zayıf bir gelin olup süzülmek istiyorumm sisko gelin olup fotgraflarıma bakıp bakıp utanmak istemiyorum bana fikirlerinizle bildiklerinizle uyarılarınzla yardımcı olur musunuz beklşyorum

Geçmiş olsun canım. Iki haftada 4 kilo bence çok güzel inşallah böyle devam edersin sporu çok yapıpta yediklerini kısma halsiz düşersin sağlığından olursun

Bence en iyi çözüm senin azimli olman
Ama az zamanın kalmış bence bundan sonra çok ciddi olman lazım canım benimde fazla 5 kilom var şimdiden başladım hazirana 3 ay kaldı :)

sizin düğünler yakınmış benim 1 senem var sevdiceğimin kollarında süzülmeme :95:

neyse bende 67yle diyete başaldım yarın 1.haftamı bitiricem ve ilk kez tartılıcam doktorum 55 kilo olcaksın dedi ama şu kadar günde olursun demedi bana kalmış o birebir uyarsam mayısta 55 olurum

benim nişanlım zayıfla dedi bu kiloyla gelinlik giydirmem sana dedi (şakasına diyo tabi ama zayıflamamı çok istiyo) ve diyoki ben senin için söylüyorum Rabbim bizede bir evlat verirse doğurduktan sonra daha kilolu olursun diyo :18:
bende inat ettim hırs yaptım zayıflıcam dedim diyetisyene gittim listemi aldım birebir uyguluyorum hergün sporumuda yapıyorum ben o gelinliğin içinde kuğu gibi süzülücem o kadar dedim ve o gün bugündür azmimle nefsimle savaşıyorum başarıcaaaam o kadar

canım istersen sanada listemi verebilirim

Listeni bizimlede paylaşırsan seviniz canım :) bende evlendikten sonra geç olmadan bebek düşünüyorum tabii rabbim verirse kilolu hamile kalırsam kesin 80 kg olurum bende o yüzden zayıflayıp incecik olmam gerek sanada başarılar diliyorum inşallah kilolarından arınırsın.

bu benim listem canım :)

sabah 8.30 : 1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta ( haftada 2-3 kez)
5 adet zeytin ( tuzsuz tercihen)
söğüş salata bol olucak ve bol limonlu yağsız
2 dilim ekmek( kepekli,çavdar,tam buğdaylı)
açık çay (şekersiz)

ara 11:00: 1 porsiyon meyve +2y.kaşığı yoğurt

öğle 13,00: 1 kase çorba yada 3y.kaşığı pilav,makarna,bulgur
4 y.k sebze yemeği (patatessiz) patatesliyse eğer taneleri sadece ve suyu yenmicek yemeklerin
salata bol limonlu yağsız yada 1 çay kaşığı yağ
2 y.k dolusu yoğurt
2 dilim ekmek ( pilav,bulgur,makarna yediysen öğlen ekmek 1 dilim olcak)

ara 16:00 1 porsiyon meyve +1 galeta kepekli

akşam 19:00 = 1 kase çorba
1 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık(ızgara,haşlama,fırında) balık küçükse 7-8 tane yenecek büyükse yarısı yenecek et 1 avuç içi kadar tavuksa 2 avuç kadar :)
salata bol ve limonlu yağsız
2 y.k dolusu yoğurt 1 dilim ekmek

ara 21.30: 1 porsiyon meyve+1 galeta+1 ç.bardağı süt

notlar=her öğünden önce ve sonra mutlaka 1 bardak su iç
45 dk yürüceksin hergün
akşamları kesinlikle pilav makarna türü yenmicek
şekerden uzak durucaksın
hazır meyve suları asla içmiceksin

spor olarak ta youtubea walk at home yaz leslie ile yürüyosun evde çok güzel eğlenceli :) istersen 5 mile ile başla istersen orda part 1 2 3 vs var ordan 1 ve 2yi yada 1 2 3 yaparsın 45 dk yürüyosun :) karnnada streç film sararsan daha iyi olur ben öyle yürüyorum bugün başladım bu spora ve streçe

Listen çok sağlıklı canım evde kendi çapımda spor yapmaya çalışıyorum işte aram pek iyi degil sporla

bende bu konuda kararlıyım canım,zayıf gelin olacağız merak etme :)))))

evet listem saglikli bugun tartilcaaaam bakalim kac verdim. 1 haftadir agzima seker vs hic bisey surmedim cikolataya asik olan ben aklima bile gelmedi oyle bi listeki aklina pasta felan geldiginde vijdan azabi cektiriyo :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…