merhaba kızlar bende bi yaz gelni olacağım için sızınle beraber devam edebilirmiyim?yalnız ben kilo vermekte çok zorlanıyorum cuma günü diyetisyene gittim adama zor kilo veriyorum dedim o bana drek hazır bi liste verdi nasıl birşey uygulasam bilemiyorum ayda 6 _8 kilo vermek istiyorum szce zormu olur sporda yapıorum banada yardım edin ya
Öğle yemeği daha dolgun olabilirdi canım ara öğün gibi değil de ana öğün gibi.Kızlar bugünki menüm şöyleydi
Sabah:
1 yumurtadan yapılmış az peynirli unsuz bol maydanoz ve yeşil soğanlı zavallı gelin adayı omleti :))
Öğle:
1 diyet bisküvi
1avuç leblebi ( çok tok tuttuğu için başka bişey yemedim)
Akşam:
Yarım tabak çok azcık mantı
1 bardak ayran
Geceyi 1 diyet bisküvi yada meyveyle kapatırım.
Kızlar bugün çokmu az yemişim? Ama kendimi tok hissesiyorum yağ yakalım derken kaslardan olmayayım
Bugün feci halde düzensiz bir gün geçirdim yemek anlamında
Kahvaltıda bir kase nesfit ,öğle yemeğinde bir dilim börek ve kek((,akşam yemeğinde fırında patatesli köfte ve yağsız mevsim salata
Ara öğünleri tamamen atladım bugün ama yarın bugünkü hatayı telafi edeceğim inşallah
Hoşgeldin aramıza canım. Bende aynen senin gibi zor kilo veririm 5 kg fazlam var yaza kadar veririm inşallah. Ayda 5kg vermek en sağlıklısı diye düşünüyorum sporda yapıyormuşsun kolay verirsin ama kendini aç bırakma
canım çok teşekkür ederim valla moral verdin sende umarım verirsin kilolarını gerçi acıcıkmış senin :)))
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin inan bende sen gibiydim bana dünyanın en zor şeyi diyet yapmak gibi geliyordu ama verdikçe keyfine doyamıyorumm inan kimerhaba arkadaşlar..ben de sizdenim.. 24 mayısta düğünüm ve benim 4-5 kg vermem gerekiyor..ama beceremiyorum yapamıyorum..önce inanmam lazım..tutamıyorum işte kendimi..inşallah başarabilirim(
merhaba arkadaşlar..ben de sizdenim.. 24 mayısta düğünüm ve benim 4-5 kg vermem gerekiyor..ama beceremiyorum yapamıyorum..önce inanmam lazım..tutamıyorum işte kendimi..inşallah başarabilirim(
merhaba kızlar bugunku menum
SABAH kalkar kalkmaz 2 bardak su 1 dlim tahıllı ekmek peynir(krem-tulum) zeytin 2 bardak çay kahvaltı sosu
ÖĞLE 2 haslanmıs yumurta bir dilim ekmek
AKŞAM 1 kase kuru fasulye 3 kasık bulgur pilavı kızlar 15 tatilden önce jullıan yapıyordum tatilde baya bi ara verdim şimdide zumba ve jullian yapcam ağırmı olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?