Zayıf gelin olacağım,kararlıyım :D

Hoşgeldin aramıza canım. Bende aynen senin gibi zor kilo veririm 5 kg fazlam var yaza kadar veririm inşallah. Ayda 5kg vermek en sağlıklısı diye düşünüyorum sporda yapıyormuşsun kolay verirsin ama kendini aç bırakma

Kızlar bugünki menüm şöyleydi
Sabah:
1 yumurtadan yapılmış az peynirli unsuz bol maydanoz ve yeşil soğanlı zavallı gelin adayı omleti :))

Öğle:
1 diyet bisküvi
1avuç leblebi ( çok tok tuttuğu için başka bişey yemedim)

Akşam:
Yarım tabak çok azcık mantı
1 bardak ayran

Geceyi 1 diyet bisküvi yada meyveyle kapatırım.

Kızlar bugün çokmu az yemişim? Ama kendimi tok hissesiyorum yağ yakalım derken kaslardan olmayayım

Öğle yemeği daha dolgun olabilirdi canım ara öğün gibi değil de ana öğün gibi.

Bugün feci halde düzensiz bir gün geçirdim yemek anlamında
Kahvaltıda bir kase nesfit ,öğle yemeğinde bir dilim börek ve kek((,akşam yemeğinde fırında patatesli köfte ve yağsız mevsim salata
Ara öğünleri tamamen atladım bugün ama yarın bugünkü hatayı telafi edeceğim inşallah

Kızlar bem zayıfladığımı hissediyorum :)
Ama tartım bozuk korkumdan tartılamıyorum ayyy hep böyle devam etse.

Büşracım bende aynen senin gibi hiç ara öğün yapmadım bugün araları dolduracağım kendimizi aç bırakmayalım kızlar.

canım çok teşekkür ederim valla moral verdin sende umarım verirsin kilolarını gerçi acıcıkmış senin :)))

kızlar yaklaşık 2 haftadır tartılmıyorum ama okuldaki bütün öğretmen arkadaşlarım çok iyi zayıfladın dediler inanılmaz mutlu oldum :

bende tartılmıyorum çünki tartım fazla gösteriyor 10 gündür diyetteyim herkes zayıfladın diyolar ay çok güzel bir duygu kızlar.

Kızlar benimde harika haberlerim var uzun zamandır görmediğim bir öğretmen arkadaşım beni görünce senin diğer yarın nereye gitti dedi Ayyyy bu mükemmel bişey gerçekten ama bir sorunum var kızlar ben kabız oluyorum sürekli ne yapacağım bilmiyorum kuru kayısı incir filan hiç fayda etmiyor yanlızca mercimek köftesi iyi geliyor ama oda devamlı yenmez ki canıım
Gelelim bugünkü menümüze
Sabah:Klasik peynir,zeytin,az reçel,az kahvaltı sosu,menemen ve 1 bardak şekersiz çay canım ekmek istemedi yemedim
Ara öğün:Yoğurdun içine kuru kayısı doğradım mis oldu mis
Öğle:Fırında köfte patates(2 köfte ve çok az patates),1 kepçe şehriye çorbası
Ara Öğün:1 avuç kabak çekirdeği
Akşam:1 kepçe ezogelin,azıcık spagetti

merhaba arkadaşlar..ben de sizdenim.. 24 mayısta düğünüm ve benim 4-5 kg vermem gerekiyor..ama beceremiyorum yapamıyorum..önce inanmam lazım..tutamıyorum işte kendimi..inşallah başarabilirim(

KIZLAR HERŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR BU SABAH TARTIDA 67,7Yİ GÖRDÜM YAVAŞ AMA SAĞLIKLI GİDİYOR HERŞEY ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM :))
Sabah:Çeyrek simit,3 zeytin,1 kaşık reçel,1 kaşık acuka
Ara:1kase kuru incir ve elma doğranmış yoğurt
Öğle :2 kaşık pilav,4 kaşık susuz nohut,1 bardak yoğurt
Ara:2 adet galeta
Akşamada somon ve salata inşallah

merhaba arkadaşlar..ben de sizdenim.. 24 mayısta düğünüm ve benim 4-5 kg vermem gerekiyor..ama beceremiyorum yapamıyorum..önce inanmam lazım..tutamıyorum işte kendimi..inşallah başarabilirim(
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin inan bende sen gibiydim bana dünyanın en zor şeyi diyet yapmak gibi geliyordu ama verdikçe keyfine doyamıyorumm inan ki

Diyetime iki gün ara verdikten sonra bugün tekrar başladım ve bu iki günde hiç kilo almadığımı hissediyorum yaşasınn
Bugünki menüm şöyleydi kızlar.
Sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1adet karper peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Öğlen:
6 kaşık taze fasülye yemeği
1dilim ekmek
Ara:
Iki kaşık un helvası ( ilk başta çok pişman oldum ama sadece 178 kcal)
Akşam:
5 kaşık yoğurtlu makarna
5 kaşık taze fasülye
1dilim kepekli ekmek.

Çokmu yemişim kızlar

Hoşgeldin canım benimde 4-5 kg vermem gerek ama bana 45 kg vermek
gibi geliyor inan günlük menülerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

merhaba kızlar bugunku menum
SABAH kalkar kalkmaz 2 bardak su 1 dlim tahıllı ekmek peynir(krem-tulum) zeytin 2 bardak çay kahvaltı sosu
ÖĞLE 2 haslanmıs yumurta bir dilim ekmek
AKŞAM 1 kase kuru fasulye 3 kasık bulgur pilavı kızlar 15 tatilden önce jullıan yapıyordum tatilde baya bi ara verdim şimdide zumba ve jullian yapcam ağırmı olur sizce

kızlar haftasonu ev eşyası bakıyorduk baya bi yorulduk bi gelinlikçinn önünden geöçerken eşim aaa bak gelinliklere dedi gözlerim ışıldadı heralde hadi girip bakalım dedi girdik geçen senenin modelleri vardı hepside 2. el çok heveslendim deneyebilirmiyim dedim tmm dedler o kadar heyecanlandımki bi tane bol taşlı gelinliği denedim 38 beden tabi arka kapanmadı :)))) ama olsun ya ben hep iğrenç bi gelin olcam gelinlik bu kiloyla bana yakışmaz diyordum bakmıyordum korkuyordum hep gelinlikten acayip stres yapıyordum ama gelnlikle eşim görünce 2 dk konuşamadı sadece bakakaldı sonradan dedi dilim tutuldu diye :))))9 dahada bi heveslendim vercem bu kiloları temmuza kadar 60 olcam kararlıyım yapacam

Canım sendemi ara öğün yapmadın aralar çok önemli. Eğer alışkınsa vücudun bu tip sporlara tabiki yapabilirsin ama birden bire yıpratma kendini çabuk sıkılmaman için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…