- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
istersen keten tohumunu dene tokluk hissi verip çok yemeni önlüyo bende kullanıyorum:))
null O halde hoşgeldin adaşımPuding yapıp yemek istiyorum tatlı krizim geldi uygun mu sizce
aaaaaacanım geç yazdım biraz kusura bakma
2yemek kaşığı kakao
1su bardagi tam buğday unu
5su bardagi süt
bunları tencereye koy içine
1su bardagi tatlandirıcı ekle
bu tariften yaklaşık 4 kâse puding çıkıyor :)
Canımm no panikBusra menunu begendim ama helvadan sogut kendini,basima ne geldiyse o helvadan geldi cunku sutun olsun ye dediler yedimde yedim yedimde yedim sonra gelsin kilolar halbuki alakasi yok bol su icince zaten sutum oluyo,hatta diyetteyim diye sutumde azalma olmadi yeterki bol su iceyim,kizlar bu arada bi gun tarti gunu belirleyelim vucut olcumude yapalim,tamammi gelincikler
Hoşgeldin canım :)Tüm gelincikler burda zatenkızlar ağustosta düğünüm var çok fazla verilecek bi kilom yok aamaa kilo almaya cok müsaitim ve yemek yemeyi tatlıyı abur cuburu çok seviyorum bi yandan da incecik bi gelin olmak istiyorum hem koruma hem de 2-3 kilo verebilirsem çok iyi olacak en azından kendime hakim olmalıyım.beni de aranıza alın
sabah ilk kalkınca 1 kepekli galeta bir fincan form çayı
kahvaltı iki dilim dost ekmeğinden domates salatalık bir dilim beyaz peynir ile tost ve çay
ara öğün 1 yeşil elma
öğlen 1 elma 1 havuç zaamanım kısıtlı dışaardan yemek istemiyorum onun için evden getrdm
Sabah iki kuru incir ılık su
Kahvaltı:İki dilim kepek ekmeği arasına kaşarlı tost :))+1 bardak şekersiz çay
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:1buçuk kepçe şehriye çorbası+2 adet fırında köfte
Ara:1 kase yoğurt
Akşam:1 kepçe şehriye çorbası+çok çok az patates yemeği
Su da içtim ama zorla kızlar( Uf bu yediklerim bana çok az gelmeye başladı sanırım sıkılıyorum:/
Tamam canım tavsiyeler için teşekkür ediyorum hakikaten de dediğin gibi oluyor yaşamdan soğutuyor yemeksizlik vallahicanm haklısın biraz az aslında bende diyete başladım dıyınce bu kaadar azaltıyorum sonra da o kadar çok özlüyorm ki yiyemedğm şeyleri saldırıyorum abur cubura o daha kötü oluo biraaz daa artırablrsın
Ne demek canım buyur gel seve seve :)) Menülerini heyecanla bekliyorumm.........Selam kızlar benimde haziranın 26 snda düğünüm var ve benim zayıflamam gerekaslında o kadar kilolu değilim 1.62 boyundayım bir hafta önce diyete başladım ve başlamadan önce 62 kiloydum ama tartılmak istemiyorum çünki moralim bozuluyo benide aranıza alın kızlar bende zayıf gelın olucammm
Ne demek canım buyur gel seve seve :)) Menülerini heyecanla bekliyorumm.........
Süper canım devam :)))Teşekkür ederim canım.
Bugünki menüm şöyle
Sabah:
1 haşlanmış bütün yumurta.
1 dilim kaşar peyniri.
1dilim kepekli ekmek.
1 tatlı kaşığı bal
Iki dal maydonoz yeşil soğan
Öğlen:
1 kepçe az tuzlu mercimek çorbası.
1dilim kepekli ekmek.
Ara:
Bir bardak light süt.
4 kaşık mısır gevreği ( kalorisi çok az vede çok tok tuttu beni)
Akşam:
1,5 kepçe sebzeli bulgur çorbası ( çorba beni tok tutuyo kızlar o yüzden iki öğünde de çorba içıyorum.
Ara:
Belki diyet bisküvi yerim.
Not: günde iki litre su içiyorum tuvaletle arkadaş oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?