Zayıf gelin olacağım,kararlıyım :D

Kızlar merhaba,
Dün pansiyonda nöbetciydim yazamadım bugünkü menümü yazayım
Sabah kahvaltısında küçük bir parça peynir,3 zeytin,çok küçük bir dilim helva,1 bardak şekersiz çay (kepek ekmeğimi unuttuğum için ekmeksiz kahvaltı yaptım o yüzdende 3 tanecik patates kızartması kaçamağı yaptım )
Eve gelip 1 saat spor yaptım üzerine öğle yemeğinde sıcacık 1 kase mercimek çorbası yedim.
Ara öğünde 1 elma tükettim
Akşam yemeği:Ton balıklı salata,1 kepçe arpa şehriye çorbası,3kaşık ıspanak yemeği,yoğurt
Bol bol su :)

null O halde hoşgeldin adaşım Puding yapıp yemek istiyorum tatlı krizim geldi uygun mu sizce

canım geç yazdım biraz kusura bakma

2yemek kaşığı kakao
1su bardagi tam buğday unu
5su bardagi süt
bunları tencereye koy içine
1su bardagi tatlandirıcı ekle

bu tariften yaklaşık 4 kâse puding çıkıyor :)

Busra menunu begendim ama helvadan sogut kendini,basima ne geldiyse o helvadan geldi cunku sutun olsun ye dediler yedimde yedim yedimde yedim sonra gelsin kilolar halbuki alakasi yok bol su icince zaten sutum oluyo,hatta diyetteyim diye sutumde azalma olmadi yeterki bol su iceyim,kizlar bu arada bi gun tarti gunu belirleyelim vucut olcumude yapalim,tamammi gelincikler

aaaaaa Busracim emin misin bir su bardagi tatlandirici bana biraz fazla geldi yaaa gel sunu yarim su bardagi yapalim hos o bile cok daaaaa

Canımm no panik Helvayı pek sevmem ama dün pansiyonda nöbetçiydim ekmeğimi götürmeyi unutmuşum beyaz ekmek de yemeyim dedim baktım 3 zeytin,1 kibrit kutusu peynir de dişimin kovuğuna gitmiyor azıcık helva yiyeyim bari dedim:) Ama asıl kaçamağı bugün yaptım tavada mezgit yedim tek tutulur yanı zeytinyağında kızarması Ama bu kendimi affettirmiyor biliyorum Velhasıl bugün neler yedik içtik anlatalım bakalım
Sabah:Kepek unundan yapılmış çok küçük bir parça krep,1 kk light peynir,2 zeytin
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:1 kase yoğurtlu çorba,3 kaşık pırasa
Ara:5-6 tane badem
Akşam:Yağsız ama tuzlu salata,veeee malesef yağda kızarmış mezgit

geçen hafta 57.5tim bu hafta 56.2
sanırım geçen hafta reglin verdiği şişkinikte vardı
birazda dikkat etmemin faydası oldu sanırım
bir de spora başlayabilsem tam süper olacak

Sabaheynir,zeytin,yumurta,galeta,yeşil çay
Ara:2 Kuru incir,ılık su
Öğle:1 kase yeşil mercimek çorbası
Ara:1 elma
Akşam:1 kepçe şehriye çorbası,3 adet kıymalı kara lahana dolması :)) ,yarımda kırmızı biber dolması,yoğurt,salata

kızlar ağustosta düğünüm var çok fazla verilecek bi kilom yok aamaa kilo almaya cok müsaitim ve yemek yemeyi tatlıyı abur cuburu çok seviyorum bi yandan da incecik bi gelin olmak istiyorum hem koruma hem de 2-3 kilo verebilirsem çok iyi olacak en azından kendime hakim olmalıyım.beni de aranıza alın

sabah ilk kalkınca 1 kepekli galeta bir fincan form çayı

kahvaltı iki dilim dost ekmeğinden domates salatalık bir dilim beyaz peynir ile tost ve çay

ara öğün 1 yeşil elma

öğlen 1 elma 1 havuç zaamanım kısıtlı dışaardan yemek istemiyorum onun için evden getrdm

Hoşgeldin canım :)Tüm gelincikler burda zaten Umarım kilonu korursun düğüne kadar...

Sabah iki kuru incir ılık su
Kahvaltı:İki dilim kepek ekmeği arasına kaşarlı tost :))+1 bardak şekersiz çay
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:1buçuk kepçe şehriye çorbası+2 adet fırında köfte
Ara:1 kase yoğurt
Akşam:1 kepçe şehriye çorbası+çok çok az patates yemeği
Su da içtim ama zorla kızlar ( Uf bu yediklerim bana çok az gelmeye başladı sanırım sıkılıyorum:/

canm haklısın biraz az aslında bende diyete başladım dıyınce bu kaadar azaltıyorum sonra da o kadar çok özlüyorm ki yiyemedğm şeyleri saldırıyorum abur cubura o daha kötü oluo biraaz daa artırablrsın

günaydın gelincikler karınca belli seksi kalçalı az kalorili musmutlu bir güne

Bugün yediklerimi yazmayacağım kızlar zira utanıyorum ( Veli ziyaretine gittim o kadar tembih etmeme rağmen sevgili velim döktürmüş hatrı kalmasın diye azıcık ondan azıcık ondan derken birde baktım tabağı yarılamışım uf uf uf :/ Ama iyi haberim de var.71.1 ile başlayan yolculuğumda bu sabah itibariyle tartıda 68.8'i gördüm E bu da ilk 10 gün için fena sayılmaz sanırım.

Tamam canım tavsiyeler için teşekkür ediyorum hakikaten de dediğin gibi oluyor yaşamdan soğutuyor yemeksizlik vallahi

Selam kızlar benimde haziranın 26 snda düğünüm var ve benim zayıflamam gerek aslında o kadar kilolu değilim 1.62 boyundayım bir hafta önce diyete başladım ve başlamadan önce 62 kiloydum ama tartılmak istemiyorum çünki moralim bozuluyo benide aranıza alın kızlar bende zayıf gelın olucammm

Ne demek canım buyur gel seve seve :)) Menülerini heyecanla bekliyorumm.........

Ne demek canım buyur gel seve seve :)) Menülerini heyecanla bekliyorumm.........

Teşekkür ederim canım.
Bugünki menüm şöyle
Sabah:
1 haşlanmış bütün yumurta.
1 dilim kaşar peyniri.
1dilim kepekli ekmek.
1 tatlı kaşığı bal
Iki dal maydonoz yeşil soğan

Öğlen:
1 kepçe az tuzlu mercimek çorbası.
1dilim kepekli ekmek.

Ara:
Bir bardak light süt.
4 kaşık mısır gevreği ( kalorisi çok az vede çok tok tuttu beni)

Akşam:
1,5 kepçe sebzeli bulgur çorbası ( çorba beni tok tutuyo kızlar o yüzden iki öğünde de çorba içıyorum.

Ara:

Belki diyet bisküvi yerim.

Not: günde iki litre su içiyorum tuvaletle arkadaş oldum :)))

Süper canım devam :)))

merhaba kızlar bende bi yaz gelni olacağım için sızınle beraber devam edebilirmiyim?yalnız ben kilo vermekte çok zorlanıyorum cuma günü diyetisyene gittim adama zor kilo veriyorum dedim o bana drek hazır bi liste verdi nasıl birşey uygulasam bilemiyorum ayda 6 _8 kilo vermek istiyorum szce zormu olur sporda yapıorum banada yardım edin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…