- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
Haklısınız sinir oluyorum sürekli şuran şöyle buran böyle buranda şu var diyenlere.. İnsanı kendini olduğu gibi sevmesine iziin vermiyorlarInsanlar bi garip.zayıf olursun zayıfsın derler,kilo alırsin kilolusun şiştin derler.millete göremi yasayacagiz.önemli olan aynaya bakınca senin nasıl hissettigin
Yok zayıfsın kilo al kilo al diyorşar kötü görünüyorsun anlamındaBunda takacak ne var,zayıfsın denmiş işte.
Şişkosun dense daha mı hoşuna gidecek
Ayrıca morel değil moral.
Yok zayıfsın kilo al kilo al diyorşar kötü görünüyorsun anlamındaBunda takacak ne var,zayıfsın denmiş işte.
Şişkosun dense daha mı hoşuna gidecek
Ayrıca morel değil moral.
Yaşım 19Yas kaç? Küçük değilse, dolgu :)
Onlar kötü bir şey görmek istiyorlarsa aynaya baksınlar,daha çok görürler kötüyü.Yok zayıfsın kilo al kilo al diyorşar kötü görünüyorsun anlamındateşekkür ederim çok dikkat etmeden yazdım
Akrabalarım her yanımı eleştirmekle meşgullerkiyamam ya 19 yasinda kiza ne diye böyle seyler söylüyorlar ya, ne kadar "kötü" gözükebilirsin genceciksin takmaaa kafana...
Akrabalarım her yanımı eleştirmekle meşgullerkiyamam ya 19 yasinda kiza ne diye böyle seyler söylüyorlar ya, ne kadar "kötü" gözükebilirsin genceciksin takmaaa kafana...
Akrabalarım her yanımı eleştirmekle meşguller
Onlar yüzündrn habire yiyorum
makyaj hilelerine bak. yüzünü daha toplu gösterecek allık nasıl sürülür, hangi renk fondoten nereye sürersem şöyle olur gibi..Gerçekten tak etti bu psikolojimi bozuyor. Sürekli sürekli sürekli ........yüzümden kilo almıyorum yüzüm zayıf vücudum normalBana sürekli zayıfsın demeleri morelimi bozuyor herşeyi çok kafaya takan biriyim çok üzülüyorum .Ne yapmalıyım
Hahahahahaha çok tatlı yorumunuzbana da "çook zayıfsıan, çocuk gibisin, kadın dediğin ele gelecek" vs vs diyen balık etli (?) arkadaşlar, 2 dk sonra zayıflamak için içtikleri hapları, yedikleri acayip mamaları konuşuyorlar ya çok ironik oluyor
ben de uzun süre şişkoydum biliyorum, 38 beden zayıf geliyor sen şişkoysan mesela, 40 beden normal, 36-34 e b.k atıyorsun içten içe, çünkü kendini ancak öyle avutuyorsun
aslında özetle kilon kaç olursa olsun kimsenin eleştirme hakkı yok, ama susturmak ve bozmak için çok zayıfsın diyenlere ay teşekkürler, sen de tosun gibisin darısı başına diyebilirsin, belaltı vurana belaltı dalmak mübahtır
Hahahahahaha çok tatlı yorumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?