- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Kesinlikle öyle. Ben de tıpkı senin gibi ekmek hiç yemezdim kahvaltı dışında bu beni daha çok şekere sevketmiş meğer. Şimdi tostu Öğlen yemeği olarak yiyorum mesela. Pilavdan makarnadan 3-4 Kaşık tüketiyorum. Kaç gündür doğru düzgün tatlı yemedim. Yesem bile dondurma harici pek yemiyorum. Çok Haklısın canım. Ekmeği kısmak ama tatlı yemek çok da Anlamlı değil. Şeker yerine karbonhidrat tercih ederim :)
Günlük ya bugün şöyle güzel bir kahvaltı yapacaktım ama öğrenci erken geldi benim. Hemen 1 kase nesfit içine biraz yulaf ezmesi karıştırdım. Yiyorum şimdi. Bugün geç kalktım çünkü her yerim ağrıyor. 4 gün regl olup ara verdim diye sporu ara vermeden yapıyordum ama bünyem bu kadar hırsı kaldıramadı normalde Cassey haftada 1 ara veriyor :) ben bugün sadece 30 days challenge ları yapıp bırakcam. Vücudumun buna ihtiyacı var. Dayanamayıp yürürsem falan Kızın bana ya çok abarttım
Evet canım ya ne hırsı bendeki anlamıyorum ki aşırı bir kilo problemim yok vermem gereken 3-3.5 kilo kaldı, yavaş yavaş hallederim işte bir anda hırsa geldim bunu kaybedersem tekrar eski halime dönerim diye korkuyorum. Ama öyle olmayacak. Tekrar 47 kilo olup bunu koruyacağım az kaldı :)Canım sporun fazlası da zarar biliyorsun. Kendine biraz müsade et kasların esnesin, kendine gelsin. :) Bir de bıkkınlık oluşur falan mazallah.Dikkat et. :)
Ne Saçma yedim bugün ya :)
Akşam yemeği yemek istemedim kahvaltı ve Öğlen de zaten adam gibi yemek yememiştim.
Önce 2 Kaşık light dondurma yedim
Sonra yaptığım minik simitlerden yedim bir tane ardından Ankara halk ekmeğinin sağlıklı cipslerinden yedim 1 paket 100 kcal bayılıyorum Yağı falan az, fırınlanmış...
Şimdi de sütle leblebi yiyorum
Az mı yedim çok mu bugün anlamadım vallahi akşam yemeği yemezsen Sonun böyle olur
Neyse olur arada böyle en azından Zararlı Şeyler tüketmemişim :) yarın tam gaz devam :)
Bugün ikimiz de biraz saçmalamışız :)
Şöyle bir şey var, ben öğünde yemek yemeyip atıştırmalık geçiştirmeye çalışırsam adam akıllı doymuyorum ve sürekli atıştırıyorum. Belki sende de öyle olmuştur.
Yarın son gaz devammm.
basarilaarr :)Sabahın köründe deneme Sınavına gidiyorumdışarıda poğaça yemektense evde kepeklı tost ekmeğimden tost Yaparım! Kahvaltım sadece tost :) çıkıyorum birazdan bol hareketli bir gün olacak günlük....
Teşekkür ederim canımmbasarilaarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?