- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Haha aynen bende bilemedim sansmi sansizlikmi :) Ama yemesi keyifli yaa :)
Vallaha sabah'dan beri kipiramadan oturunca kendi kendime fark ettimki ne kadarda cok hareketsiz kaliyorum yaa, hemde uzun sure. Gobegimin nedeni buu kesinliklee !
Suan beynim tam dinamik halde haha ve butun kipiramadan gecirdigim gunlerim gozumun onunden geciyor. Cok yazik gercekden, insallah zaman gecdikce tekrar hamlamam :)
Akşam yemeği
1 buçuk kepçe yoğurt Çorbası
Avuç içim kadar lavaşa lor peyniri ve light jambon dürümledim çorbayla yiyorum :)
Yanına da bol domates, biber
Bugün amma iradeliyim ya canım çekmiyor hiçbir şey :)
Akşam yemeği
1 buçuk kepçe yoğurt Çorbası
Avuç içim kadar lavaşa lor peyniri ve light jambon dürümledim çorbayla yiyorum :)
Yanına da bol domates, biber
Bugün amma iradeliyim ya canım çekmiyor hiçbir şey :)
Sen atlatırsın inanıyorum sana. Ama Bitter Çikolatasız olmaz bak (burada mecaz oldu biraz)Supersin !! Canim yogurt corbasi cekdi bak .. :)
Bende bir kahve molasi yaptim az once, ofisde siyah cikolatam falan hicbisey alamadim, boyle idare ettim. Aksam yemegini nasil atlaticam acaba :)
Afiyet olsun tatlım. Bence de ye zira akşam gözlemeye saldırmak istemediğini çok iyi biliyorumAfiyet olsun canım, iradeye bir maşallah.
Ben bayılıyorum öyle lavaştır, tosttur. Pratik, lezzetli, güzel yemeklerGidip bir şeyler yiyeyim ben.
Spor: toplam 47 dk
28 days challenge pilates day 18
30 days challenge flat abs day 17
30 days challenge butt lift day 17
30 days challenge thigh slimming day 11
30 days challenge streching day 4
Ayrıca kol çalışmadım bugün kollarım feci ağrıyor, biraz bacak çalıştım.
Yarın dinlenme günü yapacağım böyle giderse kolum fena..
Ya baktım sınavlar falan olmuyor, iş bulamıyorum. Açıcam arkadaşım kendime bir spor merkezi kendimi spora adıycam. Böylece yaşam boyu Fit kalırımsportmen kızımız ya, maşallah!!
Ya baktım sınavlar falan olmuyor, iş bulamıyorum. Açıcam arkadaşım kendime bir spor merkezi kendimi spora adıycam. Böylece yaşam boyu Fit kalırım
Aynen. Burada sürünüyorum sınav sınav diye anca ye kilo al sınava hazırlancam diyeZaten hayattaki en büyük hatamız ya bir kişisel eğitmen falan olsaydık, düşünsene hem fit kalıyorsun, hem insanların fit olmasını sağlıyorsun, hem de para kazanıyorsun. Şahane valla.
Sabah sporum
28 days challenge pilates day 19
30 days challenge flat abs day 18
30 days challenge butt lift day 18
30 days challenge thigh slimming day 12
30 days challenge streching day 5
Tamamlandı !!!!
Kol,bacak,kalça çalışıldı.
Toplam:40 dk
Bugün beni öldürdü bir videosu vardı ki güya 4 dk hiç durmadan iki hareket yapıyorsun aynı anda ayyy çıldırdım onu yapana kadar
Kahvaltı
1/4 lavaş ile lorlu kaşarlı tost
3 dilim domates
2 yeşil zeytin
Yeşil Çay
Evde mükemmel bir Mayalı poğaça ve ev Yapımı ekmek var günlük . Ama Napıyoruz? Yemiyoruz. Napıyoruz ? Mutfaktan uzak duruyoruz. Napıyoruz ? Kendimize lavaştan hafif alternatif yaratıyoruz..
Supersin yaa sabah sabah, ben bir 10dk daha uyuyayim derken sen kalkip sporunu yapmissin :) Helal sana !!
Kahvaltinda gûzelmis, baya dengeli gidiyorsun
Ve o pogacalar, ekmekler devamli oluyor zaten, amaç direnmek, dayanmak :)
Dun aksamki menumu yazayim bende buraya:
Balik + yarim dilim ekmek + salata
Bende bu sabah bir tartiya cikayim dedim ana ne goreyim, 52 kilo, dunden bugune bir kilo atmis :) Aksam hafif yemenin artilari :)
Bu guzel haberden sonra kahvalti yapmaya gittim:
Yarim sekerli nescafé ve yaninda hazir sekerli waffle gibi bisey :)
Moralim yerine geldi ya, yavas yavas gidicek bu kilolaaar :)
Menü süperi Balık. Çok sağlıklı. Afiyet olsun arkadaşıma :)
Çok güzel bak dün 53 diyordun :) bizim kilo sandığımız aslında vücudumuzun su tutması yediğimiz içtiğimiz besinlerin içerisindeki tuz oranından Kaynaklı. Sen bir başladın düzenli beslenmeye hemen tartıda yansıdı :) tebrik ederim seni. Ay o Waffle msı şeylere bayılırım benafiyet olsun. Devamı da gelecek inşallah
Afiyet olsunnn :)Evet yaa o bir kilo suydu galiba, ve yanlis besinlerle vucuduma yerlesmeye baslamisdi... Ben simdi bu verilen bir kiloyu sabitlemeye bakicam, yoksa hemen tekrar alirim :)
Simdide kafeteriaye birisi lokum koymus, dayanamadim aldim bir tane hehe uzerinede bir yesil cay içicem oooh miiis :)
Afiyet olsunnn :)
Ben de bir yeşil Çay içeyim bari. Yiyesim yok hiç bugün Öğlen yemeği yemiycem. Erik falan yerim olmazsa meyve atıştırırm. Bu ne iştahsızlık hayret
Olur öyle hem ne güzel patatesleri bitirmemişsin, Ekmeğini yememişsin. Ben olsam hepsini yerdim çok iradesizim. Maşallahın varOlur oyle arada istahsizlik, canin istemiyosa yeme, canin cok istediginde yersin telafisi olur :)
Bende iste yemekhanede yemenin zorluklarini yasiyorumHamburger vardi bu ogle tavuklu, yaninda patates kizartmasi ve lahana havuc salatasi. Aldim dayanamadim... Artik ekmegin ustunu yemedim, patatesleri bitirmedim, salata ayni sekilde oyle dengelemeye calisdim. Tatli bolumunun onunden gecerken banaçok fena bakiolardi yaa, ama onlara bari direnmem gerek diyerekden tatli almadim.
Aksam menumle telafi edicem artik bu kacamagi. Haftanin kacamagi olarak sayiyorum.
Birde burda havalar sogudu aniden, insanin istahi aciliyo resmen :s Alisasiya birazcik zorluk cekicem gibi ...
Olur öyle hem ne güzel patatesleri bitirmemişsin, Ekmeğini yememişsin. Ben olsam hepsini yerdim çok iradesizim. Maşallahın varArada bir yapmak gerek böyle :) yaaa soğuklar gelince tabi insanın bir iştahı Açılıyor. Benim de yakında öyle olur. Yazın vazgeçilmezi dondurma, kışın ise kestane benim için :))) ama artık dengeli yemem Lazım bir oturuşta yarım kg kestane bitirecek kapasitem var çünkü bir versek şu kiloları ya :) böyle az kilo kalıp veremeyince sinir oluyorum ben
Cok tesekkur ederim arkadasim, guzel motivasyon veriyorsun insana :)
Bende kestane delisiyim yaa, yumsak yumsak ooh mis gibi :) Bir yerden yeyipde baska yerden kisarsak bisey olmaz, maksat ipin ucu kacdi diyerek butun gunu bozmamak
Aynen ya, kaldi surda bir 4 kilo gitmiyooor.
Ama bu ayin sonunda 2 kilo vermis olmak istiyorum. Bir 50ye varsam, o bile yetecek gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?