- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Yemek yemedim bugün ya iştahım yok hiç
Yarım acı badem kurabiye yedim öğle ile duruyorum. Başka bir şey yer miyim bilmiyorum yorgunum kalkacak halim yok :)
Spor: 12.000 adım 9 km yürüyüş
28 day challenge pilates day 17
30 days challenge flat abs day 16
30 days challenge butt lift day 16
30 days challenge thigh slimming day 10
30 days challenge streching day day 3
Done!!
Ayrıca kol, bacak,kalça çalışıldı.
Toplam: 50 dk
Teşekkür ederim canıııımm en iyisi İkimiz de idol olalım, sonra Fıstık gibi olalııım böyle en fitindennSüper gidiyorsun valla. Asıl sen benim idolümsün!:)
Waaowwww şimdiki Aklım olsa mutlaka okuyacağım mesleği seçmişsinAyy kendimi gördüm. Benim de boyum konu sahibi sana yakın şu anki kilom 51. 55ten düştüm yaz başladığından beri sporla ve yapmaya çalıştığım diyetlerle. Ben de aynı böyle kısa olduğum için 50 kilonun üstü beni de hemen rahatsız eder. Çok güzel motive etmişsin kendini. Benim motive olmada sıkıntım oluyor yoksa yaz başından beri hiç bozmasam rejmi sporu şu an 47 48 olmuştum kesin. Bir de bu sene beslenme ve diyetetik okuyacağım o yüzden fit bir şekilde başlamak istiyorum üniversiteye ve çok az kaldıTakipteyim konunu haydi başarılar sana da bana da
Günlük buralarda yalnız kaldım ben yayine de yoluma devam benim gibi pozitif enerjili birinin günlüğü olumlamalar olmadan olmaz.
Ben sağlıklıyım.
Bedenimi seviyorum.
Ideal kilom olan 47 kiloya her geçen gün biraz daha yaklaşıyorum.
Ideal kiloma doğru giderken bedenim tüm fazlalıklarımı yakıyor, spor beni güçlendiriyor. Spor sayesinde dinç ve zindeyim.
Sadece acıkınca yemek yerim.
Metabolizmam düzgün çalışıyor.
Sağlıklı ve dengeli besleniyorum.
Kendimi ve vücudumu sevgiyle besliyorum, daha da güzelleştiriyorum.
Şimdi yoğurt limon kürüne başladım günlük. Faydasını görmüştüm yakın zamanda. Light yoğurt,limon ve pul biber. Yansım Göbek yağları
Merhaba arkadasimmm !!
Oncelikle sende ozur dilerim sesiz sedasiz gittigim için buralardan :s ama inan kendime vakit ayiramadan ev isleriydi, valizlerdi, nisan hazirliklari derken vakit akti gitti :s
Burda yazmaya devam ettigin icin cok sevindim, eger hala kapin aciksa tekrar seninle beraber burda kilo verme macerama devam etmek isterim :)
Hemen bir merhaba demek istedim, simdi ben gidelden beri yazdiklarini okumaya baslicam :)
Bu arada bu sabah tartildim hala 53deyim :) Ama kendimi daha fit hissediyorum... Yuzmeydi, yuruyusdu, galiba biraz kas yaptim :)
Bak bu mesajini gorunce kendimi dahada suclu hissettim seni yanliz birakdigim için
Ama motivasyonunu bu kadar yuksek gormekde guzel birsey:) Gercekden tebrikler sanaa :)
Hoşgeldin canııımmm !! :)
Seni yeniden burada görmek çok güzel. Çok sevindim inan bana.Olur mu ne Özürü ben anladım zaten tatile gideceğini biliyordum. Tatil iyi gelmiş sana öyle bir enerjiyle geldin ki ohh bana da yansıdı :) 53 olsun, Fit olsun ben de artık rakamlara takılmıyorum sen gideli 900 gram falan anca verdim ama önemli olan Vücudun sıkılaşması, fitleşmesi...
Kapım tekrar değil her daim açık elbette sensiz motivasyon toplamak zor oldu biraz yalnız kaldım evet ama kaldığım yerden devam :) Şimdi yine buradasın daha iyi olurum eminimAnlat bakalım nişan, tatil nasıldı? :) ben de seni tebrik ederim kilo almamışsın ve bol bol spor yapmışsın :)))
Eveet simdi okudum yazdiklarinii, ve iradeni kayip etmeden devam etmissin masallah sanaa :) 900 gram bu kilolarda zaten hemen belli oluyo, guzel vermissin tebrik ederim senii :)
Nisan tatil superdii! Cok cok yoruldum, bu alis veris olaylari fenaymis yaa, durmadan kostur kostur... Bir hafta boyunca bitmedi gitti. O hafta kilo verdigimi hissettim hata o kadar cok kaptiriyordumki alisverise, ne alsam ne etsem, ay buda eksik, su olmazsa olmaz derken yemek yemeyi unutuyodum resmen :) Bide tabi Nisan stresi vardi... Onu atlatinca ama turkiyenin o guzel yemeklerine dayanamadim :) Ama fazla bir etkisi olmadi çok sukur, bu haftada uzerimden atarim diye dusunuyorum o bir kac kiloyu, yerlesmeden iyice vucuduma :)
Izin çok iyi geldi gercekdende bomba gibi dondum artik, ve fark ettimki kendime en buyuk kotulugu kiş aylarinda yapiorumBakimdan uzaklasiyorum, spor desen hic yapmiyorum ... Ama bunun farkina vardim ve bu kişi oyle geçirmemek için elimden geleni yapicam :)
Sen nasilsin? Sinava girmissin nasil gecdi?
Ben sinav donemlerinde hep kilo alanlardan olmusumdur. Sinav stresinden yemiyen arkadaslarimi hic anlamazdimBenim daha o stresle karnim acikiyodu, ve soru basina bir cikolata yerdim Saka bir tarafa tabi o kadar cok yemesemde, kilo aliyordum hep o donemde. Anladigim kadariyla seni pek etkilememis :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına :) koşuşturma, yorgunluk olsa da tatlı Şeyler bunlar :) ben yurt dışındayken Almanyaya gittiğimde Türk yemekleri yemekten kendimden geçmiştim nasıl özlüyor insan ben bile 6 ayda mahvoldum, seni çok iyi Anlıyorum.
Bundan sonra yaz kış bakımlı olmak ve sporu bırakmamak var :) kaldığın yerden çok güzel devam edersin eminim. Ben de iyiyim,keyfim yerinde. Biraz telaşlıyım Sınavdan dolayı. Girdiğim Sınavlar deneme sınavları asıl sınav 13 Eylül'de :) o Yüzden fazla kasmıyorum bu aralar kendimi zaten maşallah iyi yemişim yine demi? Ya benim okul bitince falan hep evdeyim ya tutamıyorum kendimi hep yiyorum. Ona rağmen iyi kilo almadım hayret. Okul varken hiç yemezdim ben hatta bütün gün okuldaydım, evden görürdüm bir elma onu yerdim bazen sandviç yapardım falan geçiştirrdim. Şimdi Aklımda hep ne yiyeceğim Dönüyor e bir de ders çalışıyorum atıştırasım geliyor yine tuttum bayağı kendimi :) şu oburluğum geçse şimdiye 47 kiloydum
Yeni spor programımı nasıl buldun? Vakit bulursan öneririm inanılmaz sıkılaştırdı beni. Dönmene çok sevindim tekrar hoşgeldin!
Sen gittiğinden beri sadece 1 gün ara verdim sanırım delicesine yapıyorum ben de bilmiyorum bu aşk nereden geliyor ama hiç gitmemeli :))) herkes ne kadar zayıflamışsın demeye başladı halbuki o kadar zayıflamadım:) bu yaptığım programın eseri bu. ha bir de "Yüzün küçülmüş,eskiden ay gibiydi yüzün " bilmemne diyenler var. Ben bu insanları anlamıyorum kilolu olursun "Aman kıza bak Boğaz'ını tutmamış hiç ne şişman." Zayıf olursun "bu ne bir deri bir kemik kalmışsın." Hiç düşünmezler ki bu insanlar neden Zayıf veya kilolu. Belki kilo vermesinin/almasının önünde engel bir hastalığı var. Bence kim hangi kiloda mutluysa öyle olsun. Eleştirmek kimseye düşmez. Ben böyle mutluyum kimseyi ilgilendirmez zayıflığım...Evet yaa insan evde olunca kontrollu yemek dahada zorlasiyor, sen yine iyisin. Okudum hepsini gûzel beslenmissin, herseyden olculu bir sekilde yemissin buda super bisey !
Bencede sinavlara kadar fazla kasma kendini, sinav sonrasina sakla detoxlari :)
Yeni spor programin fenaaa ! :) Hergun o gucu bulup nasil yapiosun sasiriyorum :) Insan hergunmu motive olur? Ben zorlaniyorum bir spor duzeni oturtmaya...
Her gûn için ayri video var demissin, kulaga hos geldi, bende ayni hareketleri yapmakdan cabuk sikiliyorum. Nerden bulabilirim o videolari ? Bende bir göz atayim :)
Havalar burdada hala güzel, bir iki ay daha devam eder. Mevsimine gore spor duzeni planlamam gerek yoksa aman soguk, aman yagmurlu diye bisey yapmiyorum :) Onumuzdeki bir iki ay koşuya ve yuzmeye calişcam. Suan planimi hazirliyorum gunu gunune. Boyle planladigimda daha sadik kalabiliyorum :)
Bende tekrar seninle konusduguma sevindim :) Pes etmiyoruz kesinlikle !!
50.6 cok güzel canımm bravo tüm konunu okuyamadım ama spor olarak neler yapıyorsun evde kendi yaptıklarını merak ediyorum kısaca yazabilirsen çok sevinirimGünaydın günlük bugün tartı günüydü ama tartılmayacağım. Moral bozmaya gerek yok yine kabızım işte.... 100-200 gr da olsa Artı göreceğim. Bunca dikkat ediyorum, bunca spor yapıyorum şu kabızlığı bir aşamıyorum ya.... Zaten rakamlara odaklanmak istemiyorum Şuan vücudumu yeniden çok sevmeye başladım :) inat ettim, 1 hafta daha tartılmayacağım. En son 50.6 ydım umarım haftaya 50 en azından bir 500 gram veririrm. E kist faktörünü de unutmamak Lazım, kilo verme sürecimi inanılmaz yavaşlatıyor. Yine de direneceğim Görsün bakalım hastalıklar kim yamanmış!
Bugün sporu sabah yapmayacağım. Kollarım çok ağrıyor zorladım sanırım. Akşama artık. Şu sınav bir bitse sabah akşam devam edeceğim callenaticse başlayacağım. Az kaldı az :))))
Kahvaltımı Paşa'lar gibi yapacaktım ama nasip değilmiş önce tuvalet sorununu çözmek gerek.
Yulaf lapası üzerine yarım armut, çeyrek muz ve 1 kuru incir.
Çok seviyorum ben böyle şeyleri ya. Günlerce yiyebilirim yani :))
Ben buğdaylı çorbalara bayılıyorum ya miss gibi :) Afiyet olsun.Bu arada Şuan Öğlen yemeği olarak
2 kepçe soğuk yarma Çorbası içiyorum
Canım sayfa 23 e bakarsan resimli bir şekilde anlatmıştım. Mutlaka öneriyorum. O programın dışında dans, yürüyüş,ip atlama. Sabah pilates akşam bunlar ama şimdilik Akşamı bıraktım :) pilates programı sayesinde inanılmaz sıkılaştım.50.6 cok güzel canımm bravo tüm konunu okuyamadım ama spor olarak neler yapıyorsun evde kendi yaptıklarını merak ediyorum kısaca yazabilirsen çok sevinirim
Teşekkürler tatlım. Eklemelisin bence zaten her güne 1 hareket 15-30 saniye yapıp bırakıyorsun. Varlığıyla yokluğu bir :)) en azından rahatlatır biraz yoksa ağrım sızım eksik olmuyor benimBen buğdaylı çorbalara bayılıyorum ya miss gibi :) Afiyet olsun.
Bu arada streching programı nasıl gidiyor? Önerir misin ekleyelim mi sence programa?
Sen gittiğinden beri sadece 1 gün ara verdim sanırım delicesine yapıyorum ben de bilmiyorum bu aşk nereden geliyor ama hiç gitmemeli :))) herkes ne kadar zayıflamışsın demeye başladı halbuki o kadar zayıflamadım:) bu yaptığım programın eseri bu. ha bir de "Yüzün küçülmüş,eskiden ay gibiydi yüzün " bilmemne diyenler var. Ben bu insanları anlamıyorum kilolu olursun "Aman kıza bak Boğaz'ını tutmamış hiç ne şişman." Zayıf olursun "bu ne bir deri bir kemik kalmışsın." Hiç düşünmezler ki bu insanlar neden Zayıf veya kilolu. Belki kilo vermesinin/almasının önünde engel bir hastalığı var. Bence kim hangi kiloda mutluysa öyle olsun. Eleştirmek kimseye düşmez. Ben böyle mutluyum kimseyi ilgilendirmez zayıflığım...
Arama motorumuza "blogilates" yazarak ulaşıyoruz. Ordan "beginner 2.0" seçerek başlıyoruz :) bir de 30 days challenge lar var ben bununla beraber yapıyorum. Popo,bacak,karın ve esneme yapıyorum. Göbeğim inanılmaz düzleşti, popom taş gibi oldu. Şiddetle öneriyorum yani :) ben de senin gibi şöyle yüzmeli bir program çok istiyorum ama havuz yasak bana... Denizim de yokyürüyüşle devam artık. Oralarda ne güzel parklar, spor Alanları vardır. Yaz kış demeden devam edebilirsin. Kışın biraz daha azaltırsın tabi. Önemli olan metabolizmayı canlı tutmak :)
Kolay gelsin önce bir toparlan da :) popo takıntılısı bir de ben Varım sıkı ve kalkık popolara giden yolun anahtarını buldum ama :)))Aynen hiç kimseyi umursama, zaten su halinle supersin diyen insan az bulunur illa bir elestiri pesinde herkez... Dedigin gibi, dogru kilo insanin kendini iyi ve mutlu hissettigi kilodurVe en kizdigim sey, "yemicem" dedigin andan sonra illa yedirmek amaciyla bin bir takla atan insanlar. Gercekden sinir oluyorum yani, yesem ne isine yaricak, yemesem ne isine yaricak ? Cikcikcikcikcikk ...
Bugun belki bakamam (valizlerimi hala yerlestirmedim :) ) ama yarin bakarim soyledigin videolara ve umarim senin kadar iradeli olurum. Zaten 2 hafta bir duzeni aksatmadan surdurunce geriside geliyor. Ama iste "usenmek" fena bir hastalik :) Onuda yenerim zamanla. Soylediklerinde cok motive edici oldu gercekden. Yarindan ihtibaren bir duzen oturtucam :)
Bu yazda popoma takdim benOrasi kaslanacak baska care yok !!
Bu arada simdi ogle yemeginden dondum:
Domates/Mozarella/ Zeytin + Bir dilim ekmek
Tavugun beyazi + yesilmercimek/ seker pancari
Ben bir sure boyunca yemek begenmem simdiAlisdim turkiyenin yemeklerine burdakinler tatsiz tutsuz geliyor :) Ama güzel bisey salatalarla gecistiririm artik :)
Kolay gelsin önce bir toparlan da :) popo takıntılısı bir de ben Varım sıkı ve kalkık popolara giden yolun anahtarını buldum ama :)))
Öğle Yemeğin çok güzel tatsız tuzsuz ama sağlıklı olsun boşver, alışırsın :) afiyet olsun. Insan özlüyor ama çok ağır bir mutfağımız var ya.... Dayanamıyor insan bazen. Yurt dışında yemek partileri yapardık işte her kültür kendi Yemeğini yapacak. Biz bulgur pilavı ve Şerbetli tatlı yapmıştık. Bayılmışlardı o Şerbetli tatlıyı aldılar, sakladılar. Donmuş,şekerlenmiş haliyle bile yediler ne bilsinler tabi :))) Şanslı mıyız değil miyiz çözemedim ben ama Türk mutfağı bir başka tabi... Bekliyorum paylaşımlarını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?