Arkadaslar selam,
Dün annemlere gittim ve konu yine kilolardan acildi,üzülyor annem bu kilolu halime.
Kilo almamak icin ne yapiyorsunuz?
Zayif olmak sizin icin ne kadar önemli?
Ben son 3 ayda 4-6 kilo verdim ama devami gelmeli.
168 cm boyunda 100 kilo.....
boyum 1.60 kilom 50
pek öyle olmuyor maalesef. ancak mango bershka zara gibi kalıbı dar olan yerlerden giyinebiliyorum. ama azmedersen sende böyle olursun tabi sağlıklı bir şekilde kilo vermen lazım. sağlık her işin başı
Light gıdadan şaşma az az ye :)
Kahvede içme kız karakız olursunŞaka maka cidden içme ya o kadar çok
Benim için çok önemli. Takıntım diyebilirim.
Yemek yemeyi çok seviyorum. Başladım mı durdurmak imkamsız.:2:
54 kg oluyorum maksimum ama benim balıketli bi yapım var. Genç yaşımda çıtır olmak lazım diye düşünüyorum.
54kg olduğumda 38 beden giyiyorum. Şimdi 49 kg im. Yine almaya başladım.
Napicam hiç bir fikrim yok.
benim için zayıf olmak çok önemli
173 boyundayım kilom bugün itibariyle 56.5 57 arasında oynuyor
amacım 53 54 olmak
kendime ince narin bir bedeni daha çok yakıştırıyorum. öyle kendimi daha iyi hissediyorum.ekmeği baya azalttım.abur cubur yemiyorum.
tabi bahsettiğim zayıflık bir deri bir kemik hastalık derecesinde olan değil
o kadar da özgüvenim yok açıkcası
sadece istediğim kıvamdayım ok ama tek sıkıntım vücudumda ki yağ oranı düşüklüğü
yağ oranı düştükçe erken menapoz riskim artıyor.
ayrıca gebe kalma olasılığım düşüyor ki bu beni en çok korkutan sey
Arkadaslar selam,
Dün annemlere gittim ve konu yine kilolardan acildi,üzülyor annem bu kilolu halime.
Kilo almamak icin ne yapiyorsunuz?
Zayif olmak sizin icin ne kadar önemli?
Ben son 3 ayda 4-6 kilo verdim ama devami gelmeli.
168 cm boyunda 100 kilo.....
direkt bildiğimiz susam gibi oluyor ya, direkt onu yoğurda katıp yiyorum. tadının hoş olduğunu söyleyemem ama iştahı kapatıyor :)
kahve konusunda kesinlikle uzak durun hiç iyi bir şey değil gerçekten. selülit çabuk oluşan zor geçen iğrenç bir görüntü malesef :/
hem sinir de yapıyor. özellikle şu 3'ü 1 arada olanlarda kilo yapıyormuş. çok seviyorsanız da günde bir fincan türk kahvesi :)
Çok önemli. Ben zayıflamaya çalışıyorum, kilo almamak yerine.
Benim için de zayıf olmak önemli
Daha doğrusu zayıftan çok sağlıklı bir kiloda olmak önemli
Yoksa öyle kemikleri belli olan zayıflıkta biri olmak istemem
Bir dönem öyleydim çok çirkin duruyor cidden
Çok önemli... Bende kg verme çabalarındayım nerdeyse ruh sağlığımla oynuyo bu kilo denen şey. Ya çok zayıf oldum ya kilolu ortasını tutturamadım
Aynen benimde ruhuma hic iyi gelmiyor bu kilolu durumum.
Insallah istedigin kiloya sende ulasirsin :)
Yaptigin özel birsey var mi?
bende üç yıl çnce 11 kilo verdim geri almadım, şimdi dikkat ediyorum tatlı yemiyorum, gözüm tatlıda çikolatada kalıyor ama yemiyorum yemiycem. yesem ne olacak iki saniyelik zevk.
zayıf olmak benim için önemli, niye sağlıksız ve çirkin olayım. sende yediklerini azalt, spor yap hemen veririsn kilolalrı, sabret dua et, allah yardımcın olsun. nişanlıyım ve nişanlım benden zayıf hatta çöp adamlar gibi
, onun yanında kilolu görünmek istemedim zayıfladım. bekliycez baklaım bu sene düğün zayıf ve güzel halimle evlenmek isityorum yani:)))
hayır çok su, sabah dışında ekmek yememek abur cuburu azaltmak bir ayda 5 kg indim özel çaba harcasam daha fazla gidecek biliyorum hergün spora niyetleniyorum yapamıyorum üşengeçlikten
sağlık için önemli..giydiğin yakışııyor kıyafet bulmak için mağaza mağaza dolanıp bedenine uygun yakışanı bulmak için dolanmıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?