Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

Çok önemli. Ben zayıflamaya çalışıyorum, kilo almamak yerine.

Benim için de zayıf olmak önemli
Daha doğrusu zayıftan çok sağlıklı bir kiloda olmak önemli
Yoksa öyle kemikleri belli olan zayıflıkta biri olmak istemem
Bir dönem öyleydim çok çirkin duruyor cidden

Çok önemli... Bende kg verme çabalarındayım nerdeyse ruh sağlığımla oynuyo bu kilo denen şey. Ya çok zayıf oldum ya kilolu ortasını tutturamadım

pek öyle olmuyor maalesef. ancak mango bershka zara gibi kalıbı dar olan yerlerden giyinebiliyorum. ama azmedersen sende böyle olursun tabi sağlıklı bir şekilde kilo vermen lazım. sağlık her işin başı

Azmin sonu zaferdir :)

Tabi saglikli verilmesinden yanayim bende

Hahaha kiz benim ne halde oldugumu haturla,artik kilo almazsin,eyvah sen birde bana bak,

Bende iste istemiyorum gencligim kilolu mutsuz gecmesini

Ay evet ya daha narin olunuyor...
Yendemde güzel zayif ve eller vs ne güzel narin.

Ekmegi kesmek cok önemli anladim bunu bugün burda yazilanlardan.

Canim ama 3-4 kilo alsan tamamdir degil mi?

bende üç yıl çnce 11 kilo verdim geri almadım, şimdi dikkat ediyorum tatlı yemiyorum, gözüm tatlıda çikolatada kalıyor ama yemiyorum yemiycem. yesem ne olacak iki saniyelik zevk.
zayıf olmak benim için önemli, niye sağlıksız ve çirkin olayım. sende yediklerini azalt, spor yap hemen veririsn kilolalrı, sabret dua et, allah yardımcın olsun. nişanlıyım ve nişanlım benden zayıf hatta çöp adamlar gibi
, onun yanında kilolu görünmek istemedim zayıfladım. bekliycez baklaım bu sene düğün zayıf ve güzel halimle evlenmek isityorum yani:)))

Son düzenleme:

Kahveyede asil istah kapatir tok tutar diye yüklendim ama...

Sagol canim mutlaka deniyecegim cörekotunu yogurda katip,tadini bir kür yapmistim ordan biliyorum neyseki :)

Tabi cok zayif olmak bazelerine yakismiyor hic,kaldiki sart degil,saglia uygun kiloda olmak güzel.

Çok önemli... Bende kg verme çabalarındayım nerdeyse ruh sağlığımla oynuyo bu kilo denen şey. Ya çok zayıf oldum ya kilolu ortasını tutturamadım

Aynen benimde ruhuma hic iyi gelmiyor bu kilolu durumum.

Insallah istedigin kiloya sende ulasirsin :)

Yaptigin özel birsey var mi?

Aynen benimde ruhuma hic iyi gelmiyor bu kilolu durumum.

Insallah istedigin kiloya sende ulasirsin :)

Yaptigin özel birsey var mi?

hayır çok su, sabah dışında ekmek yememek abur cuburu azaltmak bir ayda 5 kg indim özel çaba harcasam daha fazla gidecek biliyorum hergün spora niyetleniyorum yapamıyorum üşengeçlikten

sağlık için önemli..giydiğin yakışııyor kıyafet bulmak için mağaza mağaza dolanıp bedenine uygun yakışanı bulmak için dolanmıyorsun.

Tebrikler canim kilo iyi verip korumana,

Bende diyorum iste o an yeme yapma ama diger yandanda diyorum amann bir kere daha, ne olacak ama o bir kere bile her iki günde bir olsa,hooop al sana kilo,ay canim Insallah incecik bir gelin olursun,cok güzel,devam et lütfen,bende demeliyim yaaaa
Yemeeeeee abur cubur yeeeemeee

Aslında kilo vermek dünyanın en kolay şeyi.
Bu sene bir kız yurdunda kaldım, çok yememe rağmen hatta doya doya kilo verdim =)
8 ayda tam 17 kilo 75 ten 58 e düştüm. Aslında 17 kilo 2,5 - 3 ay gibi bir sürede verilmeli bence ama ben diyet falan yapmadım yiye yiye zayıfladım yani =)
Bu diyet, zayıflama konularında çok bilgiliyim, uzun süredir bu işin içindeyim =)
Normalde sayfalarca anlatabilirim ama birkaç temel unsurdan bahsedeyim;
Sımsıkı bir kahvaltı
akşam 7 den sonra yemek yenmeyecek
gün içinde içebildiğin kadar su iç, hatta bunu alışkanlık haline getir.
abur cuburu, şekerli her şeyi hayatından çıkar(bir anda çıkarmak zor olur sn şimdilik azalt daha sonra tamamen kesersin)
ekmeği sakın kesme! sadece azalt günde en fazla 4 dilim ye mesela.
Aslında en temel kural ''Ne varsa az ye'' yani her şeyden ye ama azar azar bunu yaşam tarzın haline getirmelisin.
kola mı içeceksin, yoğurt mu yiyeceksin yada çikolata vs hepsini light almalısın.
yeşil çay alışkanlığı kazan
yemekler çok tuzlu ve çok yağlı olmamalı, hatta kendine evde diyet yemeği yapma imkanın varsa bir süre çok az yağlı ve çok az tuzlu yemekler yap bu çok önemli
yemekleri yavaş yavaş ye! ağzında çok çiğne ve yemeğin süresini uzun tut nedenini bilmiyorum ama diyetisyenler bile bunu tavsiye ediyor.
vs....

- daha çok ayrıntı var. Elimde bir sürü liste var ama en sağlıklı kilo verme şekli bu yukarda anlattıklarımı yaparsan olur ayrıca hızlıda kilo verdirir kilon fazla olduğu için bu dediklerime uyarak ayda 10 kilodan daha fazla verirsin.
Sorun olursa beklerim

Kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…