Zayif olmak...

serinserin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
142
0
46
İzmir
Gunumuzde artik 34-36 beden olmak sart gibi bisi olmus,olanlar mutlu olmayanlar mutsuz(etrafimdaki cogu insan oyle)kilosu fazla olanlarda diyet telasi(bende dahil olmak uzere)halbuki kendini begenmek icin illa 34-36 beden olmak sartmi,bi kiyafet sadece bu bedenleremi yakisir,hayatimiz bunun uzerine mi kurulu,bu psikolojiden etkilenen bi insanim,etrafimdaki cogu arkadasim kiyafet ve zayif olmak konularini konusmaktan bikmadi ama ben biktim,cok kilolu degilim boyuma gore 6 kilo fazlam var ama bu durum benide etkiledi sanki 34-36 beden olmasam dunyanin sonu olcakmis gibi,neden boyle arkadaslar,ben 6 kilo fazlamlada mutlu yasayamazmiyim....????

amannn 34 -36 arası bedenim de noluyo ......

kg almak için yırtınıyorum tabiri caizse....

fazlalık her zaman iyidir bence kadında (aşırı olmamak kaydıyla)

ki 6 kg fazlalık değil bence hiç sıkma canını....

Ancak takıntılı insanlar bu denli dert ederler kiloyu .
0 beden olmak öyle ahım şahım bir olay değil.
Önemli olan giydiğini taşımanda ve üzerine yakıştırabilmende.
Üzerine yakışmıyorsa giydiğin ister 0 ol ister 100 ol.
Çok kilolu insan tanıyorum kendiyle barışık.
Kadın dediğin az dolgun olacak canım.
Aşırı zayıflık da iyi değil hem sağlık açısından hem görüntü açısından.

benim de 3-4 kilo fazlam var ve yarın diyete başlamayı düşünüyorum
her pazartesi başlar çarşamba bitirir genelde olduğum yerde sayarım ama n'aparsın mecbur
neden mecbur diyeceksin, bazen özel durumlar olabiliyor
mesela ben 3-4 kilo alınca kontrol altına almazsam ve bu kilolar birikir 10-15 kilo olursa
gördüğüm fizik tedavi zorlaşır ve tedavim belki de imkansızlaşır
yani estetik kaygılarla 0 beden olmaya çalışmakla, sağlık için kilo ideal kiloda kalmaya çalışmayı birbirinden ayırmak lazım
6 kilo fazlan sağlığını etkiliyorsa bir an önce vermelisin
ama yok ideal kilondan çok uzak değilsen ve sağlığını etkilemiycek bi miktarsa elbette dert etmemeli ve mutlu mutlu yaşamalısın

valla hem oyle derler hem zayıf gorunce ayyy cok zayıfsın bu ne boyle deyip yermeye calısırlar boylelerine sinir olurum orası ayrı ama onun dısında 34-36 beden olmak sart diye bir durum yok 38-40 beden olupda cok fit bayanlarda var kilo iyi degil bunun aksi soylenemez hani aman olsun al kiloları bosver demekde dogru degil saglık acısından vermek onemli ama bunu dert haline getirmemeli kadınlar kimisi kilo veremiyor standart bir bedeni oluyor napsın yani..6 kiloda nedirki yahu verirsin ama illa 34-36 beden olmaya ugrasma bence az etli butlu olmakda kimi kadına cok yakısıyor bence

Bende 34 bedenim ve kilo almak için kendimi yırtıyorum hiçte
hoş bişey değil zayıf olmak böyle insanlarda görmedim şahsen 34 36 beden olıyım diyen
Keşke 10 kilom daha olsa benden mutlusu olmaz
Hiçbişey yakışmıyo aksine çok çirkin duruyor bana göre kadın dediğin totolu memişli olmalı.

Toplumun dayatması,'şişman kadın çirkindir' alt metninin alenen ve gizliden sık sık alt meti olarak sunulması.

Aslında bir video var da bulamadım, tam bu durumu özetleyen.

Tamamen yanlıŞ bir düşünce................

nE demek 34- 36 beden kadın güzel duruyormuş............

Sadece kemikten ibaret bir kadın nasıl güzel durabilir ki.......
:44: :44: :44: beNim düşüncem böyle ....

Bence bi kadın 38 - 40 beden olmalı.............Ben 40 beden olduğum halde çok zayıf hissediyorum kendimi ,,,,,
,

34 -36 beden insanı düşünemiyorum bile .............

kimse ne çok zayıflığın ne de çok kilonun mutluluk verdiğini söyleyemez sanırım.
önemli olan kendini sevmek ve ölçüyü bilmektir her zaman.ben de kilolu bir insanım ve zamanla bir kaç değil
epey bir kilo aldım.bu fizik açısından rahatsız etmiş olsa da asıl benim için önemli olan sağlığımdır.çok şükür bildiğim bir
sağlık sorunum yok , daha dikkat etmeye çalışıyorum.belki bu da yeterli değil bir uzmana görünmek en doğrusu.

amaç başkaları için yaşamak değil , kendimiz için ne iyi olanı keşfetmek olmalı.sürekli kilo-diyet-yemek muhabbeti
yapan bir insan da olmadım açıkçası.kendim farkında olayım yeter.

Ben de 34 bedenim

1.67 Boya 44 kiloyum

2 Cocugum var
Millet dogum yapar kilo alir,
ben her iki dogumumda da resmen eridim,
kemiklerim, hatta ayakkabi numaram bile bir numara kuculdu :)

Doga kanunlarina aykiriyim ben :)
Hos hayatim boyunca kilolu bir insan da olmadim
Bunye meselesi diyelim

Zayif olsan kilo al derler,
kilolu olsan zayifla derler

Velhasil insanlari takmayacaksin

Tek avantaji her seyi doya doya yemek :)

Son düzenleme:
Dunyada yasanilicak en basit dert ten yakinmis gibisin.. Allah 6 kilondan baska dert vermesin.
Hicde oyle 34 beden olmak isteyen gormedim ben..
Boy ve kilo orantisi normal oldugu surece bedenin hic onemi yok bence.
Benin boyum 1.77 kilom 63 normal kilomun 5 kilo altindayim. Herkez cok zayifsin der ama 38 bedenim. 36 olmamak icinde elimden geleni yapiyorum malesef..

şunları okuyunca sinir oluyorum gerçekten 3 4 kiloyu fazlam var diyenler

50 60kg fazlası olan insan ne yapsın yaşamasın ozmn

ben de kendimi bildim bileli zayıfım eskiden arkadaşlarım sürekli çok garip olduğumu kilo almam gerektiğini söylerlerdi bunu söyleyenler de her daim rejim yapan kişiler yani. onlar beni kendi kalıplarına sokmaya çalışırken kendileri de kalıplarını değiştirmeye çalışıyordu. herkesin olması gereken tek bir kilo varmış gibi, ben o kilodan biraz azsam mutlaka almalıyım! onlar biraz fazlaysa mutlaka vermeli! bence çok saçma.
herkesin kendine yakışan bir vücudu var. mesela hadise eskiden çok seksiydi birden zayıflayınca çok çirkin oldu. şimdi gene kilo almış galiba iyi olmuş. illa zayıf olucam diye kendi alımlılığını bozmaması lazım insanın

Benim de kardesim 1.88 boyu kilosuda 53 civari en kucuk bedenleri aliyor cocuk onlar bile bol geliyor,aldigi gomleklerin kolu kisa geliyor genelde tika basa yer ama bir gram kilo almaz kiyafet sorununu cok yasiyor hepsi bol geliyor.

Cnm şöyle bi söylem duymuşumdur hep balık etli kadınlar daha çekici geliyorlarmış erkeklere bende evliyim 38 bedenim biraz zayıflasam eşim başlar söylenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…