- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi serinserin
-
Gunumuzde artik 34-36 beden olmak sart gibi bisi olmus,olanlar mutlu olmayanlar mutsuz(etrafimdaki cogu insan oyle)kilosu fazla olanlarda diyet telasi(bende dahil olmak uzere)halbuki kendini begenmek icin illa 34-36 beden olmak sartmi,bi kiyafet sadece bu bedenleremi yakisir,hayatimiz bunun uzerine mi kurulu,bu psikolojiden etkilenen bi insanim,etrafimdaki cogu arkadasim kiyafet ve zayif olmak konularini konusmaktan bikmadi ama ben biktim,cok kilolu degilim boyuma gore 6 kilo fazlam var ama bu durum benide etkiledi sanki 34-36 beden olmasam dunyanin sonu olcakmis gibi,neden boyle arkadaslar,ben 6 kilo fazlamlada mutlu yasayamazmiyim....
Bence gayet de mutlu yaşayabilirsiniz, bende 26 yaşında 46 kiloyum kilo almayı çok istiyorum ama yiyemiyorum işte.
Kendinize dert etmeyin.
Toplumun dayatması,'şişman kadın çirkindir' alt metninin alenen ve gizliden sık sık alt meti olarak sunulması.
Aslında bir video var da bulamadım, tam bu durumu özetleyen.
Cnm şöyle bi söylem duymuşumdur hep balık etli kadınlar daha çekici geliyorlarmış erkeklere bende evliyim 38 bedenim biraz zayıflasam eşim başlar söylenmeye
Tamamen yanlıŞ bir düşünce................
nE demek 34- 36 beden kadın güzel duruyormuş............
Sadece kemikten ibaret bir kadın nasıl güzel durabilir ki.......:44: :44: :44: beNim düşüncem böyle ....
Bence bi kadın 38 - 40 beden olmalı.............Ben 40 beden olduğum halde çok zayıf hissediyorum kendimi ,,,,,,
34 -36 beden insanı düşünemiyorum bile .............
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar,bu konu tabikide dert olacak bi konu degil,cok sukur saglikli bi evladim beni seven ve benimde asik oldugum bi kocam,bi evimiz ailem sahip oldugum cok guzel seyler var,ama gercekten biktim artik,arkadaslarla oturuyoruz yok surda bi spor salonu acilmis,yok limon sirke zayiflmaya iyi geliyomus,muhabbetler hep boyle,hayatta onemli cok sey var,etrafimdaki cogu insan boyle olunca etkilendim sanki zayiflamam sartmis gibi,ama yorumlariniz bi nebze olsun rahatlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?