- Konu Sahibi serinserin
-
Gunumuzde artik 34-36 beden olmak sart gibi bisi olmus,olanlar mutlu olmayanlar mutsuz(etrafimdaki cogu insan oyle)kilosu fazla olanlarda diyet telasi(bende dahil olmak uzere)halbuki kendini begenmek icin illa 34-36 beden olmak sartmi,bi kiyafet sadece bu bedenleremi yakisir,hayatimiz bunun uzerine mi kurulu,bu psikolojiden etkilenen bi insanim,etrafimdaki cogu arkadasim kiyafet ve zayif olmak konularini konusmaktan bikmadi ama ben biktim,cok kilolu degilim boyuma gore 6 kilo fazlam var ama bu durum benide etkiledi sanki 34-36 beden olmasam dunyanin sonu olcakmis gibi,neden boyle arkadaslar,ben 6 kilo fazlamlada mutlu yasayamazmiyim....????
bilmeyenler için söylüyorum 0 beden 34-36 beden değildir.bazı markalarda da olan 32 bedendir yani 34 bedenin altıdır.
ben de 34-36 beden arasıyım kıyafetine göre değişiyor.kendimi bildiğimden beri böyleyim hiç bir kilo verme çalışmam olmadı istediğimi yerim ama böyleyim.birkaç kilo alsam hayır demem ama daha fazlasını da istemem.
erkeklerin balık etli kızları beğendiği konusunda ise erkekler yuvarlak hatlı kızları beğeniyorlardır beğeniyorlarsa.her yerinden yağ fışkıranları değil kusura bakmayın.ayrıca minyon kızları zayıf manken gibi kızları beğenenler de var.herkesin zevki tek tip değil komik yorumlar.herkes kendi erkek arkadaşına kocasına göre yorum yapmış eh o kilolu kadınları beğenmese niye senin sevgilin olsun ama o onun zevki.ben kendi adıma yağlı yağlı kilolu erkek istemem mesela.
kilonun herkeste duruşu farklı.kimin de 38 kimin de 40 bile daha zayıfmış gibi durabilir.
burada kiloluları iyi göstermek adına zayıfları kötülemek hoş değil.burada zayıflıktan memnun olmayanlar da okudum.her şeyin başı insanın kendini sevmesi ve sağlıklı olması.herkesin zevki tercihi farklı.herkes kendi istediği doğrultuda yaşamalı.isteyen kilo alsın isteyen versin
Herkes kendisini nasıl iyi hissediyorsa o kiloda olmalı bence.Ayrıca sağlığımız herşeyden önemli aşırı zayıflık, aşırı kilo normal değil.Ben 36 bedenim 175 boyum 55 kiloyum kulağa çok zayıfım gibi geliyor ama yuvarlak hatlı olduğum için zayıf durmuyorum fazla.Gerçi sevgilime göre biraz daha kilo alsam iyi olur ama almamak için elimden geleni yapıyorum
bence almamalısın aldıgın zaman o hatlar kaybolabilir suan gayet normal ve guzelsin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?