Zayif olmak...

34-36 bedende kotu durmuyor oyle soylendigi gibi bende yeri gelinse 34 yeri gelince 36 giyerim simdiki firmalar etiket uzerlerinde oyle oynuyorlarki hani kimse bedenini tam bilemiyor bir firmanın 34 bedeni tam gelir diger firmanın 38 ancak olur bana artık bedenimizide unuttuk 34 0 beden oluyor 36 beden sıfır beden degil hatta 36 bedenin olculerine genel olarak bakılırsa gogus 84-88 bel 68-72 kalca 94-97 eh yani buda artık zayıflık degil ideal olculer olur ancak kilolu bayanlara psikolojik baskı uygulayanlara kızıyorum ama zayıf bayanlarada yapanlar cok erkek senin nesini begenir erkek balık etli sever seni napsın gibi gibi ya tabi tabi ondan mnaken gorunce agzılarının suyu akar falan diyesim geliyor diyorumda surekli erkeklere sartlandırmıslar konuyu buyuklerde bile cok kilo alırsan adam seni begenmez cok zayıflarsan adam seni begenmez kim kendini nasıl mutlu hisediyorsa oyle herseyin asırısı saglıgınızın bozuldugunu gosterir o nedenle dikkat etmeli ben kilo almayı cok istiyordum alamıyordum kac defa doktora gittim sorun yok iyisin kan degerlerin harika dendi yiyorumda demekki ben boyleyim sıkılmaya gerek yok insanlar konusur onların işi bu

Son düzenleme:
Herkes kendıne yakısan kıloda olmalı bence..
Boy ve kılo orantısız olunca ıster zayıf ıster sısman olsun goruntu hoş olmuyor..
Güzel bir vucud içinde dıyetten daha onemlı yapılacak tek şey spor

ben 40 bedenim bana manken gibisin diyorlardı şuan 80 kiloyum tabi ama yine 40 bedene inmek isterim olmadı 42 boyumla uyumlu olur 34 36 beden çok zayıf bence yaa

bilmeyenler için söylüyorum 0 beden 34-36 beden değildir.bazı markalarda da olan 32 bedendir yani 34 bedenin altıdır.

ben de 34-36 beden arasıyım kıyafetine göre değişiyor.kendimi bildiğimden beri böyleyim hiç bir kilo verme çalışmam olmadı istediğimi yerim ama böyleyim.birkaç kilo alsam hayır demem ama daha fazlasını da istemem.

erkeklerin balık etli kızları beğendiği konusunda ise erkekler yuvarlak hatlı kızları beğeniyorlardır beğeniyorlarsa.her yerinden yağ fışkıranları değil kusura bakmayın.ayrıca minyon kızları zayıf manken gibi kızları beğenenler de var.herkesin zevki tek tip değil komik yorumlar.herkes kendi erkek arkadaşına kocasına göre yorum yapmış eh o kilolu kadınları beğenmese niye senin sevgilin olsun ama o onun zevki.ben kendi adıma yağlı yağlı kilolu erkek istemem mesela.

kilonun herkeste duruşu farklı.kimin de 38 kimin de 40 bile daha zayıfmış gibi durabilir.

burada kiloluları iyi göstermek adına zayıfları kötülemek hoş değil.burada zayıflıktan memnun olmayanlar da okudum.her şeyin başı insanın kendini sevmesi ve sağlıklı olması.herkesin zevki tercihi farklı.herkes kendi istediği doğrultuda yaşamalı.isteyen kilo alsın isteyen versin

bu kilo tamamen moda...
eskiden balık etli olmak çok modaymış,
Türkan Şorayın filmlerini izlemişsinizdir çoğunda hafif toplu keza Filiz Akın,Emel Sayında öyle.
çok da güzel hatunlar
annem anlatırdı bana.bizim zamanımızda zayıf kıza kız demezdik,
ne kadar topluysak o kadar gösterişli görürdük kendimizi derdi.
tabi aşırı kilodan bahsetmiyorum,
bahsettiğim balık etlilik...
şimdilerde ise bi 0 beden modasıdır gidiyor,
hep o gülşenin yüzünden
gerçi gene balık et modası dönüyor deniliyor

kiii....
sağlık açısından baz almak çok daha mantıklı,
çok zayıf olmaktansa hafif toplu olmanın ne görsellik ne de sağlık açısından bir zararı yok.
fakat,
bizim milletimizde bir acayip...
ben evlenmeden evvel toplu bir bayandım eteklerim 40 beden bluzlar 38 bedendi,
görenler o en uyuz olduğum harekiti yapıyordu
yanağımı sıkıp:''kilo almışsın kız!zaten yapın müsait annene çekmişsin annene!!''
sana ne be kime çektiysem çektim,bide tutup makas alıyor ayarsızlar
evlendim ve sebepsizdirki hızla kilo kaybettim.şuan 36 ya doğru yol alıyorum.
şimdide aynı kişiler diyor ki:''kız bu ne çocuk gibi kalmışsın hiç yakışmamış biraz kilo al!''
yani bizim insanlarımızı memnun etmek imansız.
herşeye bir itirazları var mübareklerin
o yüzden kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle olun.

benim kilo almaya müsait bir yapım var ama hiç bir zaman çok kilolu olmadım,
normalle toplu olmak arasında oynadım hep.
ama bu yüzden çok da kasmadım kendimi.
ayrıca dışarıda gördüğüm hafif toplu bayanları çok beğeniyorum

Benim böyle bi takıntım yok açıkçası...Yani 34-36 beden olsam keşke demedim hiç... :26: Şu incecik kızlar hoş durmuyor yahu... :26:
Gerçi diyet yapmışlığım var yapıyorum da... İdeal kiloma dönmek için tabi...
Benim de 9 kilo fazlam var. :/

emel sayın mı biraz toplu?

emel sayın gençlik yıllarında bildiğin zayıf çıtı pıtı bir şey.şimdiki halinden bahsetmiyorum tabi ki.

Kişiden kişiye değişir, ama 34 bedeni hiç normal bulmuyorum, kıyafetlerin o kadar zayıf vücuda yakıştığını da düşünmüyorum.
Bedenim 38, kendime bile yakıştıramıyorum her kıyafeti, 5 kilo daha alsam diye iç çekip duruyorum.

Benim kafam eskide kaldı muhtemelen, kadın olsun erkek olsun kemik yığını gibi durmayacak (kaburgalarım sayılıyor ya hu, 34 beden olduğumu düşünemiyorum)

Kişi kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı bence. Çok zayıf olunmalı, ya da toplu olunmalı diye bir kural yok
Biz ünlüler gibi olmak zorunda değiliz ama bir özenti var o gerçek.
Kimi kemikleri görününce mutlu olur, kimi balık etli
Ben mesela asla 60 dan az olmak istemem. İdealim budur benim.
Sağlık açısından bir sorun yoksa kim neyi istiyorsa o olsun...

dogru ya 32 beden dimi sıfır:26: bende sadece ust kısımdan 2-3 kilo almak isterdim onun dısında 65 kilo oldugum gunleri hatırlıyorumda parmaklarıma hava basılmıs gibiydi ergenlikten snra kilom oturdu kemiklerlede alakalı kilo biraz kemik yapısı kimini daha zayıf veya daha sisman gosterebiliyor

kilonun rakamsal değerinden çok oran önemli oranlı olduktan sonra ve sağlıklı gerisi boş

Herkes kendisini nasıl iyi hissediyorsa o kiloda olmalı bence.Ayrıca sağlığımız herşeyden önemli aşırı zayıflık, aşırı kilo normal değil.Ben 36 bedenim 175 boyum 55 kiloyum kulağa çok zayıfım gibi geliyor ama yuvarlak hatlı olduğum için zayıf durmuyorum fazla.Gerçi sevgilime göre biraz daha kilo alsam iyi olur ama almamak için elimden geleni yapıyorum

Benim de bir 4-5 kilo fazlam var ve vermek istiyorum verince daha mutlu olucam
Kimileri zayiflari 0 bedenleri begenir kimileri balik etlileri herkesin begendigi kendine yargilamak anlamsiz
Ayrica kilolu kadin cirkindir diye bir sey yok onemli olan insanin kendiyle barisik olmasi

Bu arada resimler insallah gozukuyodur;
Ve bana kalirsa tas gibi hatun

bence almamalısın aldıgın zaman o hatlar kaybolabilir suan gayet normal ve guzelsin cnmm

Benim en hassas noktamdir, ya ne kadar zayiflasamda 36 zar zor oluyor bir deri bir kemiksem bile...
$imdi tam 15 kilo aldim 42 bedenim aynaya bakmak istemiyorum

herşeyden önemlisi sağlık ve kendinle barışık olmak bazı bünyeler vardır o 34-36 bedenleri kaldıramaz çabuk yorulur halsiz olur neredeyse üflesen yıkılacak haldedir aslında önemli olan beden numarası değil bir insanın olması gereken beden boyu ile orantılıdır
tabi biraz fazlan varsada sağlık açısından vermen en iyisi olur veremiyorsanda üstüne daha fazla kilo almamaya çalış

bizim toplumda kadınlar arasında konuşurken nedense biraz toplu olmak makbüldür... :)) bende zayıflar kategorisine giriyorum... boy 160 kilo 47... arkadaşlar genelde zayıfsın derler... ama genelde bunu söylerlerken çokta inandırıcı bulmam söyleyen kişilerin bazılarını... bana çok zayıfsın diyen kişiler genelde hafif kilolu yada kilolu tiplerdir.. aslında ben bu söylemleri biraz da savunma ,kendini iyi hissetme çabası olarak görüyorum.. bana zayıfsın derken , aslında kendilerinin çok da kilolu olmadıkları düşüncesini kendilerine ve etrafa kabul ettirmeye çalışıyorlar bence.... bende genelde cevaben '' evet çok zayıfım canım ama en azından denize girerken devamlı pareomu belime sarmak zorunda kalmıyorum diyorum....

2sene önce ''0'' Bedendim.

çubuk kraker bacaklar kol desen oklava yüzüm bi hall bacaklarım çarpık curpuk çelimsiz birşeydim açıkcası.

Şuan 36 bucuk bedenim totomda vaarr azda olsa kalın bacaklarımm hattaa yağlandım bile sıkılaşmaya çalışıyorum

Bedenin biraz da vucud ve sağlıkla alakası var her insan NORMAL kiloda olmaz ne şişman ne çırpı..

Boy 172-

Kilom 51

Son düzenleyen: Moderatör:
Takma, kadın dediğin etli butlu olur zaten. Eskidenmiş o sıfır beden, zayıf kadın ideal safsataları. Bence kadın etine hafif dolgun, kalçalı, hafif göbekli olmalı. Misal Müjde Ar çok beğeniyorum fiziğini.. 36 beden bir insan olarak söylüyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…