Zayıflama günlüğüm ; hedefim 47 kg vermek !

günlüğün hayırlı olsun canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım bence bi doktora git tahlil faln yaptır canım ben hipotroid hastası olduğumu öyle öğrendim...

12/12/2013 MENÜ

sabah: 1 yumurta, peynir, domates, zeytin ile klasik kahvaltı, 3-4 dilim beyaz ekmek (bugün alışveriş yaptım artık beyaz ekmek yok)

öğle: 1 kase çorba, 6 ince köfte, bol salata, 1 dilim kepek ekmek

ara: 4-5 kestane

akşam: 1 kase nesfit az süt ile

İYİ fikirmis en azindan yaymazsin kosu bandimi yoksa eliptik bisiklet mi diye bende cok düşünmüştüm eliptik mantikli gelmişti o zaman aslinda ne olursa olsun iyi kötü işe yariyordur tabi yaparsan ben alalı 3 sene oldu doğru düzgün kullanmadım taki buraya takilmaya ve diyet yapmaya baslayana kadar açıkçası cok etkiliymis tartilma konusunda biz arkadaslarla pazartesi ve cuma günleri tartiliyoruz o da hirs yaptiriyor ama ben birkac gündür ev isleri yüzünden yaymistim yarin tartida rezillik var :'(

sabah güzel bir kahvaltı yaptım, daha hiç acıkmadım.. yumurta gerçekten tok tutuyor..

bol su içmem lazım biliyorum, normalde günde bir iki bardağı bile zor içiyorum, bunu bu hafta 1 - 1,5 lt ye çıkarabilirsem güzel olur..

havalarda soğuk mu soğuk..

eveeet ben geldim

13/12/2013 MENÜ;

sabah: peynirli yumurta, 3 dilim ta buğday ekmeği, çay

öğle: 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği, salata, cacık

akşam: balık (3 çinekop ızgara, biraz hamsi tava), mevsim salata

şimdi bitki çayı içiyorum, bu arada regl oldum, başladığım hafta olmam iyi oldu aslında, zaten ilk hafta alışma sürecim..

öğle ve akşam yemeğinde ekmek yemedim, mümkün olduğunca ekmek, pilav türü yiyecekler olmadan da doyulabileceğini öğrenmem gerek..

akşam işten dönüşte eşimle eliptik bisiklet bakmaya gittik, istediğimiz model aralık sonu gelicekmiş.. taşıma kapasitesini sordum, adam 110 kg a kadar taşır, hatta 100 kg üstü için uygun olmadığını söyledi.. taşıma kapasitesi yüksek modeller de çok pahalı

moralim fena bozuldu ama çaktırmamaya çalıştım.. üstelik hiç bir zaman kilomu söylemediğim eşimin yanında da kendimi çok kötü hissettim

Son mesajına yazmak istedim, gün gelecek, kilonu eşine değil bi dünya insanın ortasında rahatlıkla söyleyeceksin, belki daha çok kişi duysun isteyeceksin :) Şimdilik tek ihtiyaç biraz sabır. Kendine, kilona, çevrene, en önemlisi de zamana... Ben bir tek zamana karşı sabırsızım ama bekliyoruz bakalım, olacak inşaallah, Allah kolaylık versin

Çok teşekkür ederim verdiğin destek için :)

gerçekten o günlerin hayalini kurdum da şimdi gerçekten çok güzel olur! şu anda kilomu kimseye söyleyemem, herkes şok olur herhalde.. kilolu olsamda 120 lerin üstüne çıktığımı tahmin etmiyorlardır..

Allah (cc) hepimize kolaylık versin..

Herkese merhaba :)

evet bugün 3. gün..

beslenme tarzımı değiştirmeye devam ediyorum.. mesela çok nadir hatta hiç balık yemeyen ben, dün akşam balık yedim.. bundan sonra haftada en az bir kez yemeyi düşünüyorum. Yanında bol salata yedim, masaya gelen bir sürü ekmekten bir lokma bile almadım..

Tam doydum mu hayır, yani tam tokluk hissetmedim ama yapacak bir şey yok gerçekten hedefime ulaşmak istiyorsam bu böyle olmalı.. En azından akşam yemeğinden ekmek ve türevlerini tamamen kaldırdım..

light kola içerim diyordum ama nette araştırma yaparken göbek ve belde yağlanma yaptığını okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama riske girmeye değmez.

canım gunlugun hayırlı olsun
evet bızım herseye bır dur deme zamanımız geldı geçtı bılı bencede kola ve turevlerını ıçme yada cok canın cekerse ayda bır 1 badak ıç
bır bardak kolada tam 12 kup seker varmıs gerısını sen hesap et artık ben 1 marta kadar buyuk kaçamaklar yapmayı dusunmuyorum 1martta hedefıme ulasırsam 2 gun ara verıcem ne ıstersem onu yıycem once kocamla yemege cıkacam insallah emınım sen basaracaksın bu ısı basarmalısın ben 2 sene once senın kılolardaydım diyet yapıp bıraka bıraka 2 katı aldım kıloları sakın bırakma emın ol sene seneyı aratır derlerdı dogruymus hersene bırazdaha zor oluyor gençlıgımız bukılolar yuzunden gecıp gıdıyor ne ıstedıgımızı gıyıyor nede rahat rahat dolasıyoruz sırf 5 lokma fazlayemek ıcın bunlardan vaz geçmeye deymez

ben guvenıyorum sana olacak

çok teşekkür ederim :)

bende bu sefer güveniyorum kendime.. bende 2- 3 sene 105 kg falandım.. son 3 senede 15 kg birden almışım yani..

kiloların vücuduna yapıştığını hiç hissetmiyorsun belli bir kilodan sonra.. hep aynıymış gibi geliyor ama beden gittikçe büyüyor..

şimdi dur demezsem biliyorum ki bu işin sonu yok..

kan grubunuza göre diyet, ilginçmiş ;

Diyet.in - Kan Grubu Diyeti

Kan Grubu Diyeti

M.Ö. 10000-15000 yılları arasında, Himalaya bölgesinde ortaya çıkan B Grubu kan, Pakistan ve Hindistan'da doğmuştur. Doğu Afrika'dan Himalayalar'a göç edenlerin iklim değişikliğine bağlı olarak B grubu kan taşıdıkları düşünülmektedir. B grubuna dahil olan kişiler çoğunlukla Japonya'dan Moğolistan'a, Çin ve Hindistan'dan Ural Dağları'na kadar olan geniş bir bölgede görülür. Batıya doğru gidildikçe, B grubu kan yapısına sahip olanların sayısı azalır. Avrupa'nın batısında ise kan grubu B olan kişilerin sayısı son derece azdır. En ağır hastalıklara karşı bile dirençli olan bu kan grubundakiler kalp hastalıkları ve kanseri diğer kan gruplarına oranla daha fazla yenmektedir.

B Grubu'nun özellikleri
Sindirim sistemi dayanıklıdır.
Beslenmede katı kuralcı değildir.
Sütlü besinlere ilgi duyabilir.
Strese karşı uygun çareler bulur.
Formda kalabilmek için fiziksel ve zihinsel faaliyetler arasında denge kurması gerekir.

B Grubu'nun yemesi gerekenler:
Sütlü besinler
Dana ve hindi eti
Balık (İstakoz, karides, kalamar, midye gibi kabuklu deniz ürünleri hariç)
Zeytinyağı
Yeşil yapraklı sebzeler (4-5 öğün)
Patates, lahana ve mantar

B Grubu'nun yememesi gerekenler:
Mısır, buğday, mercimek, fındık ve susam
Kuzu ya da tavşan eti
Piliç ve tavuk eti
Susam yağı, ayçiçek yağı, mısırözü yağı
Zeytin

Sağlık riskleri:
Yorgunluk
Bağışıklık sistemi düzensizlikleri
Kan şekerinin düşmesi

Uygun sporlar:
Aerobik (45-60 dakika) haftada 3 kez
Bisiklet (45-60 dakika) haftada 3 kez
Yüzme (30-45 dakika) haftada 3 kez
Golf (60 dakika) haftada 2 kez
Hatha Yoga (45 dakika) haftada 2 kez

Öneriler:
Sütlü besinlere tepki gösteriyorsanız soya ürünlerini kullanın.
Bu beslenme planını aynen uyguluyorsanız vitamin ve mineral takviyesine ihtiyacınız yoktur.
Piliç etinde bulunan bazı maddeler bu kan grubundakilere zarar verebilir.

bak kafanda çozdun bu işi sen basaracaksın

Tekrardan sayfan hayirli olsunnnn...yolun uzun belki ama başlamak bitirmenin yarisidir derler..veee sende bu azim var en azindan bu sefer böyle gibi geldi bana...herseyden önce kendine inan basarabilirsin bir kadin isterse herseyi basara bilir..bende 83 kilolara cikmisdim zamaninda al ver al ver 63 leri gördum cok şükur.bana sorarsan hedefini büyuk tutma verecegin kilo ne kadar çok olursa gözundede okadar çok büyür..5 kilo verecemde verdigin her 5 kilo seni inanilmaz motive edecek vede mutlu edecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…