- Konu Sahibi Bensu_Zayifliyor
-
Merhaba canim verecegimiz kilo hemen hemen ayni. Umarim fazla zorlanmadan hedefimize ulasiriz.
Bu arada su form cayini hic tavsiye etmiyorum. İcerisinde sinameki oldugundan bi sure sonra bagirsak tembelligi yapiyor. Dikkatli ol.
12/12/2013 MENÜ
sabah: 1 yumurta, peynir, domates, zeytin ile klasik kahvaltı, 3-4 dilim beyaz ekmek (bugün alışveriş yaptım artık beyaz ekmek yok)
öğle: 1 kase çorba, 6 ince köfte, bol salata, 1 dilim kepek ekmek
ara: 4-5 kestane
akşam: 1 kase nesfit az süt ile[/QUOTE
Oncelikle selam bu menüde ufak bişey dikkatimi çekti Beyaz ekmeği zaten çıkaracağını yazmışsın orası ok. ama sana tavsiyem ya çorba ye yada bir dilim ekmek çünkü ikiside ekmek aslında . Çorbalar genellikle tahıllarla yapıldığı için ekmekten farkı yok aklında bulunsun ben diyetim boyunca çorbayı hiç içmedim denecek kadar az içtim . Çünkü çorba çabuk doyurduğu gibi çabukta acıktırıyor . Çorba yiyeceğime koca bir çanak salataya bir dilim ekmeğimi katık ettim daha uzun süre tok kaldım :)
Oncelikle selam bu menüde ufak bişey dikkatimi çekti Beyaz ekmeği zaten çıkaracağını yazmışsın orası ok. ama sana tavsiyem ya çorba ye yada bir dilim ekmek çünkü ikiside ekmek aslında . Çorbalar genellikle tahıllarla yapıldığı için ekmekten farkı yok aklında bulunsun ben diyetim boyunca çorbayı hiç içmedim denecek kadar az içtim . Çünkü çorba çabuk doyurduğu gibi çabukta acıktırıyor . Çorba yiyeceğime koca bir çanak salataya bir dilim ekmeğimi katık ettim daha uzun süre tok kaldım :)
Bu arada yorumları okudum benimde evimde eliptik bisikletim var harika bişey kesinlikle tavsiye ederim kendi içinde programlarıda var hazır programlarla disk ağırlığını seçebiliyorsun . Başlarda 10 dakika da pes ederken zamanla bir saate kadar çıkabilirsin rahatlıkla. Markası Hattrick Orion ve 140 kg kadar kapasitesi var . Çıt çıkarmıyoor tak cd yi hem filmini izle hem sporunu yappp . Sonra kendini duşaa koşarak atıyorsun.
Canim adacayi cok iyi geliyor mideye bi ic istersen ac ac durma ama yarin kahvaltiya kurt gibi kalkarsin
gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?