Zayıflama günlüğüm ; hedefim 47 kg vermek !

Günaydın :)

Yeni bir gün bizi bekliyor, hepinize az kalorili, bol hareketli güzel bir gün diliyorum !

Şimdi kalkıp güzel bir kahvalti hazirlamam lazim.. dunun cezasi olarak ekmeksiz :)

evet sabah güzel ve hafif bir kahvaltı yaptım :)

henüz hiç acıkmadım.. bakalım gün içinde durumum nasıl devam edecek..

şimdi su ve form çay zamanı..

işyerinde su içmek benim için sıkıntı devamlı wc ye gidemiyorum ortam nedeniyle ama elimden geldiğince içmeye çalışıcam..

Merhaba canim verecegimiz kilo hemen hemen ayni. Umarim fazla zorlanmadan hedefimize ulasiriz.

Bu arada su form cayini hic tavsiye etmiyorum. İcerisinde sinameki oldugundan bi sure sonra bagirsak tembelligi yapiyor. Dikkatli ol.

Merhaba canim verecegimiz kilo hemen hemen ayni. Umarim fazla zorlanmadan hedefimize ulasiriz.

Bu arada su form cayini hic tavsiye etmiyorum. İcerisinde sinameki oldugundan bi sure sonra bagirsak tembelligi yapiyor. Dikkatli ol.

merhaba :)

inşallah tatlım en kısa sürede kurtuluruz şu kilolardan..

evet çok içenler var günde 3-4 kere falan.. ben her gün bile içemiyorum.. işte arada aklıma gelirse :) sağol uyarın için

Canim haftada bir falan sorun olmaz belki ama ben yine de tercih etmiyorum. Bagirsaklari calistirmak icin kuru inciri tercih ediyorum bir de biberiye cayi iciyorum.

Bu arada yorumları okudum benimde evimde eliptik bisikletim var harika bişey kesinlikle tavsiye ederim kendi içinde programlarıda var hazır programlarla disk ağırlığını seçebiliyorsun . Başlarda 10 dakika da pes ederken zamanla bir saate kadar çıkabilirsin rahatlıkla. Markası Hattrick Orion ve 140 kg kadar kapasitesi var . Çıt çıkarmıyoor tak cd yi hem filmini izle hem sporunu yappp . Sonra kendini duşaa koşarak atıyorsun.

Selam :)

Oncelikle tesekkurler yorumlarin icin..

Evet aslinda cirba ictigimde zaten ekmek hakkimi kullanmis oluyorum.. onerilerini dikkate alicam, aksam haric diger ogunlerde ekmek yemek daha mantikli..

Eliotik bisiklet benimde aklimda hep su siralar.. hatta satis yapan adam tasimsz o kiloyu diyince 2. El bir tane mi alsam diye dudundum.. ama ona da guvenemiyorum..

Simdi seninkinin markasina da bakiym hemen :)

17/12/2013 MENÜ;

sabah: peynir,zeytin,domates,2 haslanmis yumurta,1dilim kepek, 1bardak tek sekerli cay

ögle ve aksam/saat 16:00 : 1 kase corba, 1 porsiyon eksili kofte, 1 kase cacik, salata

Ara: 1 karper, 1 activia kayisili

Merhaba

bugün yeme içme konusunu kapattım artık.. midem çok kötü.. öğle yemeği ağır mı geldi ne off :2:

sabah: peynir, domates, 2 haşlanmış yumurta, çatalın ucuyla zeytin ezmesi, 1 tk. recel, 1 bardak tek sekerli cay, 3 küçük dilim kepek ekmeği

öğle: tavuk şiş, 3 kaşık bulgur pilavı, ayran, salata

akşam:yemek yok..

Sevindim gectigine
aynen hareket sart
bi egzersiz aleti alana kadar fitnessblender diye bi kanal var youtube da onun baslangic hareketlerini yapabilirsin diger cok zor oluyo cunku
ben de yapabilirsem yapicam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…